Onanování u holčiček (4 roky)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.19 21:33

Onanování u holčiček

Ahoj, omlouvám se za anonym.
Vím, že mi tu spousta z vás napíše, že je to normalní. Ja to taky vím, ale potřebuju s tím neco udělat. Naše holčička onanuje o křeslo nebo o naší nohu. Dokonce to delala i u babičky a ta jí za to lehce zbila a pak se zlobila i na mě, ze prej co jí to učíme a kde to viděla. Ze jí nemame nechávat s kamaradkami apod. A že když to bude dělat pořád, tak že jí tam nechce.
My jí to vysvětlujeme, že se to nedělá na veřejnosti, že od toho má pokojíček a má to delat v soukromí, ale nic nepomáhá.
Mně je fakt trapně, děti se jí pak taky posmívají.
Nejaká rada?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.10.19 21:46

A kolik ji je let?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 21:52

Stále připomínat, že se to dělá o samotě, ne před lidmi. Časem to přestane. Chapu, že je to nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 21:55
@Anonymní píše:
Stále připomínat, že se to dělá o samotě, ne před lidmi. Časem to přestane. Chapu, že je to nepříjemné.

To děláme… Jsou jí 4

• Citovat
  • Upravit
9023
10.10.19 22:11

Asi bych jí nedovolila se ukájet na noze. A striktně lpěla na dodržování soukromí.
Je ještě malá v případě nouze, bych jí odnesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
10.10.19 22:16
@bublinek píše:
Asi bych jí nedovolila se ukájet na noze. A striktně lpěla na dodržování soukromí.
Je ještě malá v případě nouze, bych jí odnesla

Souhlasím, dceři jsem nedovolila to dělat před námi, proste v postýlce a přes to nejede vlak, začala docela brzy před 2 narozeninami a když to dělala v obyvaku, nebo v předsíni o židli :roll: vzala jsem ji odnesla do pokojíčku a řekla jsem ji, že může jen tam si to dělat. Pochopila když jsem jí párkrát odnesla a opravdu ji to nedovolila. Teď to fakt dělá o samotě a když chce dokonce mě pošle pryč 2,5 roku, tak 4 léta to už musí pochopit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.10.19 22:19
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym.
Vím, že mi tu spousta z vás napíše, že je to normalní. Ja to taky vím, ale potřebuju s tím neco udělat. Naše holčička onanuje o křeslo nebo o naší nohu. Dokonce to delala i u babičky a ta jí za to lehce zbila a pak se zlobila i na mě, ze prej co jí to učíme a kde to viděla. Ze jí nemame nechávat s kamaradkami apod. A že když to bude dělat pořád, tak že jí tam nechce.
My jí to vysvětlujeme, že se to nedělá na veřejnosti, že od toho má pokojíček a má to delat v soukromí, ale nic nepomáhá.
Mně je fakt trapně, děti se jí pak taky posmívají.
Nejaká rada?

No, já bych nejdřív přestala dávat dceru babičce, že ji bije za to, co dělá 8o A opakovala dceři, že o nohu to dělat rodičům nemá, že to patří do soukromí. Třeba pokoje. Dokud jí to nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 22:20

Mám dvě holky, dělají to obě. Jedné je 8 let, ta s tím skončila nástupem do školy, školka byla peklo, řešila to i ředitelka na popud učitelky. Bylo to trapné… Dle lékařky ok. Takže z toho vyrostla a když se jí zeptám, tak ví, že to dělala a dělala to proto, že ji něco stresovalo. Ona neměla ráda školku a všeobecný stres, tohle jí uklidňovalo. Teď čím dál víc má sebevědomí a jistoty, tak to ustoupilo úplně. Druhá dcera cca 2,5 roku tím rovněž zpracovává jakýsi stres, hlavně tak zahání nudu. Těm dětem je to příjemné, těžko to svou vůlí ovlivní a prostě jen připomínat, ať je u toho okolí nevidí. Že tvou dceru za to babička zbila a klade si tyhle podmínky není dobře. Ta malá tomu vůbec nerozumí. Ty bys měla vypozorovat, kdy a proč to dělá. A podle toho jednat a vysvětlovat dál. Je to normální a některé děti to holt dělají víc. Obě holky s tím začaly cca kolem dvou let. A opravdu ve velké míře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 22:21

No je to fakt peklo. Zakážu, ona to pochopí a druhý den je to to samé. Delá to i ve školce před ostatními, asi si myslí, že jí u toho nevidí. Moje kamarádka tohle kdysi dělala snad až do 6.třidy ZŠ a bylo to peklo. Prostě si neuměla pomoct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 22:24

Já jako matka jsem z toho taky ve stresu, koukají na mě divně. Ptají se, proč to dělá atd. Holce je pak taky trapně, vidím to na ní a pak to zacne nanovo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 22:27

Jinak straší dcera je ve výběrové škole, jako velmi nadaná. Je ve 3.tride. U té mladší to vidím dost podobně. Obě mají vysokéEQ (emoční inteligenci), ta straší má i poměrně vysoké IQ. U mladší rovněž vidím, že bude směřovat do výběrové školy.

• Citovat
  • Upravit
4381
10.10.19 22:28

Ty jo je to asi tyden co fb probehla reklama na takovou knizku pro prtata…snad Knizka o pipince neo tak nejak se jmenuje..zkus dohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 22:30

Jako bylo to peklo, hlavně s tou jednou učitelkou. Ale teď klidně řeknu, že starší to dělala taky a nijak ji to nepoznamenalo, ba naopak, takže i ty se uklidni, uvolni… Ano je to těžké jako prase. Ale to dáš a prostě furt si mel před holkou své.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 22:30

Ahoj, asi bych poradila pokud nereaguje na vysvětlování tak prostě přitvrdit. Vynadat, že tohle nesmí dělat před ostatníma jen sama v pokojíčku a o nohu? Klidně bych zasáhla stejně jako kdyby třeba klackem uhodila jiné dítě nebo zvíře. Pokud to nezabere, tak prostě trestat, důrazně a vykázat hned do pokojíčku, že tam si to dělat může, ale sama. Je to stejné jako jsi jí naučila, že se čůrá na záchodě nebo na nočníku, jí se u stolu, neubližuje se ostatním atd. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 22:31

U nás syn je ještě malej, bylo mi jasný o co jde hned. Dělá to automaticky, když je na zádech, před spaním zvedá a mačká se nohama i půl hodiny, zpocenej… No a do toho všichni, jee on tlačí, ty tam tlačíš něco koukej ten určitě tlačí :roll: doufám, že si to odbude jako kojenec a bude klid, spíš naopak co?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML