Krmení přes silikonový klobouček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@zvědavá borůvka píše:
Přála bych si kojit, a chtěla bych si některé věcičky nakoupit dopředu a mít je „pro případ“ doma.Budu vděčná za jakoukoliv radu
- Je kojení se silikonovými kloboučky lepší? Doporučily byste mi je? Doteď jsem netušila, že něco takového existuje.
- Jakou budu potřebovat velikost těch silikonových kloboučků? Podle čeho se řídit?
- Myslíte, že zn. BabyONO je dobrá?
- Budou stačit dva kusy, nebo kolik jich budu potřebovat? Jsou na jedno použití, nebo se mají převařovat a vydrží i rok?
Lepší je kojení bez kloboučků, dítě předává signál prsu kolik potřebuje. Ale když to bez nich nejde kvůli špatným bradavkám, jsou fajn.
Měla jsem Medelu, byla jsem spokojená, velikost mi řekli v porodnici. Já těch kloboučků měla 10. Když jsem někam jela, potřebovala jsem jich víc. Po každém použití jsem je vyvařovala. Vydrží těch převaření opravdu hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak děkuji za všechny rady a odpovědi
![]()
Rozhodla jsem se, že si jeden páreček koupím pro ten případ kdyby něco.
A kdybych je nevyužila, tak o nic nejde, je to jen pár kaček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používala jsem také silikonový klobouček od medely a myslím si že máš pravdu muj syn měl taky pak velky problémy stopro polykal vzduch bylo to šíleny takhle jsme to delali necely 4 měsíce a pak se mi bradavky vytvarovali normálně asi díky tomu kloboučku takže jsem ho přestala používat a kojila normálně a najednou byly ty problémy s bříškem strašně rychle pryč
- Citovat
- Upravit