Krutí hnáty:-)co s tím??

48576
27.7.09 19:12

Krutí hnáty:-)co s tím??

Ahojky.Pořád jsem zásobovaná krutama :roll: .Miluju řízky,polévku takže vše kolem nějak sníme :lol: ,ale pořád nevím co se stehnem nebo křídlem?
Dělala jsem guláš a nebo jen tak opekla(se špenátem nebo ze zelim) a nebo jen tak s chlebm nebo z bramborem,ale už jsem toho všeho přejezená :roll: .
Nemáte prosím někdo nákej super recept?Zvládnu cokoliv :lol:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.7.09 19:25

Ahojky, s kridlama ti neporadim, ale ty stehna by se dala vykostit, maso muzes semlit a udelat z toho normalne dietni drubezi karbenatky, nebo to muzes vselijak okorenit a udelat z toho cinske knedlicky jako zavarka do polivky, muzes to naplacat na jehlu a udelat takove spizy/cevapcici, nebo tim naplnit papriky, zelne listy, filo testo atd. Kdyz to jednou semeles na fasirku, tak se to da udelat na miliony zpusobu. Co ja bych dala za stalou zasobu krutama. Tak preji hodne stesti s experimentovanim.

Marketa

• Citovat
  • Upravit
48576
27.7.09 20:22

Markét díky,to mě vubec nenapadlo že karboše mužu udělat i z krutího:-)).Moc díky za rady.Mám tu tak 20 křídel i stehen takže určitě vyzkouším vše!Hned zítra se vrhnu na špízy :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
27.7.09 20:43

Já zase jak z křídel tak ze stehen dělám vývar, část masa dám do polívky a ze zbytku udělám rizoto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.7.09 21:00

Nebo nakrajej.Osmaz cibulku prihod nakrajenou cervenou papriku zampionyn osmahni prihod kruti maso posyp cervenou paprikou sladkou podli vodou dus do mekka a nakonec trochu zakvedlej smetanou s mokou.A podavej s ryzi.mimochodem toto se ma delat s prs ale ja to delam ze vseho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
27.7.09 21:09
kattkka píše:
Nebo nakrajej.Osmaz cibulku prihod nakrajenou cervenou papriku zampionyn osmahni prihod kruti maso posyp cervenou paprikou sladkou podli vodou dus do mekka a nakonec trochu zakvedlej smetanou s mokou.A podavej s ryzi.mimochodem toto se ma delat s prs ale ja to delam ze vseho.

Dělám to podobně, jen na konec dávám solamyl. Pokud to má být na zpusob číny, pokud jako omáčka, tak mouka se smetanou. Ještě přidávám nakrájené bílé čerstvé zelí (pokud je to stále na zpusob číny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
27.7.09 21:10
tulenice píše:
Já zase jak z křídel tak ze stehen dělám vývar, část masa dám do polívky a ze zbytku udělám rizoto…

Tak přesně takhle to dělám taky a je to u nás hooodně oblíbené. Občas místo rýže udělám jako přílohu čínské nudle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.7.09 22:04

Ja to delam jako omacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.7.09 22:05

Hnaty, to mne pobavilo, fakt je, ze je mela dve zmrazene a jedna mi vypadla z mrazaku a byla to rana, ze jsem koukala, jestli nam nepraskla dlazdice. Ja ji pekla v troube jako klasiku se spenatem a bramborem.

• Citovat
  • Upravit
24320
27.7.09 22:07

Ty jo s tim spenatem me to nenapdlo 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.7.09 22:25

Nejdřív jsem to teda pochopila jako abnormalitu vývoji nohy :roll: :oops:

A teď když se ví, že je to jídlo - odkostím, umelu a použiju místo mletýho masa třeba do boloňský omáčky nebo do musaky, je to jemný, míň tučný a fakt moc dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
27.7.09 23:18

Já hodím krůtí stehno na pekáč, obložím zeleninou (mrkev, petržel, celer), cibulí, kořením, podleju a peču. Pak vytáhnu maso a koření, rozmixuju zeleninu a dodělám omáčku…dám smetanu nebo šlehačku s moukou, ale té fakt jen trošku, zelenina to zahustí dostatečně :wink:

Vždycky to vařím aspoň na dva dny, ale mám doma žravce, takže večer zbyde max. špinavý hrnec.

Jsem teď přibrala tak 3 kila, jak to tu čtu :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
27.7.09 23:24
janine24 píše:
Nejdřív jsem to teda pochopila jako abnormalitu vývoji nohy :roll: :oops::
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.7.09 23:27

Ladu to vypadá taky dobře .

Já už ani ty hnáty nemužu vidět :roll: .nejradši bych to dala na tajno psovi :oops: ,ale manžel to hlídá :lol: a furt to chce :roll: .
Na krutě je fajn že každá část chutná jinak.Já mám ráda krk,ten chutná jak hovězí a na polívku naprosto super!

Se špenátem jsme jí tet měli asi 3× :roll: a ze zelim také,tak moc děkuji za příjemnou změnu :lol: .Vyzkouším vše! :-)

nejdřív jsem si také říkala že to možná někdo pochopí jak zmrzačené dítě a nebo něco takového :oops: :lol: ,ale když vytahuju to stehno co je větší snad než moje :roll: ,tak mě ani nenapadne jiné označení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
27.7.09 23:39

Kamčo…u nás se říká HAKSNY :wink:

Ten můj recept je vlastně taková svíčková :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...