Krizový plán-povodně?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
17.5.10 13:32

Holky z F-M, vy vidíte přímo na řeku?? už se to fakt rozlívá až k soudu, jo?? Tzn, že pod mostem, jak parkují auta(u haly), je už voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.5.10 13:36

sbalila byc doklady a nutné léky (denní běžná potřeba, neřešila bych „preventivní“) a to teplé oblečení, možná deku na zabalení dětí

Jinak 2002 jsme vyčkávali, když se to začalo na tom našem potůčku zvedat, tak jsme stěhovali vše do patra - opravu vše. Jsem fakt ráda, že už tam nebylim…zažila jsem to jednou a stačilo mi to bohatě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.5.10 13:36
Anduli píše:
Holky z F-M, vy vidíte přímo na řeku?? už se to fakt rozlívá až k soudu, jo?? Tzn, že pod mostem, jak parkují auta(u haly), je už voda?

http://www.frydekmistek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
17.5.10 13:40

Maki, na ty naše městské stránky koukám taky, ale je tam 2 hodiny stará informace, proto se ptám, jestli někdo nemá aktuální info, jak to vypadá právě ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.5.10 13:43
Anduli píše:
Maki, na ty naše městské stránky koukám taky, ale je tam 2 hodiny stará informace, proto se ptám, jestli někdo nemá aktuální info, jak to vypadá právě ted.

A jo, promin.
Ted mi psala kamarádka, že most u stadionu je stále zavřený, ale jak tam voda, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
17.5.10 14:25

Holky jestli máte facebook je tam pro f-m založená stránka je to děs,nechci strašit ale viděla jsem fotky a když už je zavřený most u holubic chybělo tam fakt asi 30cm do zaplavení tak asi to bude i pod ním. Je to hrozné. Vložím foto a doplním že Baška je evakuovana sviadnov a žaben taky je to hrozné koukám na ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.5.10 14:36

Pošleš na ni odkaz, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
17.5.10 14:38

http://www.facebook.com/group.php?…!/group.php?gid=124351060924692&v=wall

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
17.5.10 14:39

Tak ted nevím jak je to s tím mostem jestli je nebo není zavřeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.5.10 14:40

děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
17.5.10 14:41

Holky všem,které máte opět vodu před prahem posílám hodně síly..myslím na vás a moc doufám,že se to zastaví.

Anguo ty jsi ze Sychrova?Já jen,že jsi psala o to m kopci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
17.5.10 15:48

Aha, tak soud a finančák ještě nejsou pod vodou, ještě se to nevylilo, naštěstí! Ta stránka „fejsbukovská“ je fakt good! :mavam: :palec: Tam se aspoň člověk něco doví, ve zprávách o Frýdku skoro nic neříkají, jen o Bohumíně a Karviné, takže aspoň jsme v obraze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.5.10 16:55

Frýdek-Místek úterý pět večer: Ostravice je nad korytem, ale je v poldru (druhé koryto, to kde se projíždíme s kočárky a psy), mosty přes řeku jsou průjezdné, Ostravice teď klesá viz. http://www.pod.cz/portal/sap/cz/ . Evaukovaný není zatím nikdo.
Klid, není to tak hrozné. Pevné nervy všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.5.10 18:29
magnolie píše:
Holky všem,které máte opět vodu před prahem posílám hodně síly..myslím na vás a moc doufám,že se to zastaví.Anguo ty jsi ze Sychrova?Já jen,že jsi psala o to m kopci…

Neee, z Hlubokého (nad Ohradou) :mrgreen: Ale i na Sychrově jsem dřív bydlela - se držíme těch kopců. Normálně na to nadávám, když tlačím kočár s nákupem, ale na něco je to výhodné :lol:

Naši se jeli podívat na Bystřičku, blázni… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
18.5.10 10:54

Holky nemáte nějaké info o FMku a okolí? Koukám na stránky města i povodí Odry, ale to mi moc ke štěstí nestačí :-? FB ani nic podobného mi v práci nejede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová