Od kdy dětem vaříte krupicovou kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@SarkaLo Jasne, delej podle sebe. Kdyz jsem psala o kakau, tak jsem zminila i mleko. Ja jsem to radsi dodrzovala, ale nikomu nenutim, aby delal stejne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
@Svistice Ja jsem psala, ze je uvadeno jako alergen.
Já vím, jsem Tě jen doplnila. Uvádí se jako alergen + ten theobromin. Z těchto důvodů se malým dětem nedoporučuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Jasne, rozumim, diky. Ja si to take zjistovala kvuli cokolade, ale takle detailne uz si nepamatuji. Protoze mam svagrovou, co porad vsechny perovala, ze detem cokoska ne, ale od osmi mesicu davala detem kakaove smetanove dezerty, tak jsem ji chtela v dobrem upozornit, ze hlavni alergen v cokolade je prave kakao, krom jineho. Ze cokoladu by nedala, ale pribinaka ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo kupuju od nutrilonu, pokud dáváš jáhly, tak to mi přijde v pohodě, myslela jsem, že děláš jen z mléka a krupice, když si ji udělám pro sebe, tak se cítím taková plná, záleží na dítěti, co snese, některé zvrací i jogurty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG píše:
@SarkaLo a proč by nemohl? Neznám žádné dítě alergické na granko
Prosím já se hlásím
Od puberty už nereaguju tak šíleně, ale jako dítě jsem se po kakau slušně osypávala. Nevím, jestli před třiceti lety bylo nějaké instantní kakao, to jsem se mamky neptala, ale co si pamatuju, nesměla jsem si ke kakau pomalu ani čichnout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG Už je to v pohodě, nebyla to asi klasická alergie, protože to pak začalo odeznívat a teď s mírou můžu i víceprocentní čokoládu. Ale jako dítě jsem trpěla, hlavně poté, co mi babička dala čokoládičku a já zjistila, jak je to dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka Syn je naštěstí alergický na ryby - vůbec mu to nevadí, nevím, nevím, jak bych vysvětlila, že nesmí čokoládičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG Dokud by je neochutnal, tak v pohodě, já dostala čokoládku poprvé někdy ve školkovém věku, pamatuju si to. Do té doby jsem po ní netoužila, ale pak to začalo. Jenže babička byla dost svérázná a i přes vysvětlování, že nesmím, mi ty sladkosti dávala
U dcery jsem naštěstí zatím žádnou reakci na potraviny neměla, kakao teda ještě nedostala, ale přefiltrované v mateřském mlíce jí nevadilo, tak snad to nepodědila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat mam 9 ti mesicni holcicku a zkusila jsem ji dat krupicovou kasi z mlekem ale uz podruhe se mi potom pozvracela a to dost chudak byla vyrizena az mi ji bylo lito přes den sice nic to ji jedla ale na vecer když sla spat tak to prislo je mozny ze nesnese kravsky mliko dekuji za radu
- Citovat
- Upravit
Je možný, že je moc malá a je ta na ní děsně těžký jídlo. Není na to vůbec zvyklá. Co takhle udělat nějakou kaši do umělého mlíka? Nebo do vlastního? Nebo prostě mléčnou co je už připravená z umělýho? Z krupicový je blbě i mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabulinek no v 9m je na krupičnou brzo. je těžká
, udělej jí rýžovou. syn dlouho měl rád instantní rýžovou od nestlé
na klasickou krupičku má fakt čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám kaše sunarky i pro 2,5leťáka. Po klasické krupicové je mu taky těžko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co bramborovou kasi muzu taky dat jestliže je v tom mliko jinak moc dekuji holky ze jste mi napsaly ![]()
- Citovat
- Upravit
@sabulinek V tomhle věku by všechny kaše, i bramborová, měly být z dětského mléka. Já mám 6m prcka a dávám Hami krupicovou mléčnou kaši od 4m, malá ji miluje a nemá s ní problém. Já teda všechny kaše dochucuju 100% ovocnou přední dávkou, je to fakt dobrý a zdravý:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit