Krosna Corazon Panda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
17.3.15 12:47
@saaralota píše:
@LadyLada @Kapric @Tersuita @Lucy87 Máte někdo zkušenost s krosnou Corazon, ale ne s tou úplně novou (http://www.corazon-sport.cz/…anda-cervena), ale starším typem? Našla jsem nabídku na jednu takovou za dobrou cenu, ale nevím, jaké jsou na ní recenze… díky.

Koupila jste nakonec ten starší typ krosny? Pokud ano, jak jste s ní spokojená?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
26.7.15 10:51

@Lucy87 @Kapric ahoj, vidím, že vám sedí krosny corazon. stále spokojenost? my zvažovali salewu nebo deutera, ale ted tak nějak vítězí corazon. jne jsem ji ještě nezkoušeli naživo. ale zatím se mi líbí poměr cena výkon nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
26.7.15 11:10

Půjčujeme Pandu a Deutera ale dím se že tu nikdo neuvažoval o Osprey, já bych volila pro svoje děti Pandu nebo Osprey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
26.7.15 11:43

U nas s Pandou stale velka spokojenost…dceri je ted 2,5 takze uz vyuzivame spis vyjimecne, ale vzdycky se do ni moc tesi a krasne se ji v tom sedi…a pomalu dorusta mladsi potomek, takze ji jeste urcite utahame :-) Osprey neznam, salewu jsme vyzkouseli jednu a byla hrozna (dite v ni viselo), ale treba jsou jine typy lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
26.7.15 11:44

@Bejbyy no na osprey jsem jen kukla, lae to už by bylo mco velké rozhodování (v něčem ten komunismus byl dobrý, člověk neměl právo volby. ted pa může nadávat jen sobě :D ) a právě ted mne celkem ta panda nadchla, ale i dle recenzí na internetu i od kámošů. tka mne zajímalo jestli se ověřuje i dále po letech užívání :) tak dík za názor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.7.15 13:45

@PavlaHr mám pandu zatím jen chvíli ale super..teď mi říkal známý, že měli na túře pujčenou salewu a popruhy ho hodně řezaly do ramenou.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
26.7.15 13:47

@PavlaHr jediná nevýhoda - pandy se moc neobjevují na bazarech. já mám bazarovou ale paráda :-) jak nová

• Citovat
  • Upravit
6721
26.7.15 18:52

@verulicek jo,tak to nevadí, zkousenem novou a ukecáme tam slevu. pořád je to levnější jak deuter, ten bychom brali bazarový asi určo, pokud bychom ho zase nenašli za 3300.ale asi fakt půjdu do té pandy. tak jsem ráda, že zatím samaá pozitiva slyším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VT
2
2.1.16 22:01

Corazon panda a spánek

Ahoj. Koukám, že už jsou to starší příspěvky, ale snad se tu najde někdo, kdo mi odpoví :D Právě přemýšlím nad koupí krosny corazon panda a stupaček k ní. Jak jste se tu již bavili, stupačky jdou jen k nové verzi té krosny, ale mě se nepodařilo zjistit, který typ obchody prodávají, tedy nevím jak je od sebe rozpoznat. Poradí někdo?
Druhý a závažnější dotaz, jak vám v té krosně prcek spí? Máte nějakou vychytávku na fixaci hlavičky nebo tak něco? Měla jsem půjčený deuter a v něm měl syn (15měsíců/12kg) při spánku hlavičku hrozně vyvrácenou. Tak koumám jak mu ten spánek v krosně vylepšit :lol:
Díyk předem ochotnému človíčkovi za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
3.1.16 16:17

@VT Ahoj, s tím typem nevím…co se týče spaní, tak naše děti spaly vždycky opřené hlavou dopředu o tu pandu…když v tom nedávno usnula dcera (tehdy 2,5roku), tak už tam měla tu hlavičku taky tak zvláštně pokroucenou, protože ji musela jakoby hodně sklonit…ale tam pomohlo, když si vzala plyšáka jako polštářek. U syna, který je stejně starý jako ten tvůj, je to v pohodě, ten si hlavu krásně opře o tu pandu a nikam mu nepadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.1.16 16:23

@VT Řekla bych, že ten starší typ, na který stupačky nešly, již v běžném obchodě neseženeš. Ve většině obchodů navíc rovnou nabízí i ty stupačky jako příslušenství. Jinak ten starší typ měl tuším černou střechu a vepředu neměl ten polštářek s pandou,.. (možná tohle: http://www.mates-trutnov.cz/…orazon-panda ale i v tomto obchodě bych vzhledem k ceně čekala, že půjde o nový typ, jen mají starou fotku). Novější typy mají střechu v barvě krosničky a mají pandu :lol:. Ale negarantuji, že na všechny krosničky s barevnou střechou jde dát stupačky.. My jsme kupovali na outdoorkids a stupačky máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VT
2
9.1.16 21:36

TERSUITA a XEVA DÍKY. Chtěla bych s prckem trochu cestovat, ale ne za každou cenu. Tersiuta mě trochu uklidnila, přeci jenom zkušenosti maminek jsou k nezaplacení :lol:
Xeva taky myslím, že už snad všude prodávají ten nový typ, ale nikdy nevíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.3.16 14:43

Corazon panda

Ahoj maminky,
uvažuji o koupi krosny corazon panda… Slyšela jsem na ní samé pozitiva… Chtěla jsem se zeptat, zda by nebyla možnost u někoho krosnu vyzkoušet??? Okolí Roudnicka, Litoměřicka, Mělnicka???
Děkuji moc a přeji pěkný den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
30.3.16 17:29

@JituleH ahoj, je fajn nosit dítě, a to nejen na výletě. Bohužel, krosna se nedoporučuje z hlediska ergonomického nošení. Co se týče dalších negativních vlastností, tak je to i např to, že je dost těžká a proto i pro nosiče (tebe) nepohodlná. Existuje spoustu jiných nosítek, které jsou pohodlnější (pro dítě i tebe) a ergonomické. Pokud dále trváš na pořízení krosny, bránit ti v tom nebudu, jen jsem ti chtěla poradit. Kdyby jsi chtěla poradit co se týče nosítek nebo i šátku, můžeš napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
30.3.16 19:12

@JituleH Klidně ti ji půjčím na vyzkoušení, ale bydlíme ještě trošku více na sever než píšeš - Šluknovský výběžek (Rybniště)…kdybys měla cestu a chtěla, napiš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí