Krmení u televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
17.2.11 11:55
momi33 píše:
MaryClementine píše:
zuzouš píše: ..........na to přesně spoléhám, že až se začne krmit sama, bude jí to zajímat. Jenže to by taky chtělo víc než jeden na 2mm vyrostlý zub :roll:
Nechci ti brát iluze, ale prcek má 15 měsíců a 12 zubů a o lžičku ani vidličku nejeví zájem :cry:
My tedy v 17m už jsme se dostali k tomu,že lžičku zapíchne do misky,vyndá jí,a strčí si jí do pusy.Pak si jí otře do rukávu :roll: možná je to předvoj nějakého pokroku,ale vzhledem k jeho chuti k novým věcem v to ani nedoufám :lol:
:mrgreen: Úplně to vidím :lol: Tak dneska to zatím bylo dobrý a že ranní krmení je nejhorší, bílej jogurt jí moc nejede, já zas po ránu nechci dělat moc mecheche, když manžel spí. Dala jsem židličku do děcáku, pustila nějaký dětský písničky a nakonec ten jogurt snědla celej, ale trvalo to asi 20min :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
17.2.11 12:02
zuzouš píše:
momi33 píše:
MaryClementine píše:
zuzouš píše: ..........na to přesně spoléhám, že až se začne krmit sama, bude jí to zajímat. Jenže to by taky chtělo víc než jeden na 2mm vyrostlý zub :roll:
Nechci ti brát iluze, ale prcek má 15 měsíců a 12 zubů a o lžičku ani vidličku nejeví zájem :cry:
My tedy v 17m už jsme se dostali k tomu,že lžičku zapíchne do misky,vyndá jí,a strčí si jí do pusy.Pak si jí otře do rukávu :roll: možná je to předvoj nějakého pokroku,ale vzhledem k jeho chuti k novým věcem v to ani nedoufám :lol:
:mrgreen: Úplně to vidím :lol: Tak dneska to zatím bylo dobrý a že ranní krmení je nejhorší, bílej jogurt jí moc nejede, já zas po ránu nechci dělat moc mecheche, když manžel spí. Dala jsem židličku do děcáku, pustila nějaký dětský písničky a nakonec ten jogurt snědla celej, ale trvalo to asi 20min :roll:

20 minut? To je zlaty, my treba taky bastime 125g sklenicku ovocne presnidavky pres pul hodiny… Kdyz sni VSECHNO do 20 minut, tak si piskam, jak nadherne papal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.2.11 12:51

Aha 8-o Někde jsem ještě v těhu četla, že má být krmení max.půl hodiny. No..jenže když teď nad tím přemýšlím, taky to mohlo být kojení.. :think: Tak to bych se měla hodit do klidu, páč když se daří, zbaští velkou sklenku za 10min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí