Kroužek pro tříleté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
849
11.10.19 15:12

Kroužek pro tříleté dítě

Dobre odpoledne,
Chtela bych jen znat vas nazor. Mam triletou holcicku a zajimalo by me, v kolika letech bylo vase dite pripravene na krouzek bez rodice.?Moje dcerka zacala chodit na tanecni ktere je jen pro deti bez rodice, ale na 1.hodine doprovod byt mohl. Velmi se ji to zalibilo. Na druhe hodine jeste za mnou parkrat vybehla na chodbu aby udelala Kuk maminko! Jsi tu? (tam rodice mohou cekat a kdyz se ujistila zase sama bezela tancit) a po treti uz ani jednou a spokojene dotancila sama. Byla tedy po treti na taneckach, ktere ji bavi a libi se ji tam. zvlada tam byt sama s detmi a ucitelkou. Ale ted resim to, ze miluje malovani a byla po prve na kroužku malovani ktery trva take hodinu ale nebyla moznost tam byt na chodbe. Zavre se tam a smitec :-/ Dcerka se sice zapojovala a malovala s ostatnimi ale kdyz jsem pro ni prisla zaslechla jsem jak behem snad dvou minut porad opakuje „me se styska po mamince..!“. Podle ucitelky i dcerky neplakala a malovala krasne ale byla asi smutna. Tak nevim zda v tom malovani pokracovat a byt na dobre ceste k osamostatněni a nebo se na to vyprdnout. :roll: pry by tam chodila s maminkou ze ji to bavilo.. ale bez moc nechce. Do skolky nechodi, ma jit prave od pr.roku, tak jsem ji trochu chtela smerovat a ucit na to byt sama. Mozna je to ale chyba. Co myslite? Jak jste to meli vy? Pomohla az skolka? Je brzy? Diky za vas nazor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
11.10.19 15:50

Je dobře, že umí své pocity vyslovit a na kroužku bych ji nechala. Pokud neplakala a malovala, tak jí to asi opravdu baví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
11.10.19 17:13
@Aduš8 píše:
Je dobře, že umí své pocity vyslovit a na kroužku bych ji nechala. Pokud neplakala a malovala, tak jí to asi opravdu baví :D

Take si myslim, ze by si snad zvykla. U ni je dobre to, ze (presne jak rikas) umi rict jak ji je. Tak asi zkusim jeste jednu hodinu a po te se rozhodneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
11.10.19 17:23

Nektere dite oo zvladne, jine ne. Moje deti jsou desne smeckovy, takze ochotny nekde zustat sam v cizim prostredi neni ani sestilety. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.10.19 18:20

@TeriiTerii Moje deti zacaly chodit na krouzky bez rodicu taky ve 3 letech. Byt tebou, tak v tom pokracuju jeste aspon par lekci, ocividne to zvlada, ale asi je pro ni lepsi ten system postupneho zvykani, co meli na tech taneckach, ktery ji v malovani asi chybi. Nicmene po par lekcich uz bys mela videt, jestli si tam zvykla, nebo jestli porad smutni. Ale tipnu si, ze spis to prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
11.10.19 18:25
@Hoa Mai píše:
@TeriiTerii Moje deti zacaly chodit na krouzky bez rodicu taky ve 3 letech. Byt tebou, tak v tom pokracuju jeste aspon par lekci, ocividne to zvlada, ale asi je pro ni lepsi ten system postupneho zvykani, co meli na tech taneckach, ktery ji v malovani asi chybi. Nicmene po par lekcich uz bys mela videt, jestli si tam zvykla, nebo jestli porad smutni. Ale tipnu si, ze spis to prvni.

Asi mas pravdu, zkusim jeste jednu lekci a pak uvidim podle ni.. :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
11.10.19 18:27

@Svistice prave no.. mozna bych mohla priste trvat na tom ze tam proste budu v te chodbe.. ale to zas bude vadit ostatnim detem a i ucitelce. Navic pak bude dcerka zas chtit abych tam porad byla.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí