Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Křtiny nepovažuji za nic zásadního, aby u toho muselo být široké příbuzenstvo. On v tom evidentně taky nevidí nic zásadního, důležitého pro život. Navíc je mladý. A každý prostě neskáče za každé dítě do stropu. Je v práci, tak je v práci. Nechej ho být. A užij si ten den s těmi, kdo mají čas.
@Ahep píše: Více
Jakože by se přítelkyně cpala k nevěřím ob jedno koleno, které nezajímají strejdu? Proč by ne o takového proboha dělala? ![]()
@japolka jooo to by bylo haloo. Že jsem určitě ovlivněna manželem, protože já vždy jsem ta, co couvne, chápe. V dětství to tak bylo. Na druhou stranu, nechci že sebe dělat chudinku, naši mě, myslím, vychovali víc než dobře. Ale o osm let mladší bratr byl vždy na prvním místě. Nic nemusel, vše mu prošlo. A jak vidno, roste to s ním no. I když jsem o tom s našima mluvila, že mě to mrzí, jaký vztah má bratr k mým dětem, vždy mi bylo řečeno " víš jaký je, nech ho být" a vím, že když bych to řekla znovu, tak to bude naše jen mrzet taky, ale změna žádná. Ty krtiny jsem vlastně ani nečekala, že by projevil zájem, ale nesmírně by mě to potěšilo.
Mně by to teda mrzelo taky. Nejsem pokřtěná a otázky víry mě nijak neberou, ale když nás kamarádi pozvali na křtiny, ani nás nenapadlo nejít. Beru to tak, že pro ně to důležité je a jsem ráda, že nás chtěli mít u toho.
Bratr je už dost starý, aby nějakou tu sociální inteligenci měl a říct tvým dětem aspoň ahoj by snad mohl. Úplná ignorace je podle mě mimo.
@Kelsey široké pribuzenstvo, jako rodiče, a 2 babicky? Nedělám z toho oslavu roku.
@Anonymní píše: Více
Já myslím, že máš hodně zkreslené představy, jak svobodný bezdětný sedmadvacetiletý kluk funguje.
Fakt si nedovedu představit, že by si můj syn v tomhle věku býval chtěl třeba pochovat dítko od své sestřenice. Ne že by k němu měl zlý vztah, ale prostě v tuto dobu to nebyl vztah žádný, pro něj to bylo mimino, s kterým si nevěděl rady.
Ovšem když ten chlapeček povyrostl, s velkou chutí s ním čutal do meruny a stavěl na zahradě indiánské přístřešky.
Takže ano, bratr může časem k tvým dětem najít vztah a může z něj být prima strýček.
Aha, tak to jsem myslela, že jsou mladší. ![]()
Kdyby se takto choval muj at uz dospely ci nedospely potomek, ktery by navic bydlel u me doma, to bych mu sakra zvedla mandle, chovat se takto k nasi blizke krvi, by nestacil schody pocitat!
Jsi s vasema o tom jeho chovani vice nemluvila? Pokud je jejich jedina reakce to, ze je proste takovy, tak je bratr za 18 a vasi bez dvou za 20. ![]()
Mrzelo by mě to, řekla bych mu, že mě to mrzí a jestli si tu směnu opravdu nemůže prohodit, že bych byla ráda, kdyby tam byl. Ale počítala bych i s tím, že to bude k ničemu a že prostě k mým dětem moc vztah mít nebude. Jsou holt lidi, kteří tu potřebu kontaktů v rámci rodiny nemají.
Nejsi v tom sama. Já teď k blížícím se narozeninám připravuju velké fotoalbum pro dceru, protože si přála klasické vytištěné fotky a ne jen všechno v počítači nebo mobilu. Zjistila jsem při tom, že neexistuje jediná fotografie, na které by byla se svým strýcem. ![]()
@Ahep Nutila bys svého syna trávit čas s dceřinýma dětma nebo jak tohle máme pochopit?
On jim nic nedělá, jen se jim zkrátka nevěnuje, má svůj život a nejsou to jeho děti
Jako jasně, pozdravit návštěvu (jakoukoli) je slušnost, ale tam si zase nemyslím, že by zakladatelku vyloženě ignoroval.
Ale díky vám vsem za reakce. Máte pravdu, není jeho povinnost, „delat“ strejdu. Pro kluky to do budoucna bude cizí pán. Ale je to škoda. Kdybychom byli nějaká úplně rozpadlá a znepřátelená rozhádaná rodina, tak to chápu. Tak to ale vlastně bude tak, jak to bylo odjakživa. Respektovat bratrovu povahu. Možná jsem se tady vypsala zbytečně, ale potvrdilo se mi vlastně, že to jiné nebude.