Krev v moči u dítěte

Anonymní
9.1.19 09:45

Krev v moci u dítěte

Ahoj dnes jsem s 2 letým synem byla u dr, měli jsme donést moč, tam mu ž papírku zjistili krev v moči, čím to může být? Nic víc tam neměl. Mohla být chyba při odmeru? Cural do nočními, kam moc nechodí, tudíž nejspíš nebyl sterilní, mohlo by to být i tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
9.1.19 09:56

Mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
9.1.19 10:01
@Anonymní píše:
Ahoj dnes jsem s 2 letým synem byla u dr, měli jsme donést moč, tam mu ž papírku zjistili krev v moči, čím to může být? Nic víc tam neměl. Mohla být chyba při odmeru? Cural do nočními, kam moc nechodí, tudíž nejspíš nebyl sterilní, mohlo by to být i tím?

To.mi moc neprijde,jako kdyby tam byli nejaky bakterie tak jo,ale ze zrovna krev by byla z nesterilniho nocniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
9.1.19 10:04
@Anonymní píše:

To myslim, ze ne.
Mas zitra pronest kontrolni vzorek? Nebo vas rovnou poslala na urologii?
Protoze krev v moci neni zadna sranda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
9.1.19 10:20

Dcera měla od soboty v noci horečky nad 40° a v neděli jsme skončily na pohotovosti. Dostala atb a mimo jiné jí též zjistili krev v moči.. Vypadá to na nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
9.1.19 10:23

Zrovna jsme řešili to samé. Dcerka byla včera u babičky a čůrala tmavou moč. Babička zdravotnice okamžitě udělala test na krev a vyšla druhá nejvyšší hodnota. Večer a ráno už byla krev čirá, ale přesto jsem ji raději dnes zanesla do laboratoře. Vše v pořádku. Syn se mohl někde uhodit a projevilo se to takto a nebo to může být příznak nějakého zánětu, ale to by si zřejmě sám stěžoval na bolesti, popřípadně by byl horečnatý. Možná jen trochu někde prostydnul. Syna sleduj, jestli je čilý, ale nestresuj se tím, bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 10:53

Dr k tomu nic neřekla?

• Citovat
  • Upravit
5077
9.1.19 11:04
@Anonymní píše:
Dr k tomu nic neřekla?

To je tak, když se sem tahají lékaři z Ukrajiny a jiných Tramtárií a oni se pak s pacienty nedomluví.
Jinak podle toho má ta Dr. zdravotního bratra.

Příspěvek upraven 09.01.19 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 11:05

poslali to do laboratoře na rozbor a uvidí se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie