Krvácející hemoroidy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.12.12 19:47

Ahoj holky,
tak i já se hlásím pravděpodobně s tímto problémem :? Nejvíce mě na tom vadí to, že jsem nerodila a je mi teprve 23 a už to mám :cert: Takže holky, co jste jedly, v čem bylo hodně vlákniny? A nevíte, jestli by na to třeba mohla pomoct konopná mast? Jsem z toho zoufalá a k doktorovi zatím nechci.

• Citovat
  • Upravit
7661
22.12.12 19:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
tak i já se hlásím pravděpodobně s tímto problémem :? Nejvíce mě na tom vadí to, že jsem nerodila a je mi teprve 23 a už to mám :cert: Takže holky, co jste jedly, v čem bylo hodně vlákniny? A nevíte, jestli by na to třeba mohla pomoct konopná mast? Jsem z toho zoufalá a k doktorovi zatím nechci.

S konopnou mastí zkušenost nemám, ale pomáhala mi dubová kůra a při větších potížích Faktu.
A co se týká jídla, tak největší efekt měly vysoké dávky ovoce a zeleniny v syrovém stavu a jogurty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 19:55

@Bersaba Faktu není na předpis že? Dubovou kůru určitě vyzkouším. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
7661
22.12.12 19:57
@Anonymní píše:
@Bersaba Faktu není na předpis že? Dubovou kůru určitě vyzkouším. Děkuji

Není. Tedy alespoň před těmi cca 3,5 lety nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.12.12 20:07
@Bersaba píše:
Není. Tedy alespoň před těmi cca 3,5 lety nebyla.

Na předpis není, také jí používám a je výborná, mě se to zlepšilo cca po 2 dnech, ale já pravidelně chodím na kontroli :)
jinak na dubovou kůru opatrně. Já jí používala skoro 10 dní a vytvořila si na ní alergii :mrgreen: :mrgreen: A to bylo horší než samotný hemík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 20:08

Jen mě tak napadlo, že bych si dala třeba pár dní takovej menší půst (občas bych třebs ezobla nejakou tu zeleninu, ovoce),abych nemusela moc na záchod a mohlo by se to uklidnit trošku. Nebo je to uplně blbost? :oops:

A pokud jste už byly u doktora, poslal Vás hned někam dál nebo jen něco napsal? Abych věděla jak si připravit nervičky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.12 20:11

@terezka24 na kontrolu ke komu a co tam dělají? :?

• Citovat
  • Upravit
3684
22.12.12 20:12

Tím, že nebudeš chodit na záchod, tím moc nepomůžeš, spíš naopak bych řekla :mrgreen:
Já byla přímo na chirurgii, jelikož mi prasknul a od té doby chodím pravidelně na kontroli, už jen kvůli jistotě. Někdo napíše čípky, někdo zase mastičku, ale většinou ti stejně řekne ať si koupíš faktum, jelikož je vážně dobrá a hlavně to nemít mýdlem pouze oplachovat vodou, jelikož mýdlo to může ještě více rozdráždit, aspoň tak mi to podal můj doktor.
Omezit kofein, nikotin, alkohol a zapojit hodně vlákniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.12.12 20:13
@Anonymní píše:
@terezka24 na kontrolu ke komu a co tam dělají? :?

Strčí ti tam prst a prohlídne, toť vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 20:29

Moje bývalá po druhém dítěti s tím měla ve 26letech během velmi krátké doby po porodu nepříjemné potíže, nemohla pořádně ani na záchod, takže skoro nejedla. Měla jich dokonce několik vedle sebe.

V rámci pojištění by vše trvalo dlouho a tak jsme našli soukromou kliniku kousek pod Hlavním nádražm v Praze (název bych musel nějak zjistit, ale moc klinik tam asi nebude). Byla tam cca 2× nebo 3×, vždy snad jen hodinu-dvě, ale od té doby žádné problémy. Stálo to ale pár tisíc.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
22.12.12 20:49

Proctoklinik…nebo tak nějak…hemoroidy ošetřují jakýmsi „světlem“, které zastaví krvácení…pokud to nestačí tak používají „gumičkování“…hemoroid zagumičkují a on po pár dnech sám odumře a odpadne…vyloučí se stolicí…ale platí se to!!! Vstupní vyšetření, světlo, gumičkování…koukněte na net…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.12 20:51
@terezka24 píše:
Strčí ti tam prst a prohlídne, toť vše :mrgreen:

tak to budu doufat, že bude mít extra malý prsty :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3684
22.12.12 20:55
@Anonymní píše:
tak to budu doufat, že bude mít extra malý prsty :oops: :mrgreen:

Záleží jestli máš vnitřní nebo vnější. Já si faktum musím zavádět aplikátorem hodně hluboko. Je teda fakt, že pro hodně lidí je to potupa jít s tím k doktorovi, taky se mi nechtělo, ale když to prasklo, tak jsem byla štastná, že tam jsem a už to nikdy nezanedbám.. Jsou to vlastně křečové žíly, pouze na blbém místě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 21:08

@terezka24 já koukala a řekla bych, že jsem viděla venku něco trochu jinýho na jednom místě, tak to by mohlo být ono, ale kdo ví, třeba je to i vevnitř. Samozřejmě mě děsí představa vystrčení zadku u doktora, ale víc mě děsí prst v zadku :oops:

• Citovat
  • Upravit
3684
22.12.12 21:25

Je to taková malá boulička, může být i bolestivá na dotek. Ale mě když se to stalo, tak mi vylezl přímo konečník a na něm jsem měla krvavou bouličku a ta praskla. A věř, že injekce přímo do pr… je horší než prst v zadku.
Vnitřní hemíci většinou nejsou bolestivé, pouze se objeví krvácení při stolici a nebo i hlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí