Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Nebrala bych takoveho budizknucemu „jaky je“,ale zacala bych ho zcela ignorovat, v zajmu sveho dusevniho zdravi.
S rodici vychazis v pohode? Protoze tchani byli taky takovi-vzdy stranili, cely zivot, mladsimu manzelovu sourozenci a dnes, uz tedy par let, je uplne vyloucil manzel ze sveho zivota a ani se nezda, ze by je to rmoutilo a muzi to prineslo jakousi ulevu od toxickych vztahu s rodici za kazdou cenu.
Neříkám, že ty mu přikazuješ. Ale tady někdo dává úplně cáklé rady. Asi silný oddíl nebo matroš
.
Prď na něj
můj bratr je podobný, ale my máme vztahy ok. Já si sním Sednu, pokecáme, děti max pozdraví. Ty jsou slušně vychované a taky pozdraví. Můj bratr má skoro dvouletého chlapečka, kolem něj skáče, točí, je to prostě miláček
často když jsme má zahradě, tak najednou zmizí a já se starám o děti tři a on si dělá na motorce
já to ale neřeším, mám ještě sestru, ta je úžasná a její přítel je pro děti mnohem víc strejda. A to jsou o 11 let mladší než já. Nenaděláš nic.
Právě a to je to, člověk nenadela nic a dotyčnému je to jedno.
Já lidi beru podle toho, jací jsou, ne kdo jsou. Takže je mi jedno, jestli je to bratr, otec, tchyně, manžel kamarádky, sousedka. Pokud ten člověk má moje děti rád, tak fajn. Pokud ne, tak mu je nenutím a nijak se z toho nehroutím. Jsou to moje děti, ne jeho.
A pokud není potřeba s nimi interagovat, tak je klidně zcela ignoruju. Třeba s učitelkou mého dítěte se občas bavit musím, i kdyby mi na ní něco vadilo (mám štěstí, že moje děti mají skvělé učitelky). Ale s bratrem se prostě bavit nemusím. Ber to taky tak a ušetříš si spoustu nervů.
Tak introverta na extroverta nepredelas
Bratr se chova stale stejne, jen tve pozadavky se zmenily
Celou diskuzi jsem nečetla, ale vlastně sis odpověděla sama. Mladší rozmazlený mazánek, upřednostňovaný a rozmazlovaný rodiči je sobec. Stará se jen sám o sebe a svoje zájmy. Ty, rodiče a tvoje děti ho vůbec nezajímají. Kašli na něho a chovej se k němu dle přísloví, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Věřím, že tě to mrzí, ale já bych ho dostřihla.
Mam v rodine lidi, co z principu do kostela proste nevkroci.
@Pudloslava kdybych to o něm věděla, tak to vůbec neřeším a nevadilo by mě to. Zase na tom tak nebaziruju. Jde mi spíš o jakýsi minimální zájem. ![]()
No a vy i bratr do kostela chodite pravidelně?
Švagr, ač je jinak společenský, tak děti vůbec neberou, ani malé, ani větší, ani dospělé. Totální ignor už dvacet let, jinak normálně funguje, pracuje, žije se ženskou, ale to, jak se jmejujj děti jeho bratra si už možná nepamatuje, žijeme v jednom městě, vídáme se u tchánů.
Podle mě o tebe a vztah s tebou vůbec nestojí. Není důvod. rodiče ti poručí a ty skočíš. Budeš tady pro něj vždycky a vždycky se budeš snažit i za něj, podbízet se mu.