Krosna Corazon Panda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
20.3.14 15:05

@saaralota Odkaz je na Pandu - podle mě to byla tehdy novinka a my ji kupovali loni nebo už předloni jako novinku a domnívám se, že si tu o ní píšeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.3.14 19:59

@saaralota
My jsme kupovali letos Pandu novou a jsme moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
21.3.14 10:11

@saaralota Máme přesně tu, co je na fotce. Jestli je i nějaký starší typ a čím se liší, to netuším, kdyžtak se poptej někde v krámě, kde je prodávají, jaký je tam rozdíl. S tou co máme jsme moc spokojeni a malé se v ní líbí (a to třeba kočárek moc ráda nemá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.14 22:55

@LadyLada díky za reakci. Asi jsem to nenapsala dobře - odkaz jsem dávala na tu novou, ale zajímalo mě, jestli někdo náhodou nemá starší typ, než je právě tahle. Klidně to mohla být taky „panda“, ale starší. Tak jsem se chtěla pro jistotu zeptat, jestli jí tu někdo nemá. Zkusím asi napsat výrobci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.3.14 13:37

Ahoj, nemáte nebo nevíte někdo o někom, kdo by prodával krosnu corazon panda? Díky a pěknou slunečnou neděli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.4.14 18:49

Dobrý den. Píšu z přihlášení ženy. Krosnu mám dva roky, dlouho jsem ji vybíral. Momentálně nemáme auto, tak cestujeme autobusem, vlakem…protože rádi cestujeme a výletíme, tak jsem krosnu, dost hodně, prověřil.
Máme za sebou dvě dovolené v Českém ráji, Jinolice, tam jsme nachodili desítky kilometrů a krosna byla super!!!
Vřele vám ji doporučuji, je pevná, lehká a má super pláštěnku. Koukal jsem na stránky Corazonu, firma je z Hradce Králové (tam jsem ji kupoval), tak se dají dokoupit třmínky na nohy…možná je ještě koupím. http://www.corazon-sport.cz/…edacku-panda
Jestli se rozhodujete, jako já dříve, kupte si ji.Jak jsem psal, nejsem někdo, kdo si koupí krosnu a veme si ji jednou na houby.
Hezký den, Jirka :)
p. s. Píšu o nové krosně, Corazon Panda… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.5.14 13:10

Renča14…Můžete mi prosím písnout, jak dlouhá je zadní opěrka při nejnižší poloze sedáku? Všechny mé děti rostou rychleji, než bych chtěla a po rodičích je jich pořádný kus :-),tak aby se mi tam ta naposled narozená cácorka vešla a co nejdéle jsme krosnu využily. Podle rozměrů na netu je podle deutra II ještě o cca 7cm kratší, tak mám obavy. A u testu jsem četla, že stříška je menší, tak na mimčo dost svítí. Jak to vidíte vy? Nemáte třeba nějaké fotky? Z originál na netu toho moc vidět nejde. Moc děkuji aspoň za nějaé info Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.5.14 16:32

Dobrý den, můžu se zeptat jakou pláštěnku na corazon pandu mate? ted se mi vyskytla dobra koupe plastenky z krosny salewa, ale nevim, jestli bude pasovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.7.14 20:34

Ahoj, premyslim nad pujcenim teto krosny na dovcu. Syn bude ale mit teprve 15 mesicu. Tak nevim, jestli na ni nebude moc maly - uvidi z toho ven? Aby nebyl uplne zapadly.. Ma neco pres 80 cm a cca 11 kg..
Diky moc za zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.7.14 21:04

Určitě doporučuji. My ji máme take od 15ti mesíců a malej si to užívá. Zrovna dnes jsme byli na tůře a super. Vždy se těší když ji vytáhnem. Je opravdu pohodlná, jak pro dítě tak pro nosiče. Známí maj Chico krosnu a prcek do ní vůbec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
11.7.14 21:27

My máme krosnu asi od roku a to mala mela necelych 9 kg a byla spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
14.7.14 20:06

@Majdula83 Taky bych se vůbec nebála, malé bylo taky tak, když jsme ji koupili a viděla hned krásně…vysoká je 80cm, asi 10,5kg (a to byla tehdy ještě o trošku menší)…je to bezva krosna, dítě v ní fakt pěkně sedí, nevisí za rozkrok, zkrátka super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.3.15 22:39
@Tersuita píše:
@Majdula83 Taky bych se vůbec nebála, malé bylo taky tak, když jsme ji koupili a viděla hned krásně…vysoká je 80cm, asi 10,5kg (a to byla tehdy ještě o trošku menší)…je to bezva krosna, dítě v ní fakt pěkně sedí, nevisí za rozkrok, zkrátka super :)

Chtěla bych se zeptat někoho, kdo nosičku má, zda dítě vidí i dopředu nebo jen do boku. Přijde mi, že přes ten „polštářek“ s pandou vidět nemůže :nevim:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
2.3.15 08:26

@xeva Nase mala ma v urovni hlavy v podstate hlavu nosice, takze primo dopredu ne, ale kdyz se vykloni malicko do strany, tak uz dopredu vidi, polstarek tomu nijak nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
2.3.15 22:29

@Tersuita Super, díky moc za informaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí