Křtiny / bratr

Anonymní
22.8.24 11:43

Křtiny / bratr

Omlouvám se předem za obsáhlost, hrubky a anonym;). Mám mladšího bratra, je mu 27 let. Odjakživa byl víceméně upřednostňovan, tak jak to u mladších sourozenců bývá. Nicméně mám ho hrozně ráda a vždy bych mu podala pomocnou ruku, vždy bych mu ráda pomohla se vším. Problém je tom, že, id tě doby, co mám děti, vůbec o ně nejeví zájem. V životě si ani jednoho z mých synů jako miminko nepochoval, ignoruje je. Když měl krtiny starší syn, musel do práce. Mrzelo mne to ale přešla jsem to. Teď dostatečně dopředu věděl o krtinacg druhého syna a zase nedorazí. Musí do práce. Mezi námi myslím si, že by se dalo domluvit, když by moc chtěl, že by si vyměnil směnu, napracoval, nebo se minimálně nadřízeného zeptal. Dělá ve fabrice 12tky. Mě to jako sestru strašně mrzí. Rodiče ho neustále omlouvaji, že má takovou povahu atd, ale narovinu, jako strejda je naprosto k ničemu. Samozřejmě ho nechci nutit, ale nechci ho úplně odstrihnout. Odjakživa už od mala se mu všechno omlouvalo, musel se brát takový jaký je. Nevím no. Vím, že mi tady neporadite vlastně jsem se chtěla jen vypsat a možná se zeptat, zdali by vás to taky mrzelo nebo jsem jen precitlivela trapka. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35787
22.8.24 11:46

Taky bych na křtiny nešla.
Nemá zájem nedonutis ho. Ber to tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
22.8.24 11:49
@Anonymní píše: Více

A on je verici? Podle mne mu deti nic nerikaji, je z nich treba nervozni. Nekdo to tak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.8.24 11:50

No nemá o ty děti zájem, ať už z jakéhokoli důvodu. Budeš to muset akceptovat, pak tě nebude ani mrzet, že nejde na křtiny. On je taky věřící?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
22.8.24 11:51

Chlapovi 27 let nic neříkají dětičky? Normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 12:03

Jasně já ho nenutím, ani po něm vlastně nic nechci. Jen mě to prostě mrzí. Kdyby mi třeba dopředu řekl, sorry ségra, to není nic pro mě. Spíš, že jako strejda mých děti vůbec nefunguje. Nemusí mít děti rád, to si myslím, že on nemá k dětem vztah vůbec, ale spíš, že mu nedojde, že by mě to mohlo trochu mrzet. Kdyby mu bylo o deset let min, řeknu, puberťák.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 12:05

Mimochodem jsme pokrtena celá rodina, i bratr. Nejsme zadní fanatičtí věřící. ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
22.8.24 12:07

My máme se sestrou super vztahy, přesto nevím, proč by měla nějak „fungovat“ jako teta? :nevim: Když jsme někde společně, tak se samozřejmě dětí zeptá, jak se mají, pohraje si s nimi a tak, ale že by se nějak angažovala do chodu rodiny, to fakt ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
22.8.24 12:08

Tak ja jsem taky pokrtena, pritom do kostela jsem nikdy nechodila, nic mi to nerika. Jemu zrejme taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
22.8.24 12:09

Je to sourozenec na prd. Až bude potřebovat on, tak se na něj taky můžeš vykašlat :nevim: to je tak asi všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
22.8.24 12:09

Jsem pokřtěná, to si jako kojenec nevyberes, ale do kostela nechodím a děti nekrtim.
Vztah k detem prostě nevynutis, ber to jak to, jemu to proste neni prijemne a asi te nechce naprimo ranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 12:10

@unuděná o to mi ale jde. On se ani nezepta, nepohraje. Přehlíží je. Kdyby se na ně jen zeptal, tak to beru jako fajn.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.8.24 12:11

No nemá o ně zájem :nevim: Je to mladej kluk, holt má v životě jiné priority, než sestřiny děti. Můžeš ho s tím konfrontovat, ale upřímně nějak nevím, čeho bys tím dosáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
22.8.24 12:13

Mas vyprojektovane nejake spravne chovani a bratr to nesplnuje. To se stava, nekdy to nesplnuje ani otec. Nezmenis ho, urcite nezacne po tve stiznosti jednou tydne telefonovat a deti libat na potkani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.8.24 12:15

Mé sestře bylo v době narození mého prvního dítěte 18, taky ho vídala tak jednou za čtvrt roku a to ještě stylem „ahoj prcku“ a jelo se dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný