Krmení u televize
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.2.11 11:55
momi33 píše:MaryClementine píše:My tedy v 17m už jsme se dostali k tomu,že lžičku zapíchne do misky,vyndá jí,a strčí si jí do pusy.Pak si jí otře do rukávuzuzouš píše: ..........na to přesně spoléhám, že až se začne krmit sama, bude jí to zajímat. Jenže to by taky chtělo víc než jeden na 2mm vyrostlý zubNechci ti brát iluze, ale prcek má 15 měsíců a 12 zubů a o lžičku ani vidličku nejeví zájemmožná je to předvoj nějakého pokroku,ale vzhledem k jeho chuti k novým věcem v to ani nedoufám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
17.2.11 12:02
zuzouš píše:momi33 píše:MaryClementine píše:My tedy v 17m už jsme se dostali k tomu,že lžičku zapíchne do misky,vyndá jí,a strčí si jí do pusy.Pak si jí otře do rukávuzuzouš píše: ..........na to přesně spoléhám, že až se začne krmit sama, bude jí to zajímat. Jenže to by taky chtělo víc než jeden na 2mm vyrostlý zubNechci ti brát iluze, ale prcek má 15 měsíců a 12 zubů a o lžičku ani vidličku nejeví zájemmožná je to předvoj nějakého pokroku,ale vzhledem k jeho chuti k novým věcem v to ani nedoufám
Úplně to vidím
Tak dneska to zatím bylo dobrý a že ranní krmení je nejhorší, bílej jogurt jí moc nejede, já zas po ránu nechci dělat moc mecheche, když manžel spí. Dala jsem židličku do děcáku, pustila nějaký dětský písničky a nakonec ten jogurt snědla celej, ale trvalo to asi 20min
20 minut? To je zlaty, my treba taky bastime 125g sklenicku ovocne presnidavky pres pul hodiny… Kdyz sni VSECHNO do 20 minut, tak si piskam, jak nadherne papal!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
17.2.11 12:51
Aha
Někde jsem ještě v těhu četla, že má být krmení max.půl hodiny. No..jenže když teď nad tím přemýšlím, taky to mohlo být kojení..
Tak to bych se měla hodit do klidu, páč když se daří, zbaští velkou sklenku za 10min.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit