Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Proč rozpadlá rodina? To je jen tvoje představa, že musíte mít mezi sebou bůhví jak úzký a důvěrný vztah. Tvůj bratr nedělá nic zvláštního nebo špatnýho, vyjma toho, že neplní tvoje představy o “správným strýčkování).
@unuděná píše: Více
Tak já mám zhruba stejně starého syna a sice bych ho nenutila se synovcům věnovat, ale kdyby se nehodlal účastnit ani slavnostních akcí typu křtiny, tak si to ode mě schytá taky. ![]()
@Jeremi píše: Více
Nejspíš proto má tu výmluvu na práci
Já bych teda dospělého syna nenutila se účastnit ničeho. Maximálně bych mu řekla, že mě jeho chování zklamalo, že by měl být rodině oporou, a tím by to končilo. Nebyla bych zvědavá na ten ksicht, kdybych ho tam doutila jít ![]()
@Ahep jo zm8nila jsem se, že mě to jen mrzí, že bratr kluky ignoruje, ale prý ho mám nechat být, že jiný nebude. Od té doby už jsem se na toto téma s nimi nebavila. Vůbec bratra do n8ceho nenutí. Ano představovala jsem si, že bude mít trochu bližší vztah. Stačilo by i to pitomé ahoj. Jak říkám, nechtěla bych, aby byl z nich po*raný a dělal ťuťu ňuňu.
Takže ty přijdeš k nim na návštěvu a on ani nevytáhne nos z pokoje, aby na tebe zabučel AHOJ?
To já bych tam za ním klidně vlezla i s klukama, vesele ho pozdravila, pobídla i staršího, ať řekne čau strejdovi a řekla mu, ať si přijde dát buchtu, co jsem přinesla a hodit řeč. Zase kolem něj nemusíš našlapovat jako kolem miny, pokud jste dřív měli normální vztah ![]()
Jakoze rodiče mají dospělému synovi domluvit, ať si vezme na křtiny volno nebo mu to přikázat? Třeba mu můžou určit večerku nebo zakázat vycházky
. Bože
.
Kolikrát jsem to udělala, přišla za ním a že jsem si přišla pokecat, tak odvětil, že o čem se má se mnou pořád bavit. Když to udělal několikrát, tak už jsem za ním nešla. Je bručoun už od mala. Jenže když byl malý bylo to svým způsobem srandovní, jenže on jakoby se zasekl ve vyvoji a dělá to i teď.. To, že je protivný ( často vážně bezdůvodně) na mě, kašlu na to, ale že přehlíží kluky, mě mrzí. Nic mu neudělali.
Hele, je to tvuj bratr, co ho tak jednou sprdnout jako jeho sestra, rict mu na plnou hubu, co si o nem myslis a ze se chiva jak nejvetsi buran?! Potreboval by to jak prase drbani, ze kolem nej furt vsichni nebudou naslapovat po spickach!
To neni vubec o krtinach jako takovych, takovy ignor svych blizkych pribuznych bych byla ochotna akceptovat jen u malomocneho.
No tak nevím, proč by se měl kvůli tvým dětem nějak měnit, když takový byl vždy. A proč bys stála o to, aby bručoun trávil čas s tvými dětmi, to už nějak nechápu vůbec
Jako jasný, je to brácha, ale vždy byl takový, nesnaž se ho vměstnat do nějakých škatulek jen proto, že máš děti.
@Kelsey nikdo mu nic neprikazuje, chraň Bůh. Jen mu samotnému nedochází, že jeho chování je z mého pohledu Sobecké a mě nezbude nic jiného než "jak řikají naši " brát ho jaký je. A jsme tam kde jsme byli…
@Ahep Hm, tak ho sprdne, že si to za rámeček nedá a výsledkem bude co? Že na akce přijde nabručenej, zpruzelej a jen proto, „že se to má“ a aby mu dala pokoj. To je velký přínos pro celou rodinu, když se takový člověk zapojí do slavnostních akcí ![]()
Jo, v takové nějaké rovině jsem to měla na mysli - dostal by mateřskou přednášku. A pokud by teda stále bydlel s námi, tak bych i zvážila jiné nastavení toho soužití. Pokud on neumí být vstřícný k rodině své sestry, tak já to se vstřícností k němu taky nebudu přehánět. Naštěstí teda v praxi tomu vystavená nejsem.
No kašlu na něj, kdyby to byl vzdálenější příbuzný, pal to čert. U vlastního bratra, mne to prostě mrzí. Jak jsem řekla, jen jsem si tak posteskla, nic víc. Ono se to nezmění. Tak díky za reakce, všem.
Nechce, nechce. Je to jeho rozhodnutí a jeho volba. Ty to můžeš tak jedině respektovat.
Tak je strejda na prd no. Taky máme takovýho strejců, je mu 35. Děti ho neberou, vlastní nechce zatím. Přeci se svět nepřestane točit dál. Respektuji to. Jako sourozenci máme vztah normální, jen jsme každý aktuálně jinde.
Mám to podobné se svým bratrem. Absolutně ho nezajímá co se v mém životě děje. On děti nemá, já jo. Do té doby než jsem měla děti jsme se jakž takž stýkali, ale teď už vůbec. K nám nejezdí, nevolá..když jsme byli u něj, tak bylo naprosto zřetelně vidět, že se dětí bojí..(občas chápu)
Neumí s dětmi mluvit (s jakýmkoliv dítětem), ne jen s těmi mými..Tak se prostě rozhodl, že to pro něj není důležité se stýkat..Děti ho neznají a já už to vzdala. Prostě neuděláš nic…