Kroutí se mi u kojení

31
12.2.14 17:37

kroutí se mi u kojení

Ahoj maminy, poraďte, malá má necelé dva týdny a kroutí se mi u kojení natahuje nožičky, zaklání hlavičku, odtahuje mě rukama a nechce pít. Chvili se přisaje a pak zase, kojím co hodinu někdy i co půl hodiny max. 20 min. Mléka mam dost. Když ji položím tak pořád jakoby remcá. Koupili jsme probiotické kapky, ale je tam psané až od 1 měsíce, tak nevím jeslti ji je můžu dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2275
12.2.14 17:39

Zkus ji ke kojení zavinout .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.2.14 17:42

To už jsme zkoušeli, ale stejná odezva:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
12.2.14 17:43

Myslím že bys neměla kojit tak často, ty mlíčka jak se potom míchají v tom žaludku tak ji může bolet bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
12.2.14 17:45

@EVKA1120 pročítala jsi tady ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.2.14 17:46

Vidím, že ji bolí bříško i jak tlačí, ale nic se neděje a když si prdne, tak vidím tu ulevu v obličeji a proto jsme koupili ty probiotické kapky, ale píšou tam, že až od měsíce, tak se bojím, abych ji spíše neuškodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.2.14 17:48

Zkuste vynechat mléčné výrobky ve vaší stravě. Může ji to nadýmat. Syn mi tohle dělal, když jsem snědla jogurt a nebo nějaké těžké jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.2.14 17:55
@karwen píše:
Myslím že bys neměla kojit tak často, ty mlíčka jak se potom míchají v tom žaludku tak ji může bolet bříško

toto jest fama, ktera je zapeklita, zamotana a tak jak si ji napsala nepravdiva, pul roku travim cas na teto diskuzi vysvetlovanim, ze michani mleka je mytus.
(celosvetove platne doporuceni OSN podporene studiemi zni konkretne takto: "To ensure adequate milk production and flow for 6 months of exclusive breastfeeding, a baby needs to feed as often and for as long as he or she wants, both day and night. This is called demand feeding, unrestricted feeding, or baby-led feeding… to sice češi rádi ignorují, nadrhou stranu řada jiných kultur dokazuje, že kojení po sobě dětem neubližuje  — ale to se mi hur dokazuje, nez vyplivnuti vety z ofiko dokumentu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
12.2.14 18:03

Oni sice píšou že probiotické kapky jsou od měsíce, ale mužou se dávat dřív, jsou prospěšné, neublíží a zkus ještě espumisan, je od narození nebo baby calm, je přírodní a myslím že se muže taky až od měsíce a jak je už psáno, vynech mléčné výrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
12.2.14 18:03

Já doporučuju nekojit tak často, v porodce nám říkali nejdřív po hodině a půl. Jinak probiotika bio gaiu jsme začali dávat od ukončeného třetího týdne, ale stejně to úplně bolení bříška nevyřeší, upraví se to až kolem třetího měsíce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
12.2.14 18:06

Jinak my taky trpíme na bolení bříška a dáváme kapky Sab Simplex, myslím že trochu pomáhají, a určitě ty mléčné výrobky, sama jsem se o tom dnes přesvědčila :( Že je to horší po mléku které jsem si přidávala do melty, na to jsem přišla rychle, ale včera jsem si dala celý hermelín, kousek nivy a taky čokoládky které obsahují hodně mléka a prdelka mi dneska pláče během celého dne, takhle špatné to ještě nebylo :zed: Takže jsem se už poučila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.2.14 18:09

No já prakticky žiju jen na mléčných výrobcích cacao jogurty atd když to vynechám tak asi umřu hlady:(:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.2.14 18:12

Děti se na prse mohou vztekat z různych důvodů… často se snaží kroucením reagovat na tok mléka (bud prilis rychly nebo prilis pomaly)… popisujes-li to taklhle tak tam může být projev nadprodukce, ci prilisneho strikani (http://dojcenie.wordpress.com/…lmi-strieka/) - ono pokud je mlika hodne tak je dobre vedet, ze se deti mohou kojit s jednoho prsu navickrat - po pul, ci po hodce, vratis na stejne prso… jste v obdobi, ktere je hodne rozkyvane a jeden rezim nefunguje,… uvidis jak ti mala bude reagovat na tve predstavy postupne jak bude vyzravat a reagovat behem tydnu a treba i po sestinedeli… omilam tu tento clanek, tak ho pridavam i sem http://dojcenie.wordpress.com/…ravne-kojit/ a casem uvidis co vlastne chces, pro zacatky kdy deti moc nereaguji na nic mi prijde nedostizny
p.. pripadne od stejne autorky http://dojcenie.wordpress.com/…pri-dojceni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.2.14 18:14
@EVKA1120 píše:
No já prakticky žiju jen na mléčných výrobcích cacao jogurty atd když to vynechám tak asi umřu hlady:(:D

jestli ma traveni rozhozene, tak kravska bilkovina streva docela drazdi… takovy modni trend nic lepsiho zatim nevim… jestli se ti to zlepsovat nebude, zkus vydrzet 14 dni apak se k mlicnym vratit a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.2.14 18:18

@lllka
to je sice hezky, jenze jak cerstva maminka pozna, ze ditko chce pit? myslim ze tak casto pit nechce a proto se zakladatelce odtahuje a krouti. myslim ze chce bud pochovat nebo podumlat si (bez piti), anebo prebalit, ponosit, utesit, zavinout, zhasnout, odkryt, prikryt…
demand feeding je samozrejmost, ale neznamena to ditko prekrmovat a cpat mu prso pri kazdem kviknuti

zakladatelce bych osobne poradila dudlicka…ale uz to asi zkousela, coz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová