Krvácení po vyšetření ve 36 týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.1.11 11:56

Krvácení

Ahoj holky, pokud máte některá osobní zkušenost, poraďte prosím :-) Jsem 36+0, vrátila jsem se z poradny, kde mi doktorka řekla, že mám krásně prostupné hrdlo a že při vyšetření sahá miminku na hlavičku, ale když jsem se vrátila domů, začala mi téct krev. Nevím, zda se mám nějak znepokojovat :nevim: jestli se přecejen neblíží porod nebo jestli mi třeba při tom vyšetření nějak neublížila? pa pa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.1.11 12:07

Ahoj já jsemtakhle krvácela cca 38tt (po sexu s manželem) tehdy jsem to nijak neřešila byla jsem z toho trošku vyplesknutá, to ano, ale nikam jsme nejeli ani nevolali. Ale možná bych teď pro klid tvojí duše alespoň zavolala doktorce a zeptala se. Nemusí to nic znamenat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1111
21.1.11 12:34

Ahoj, mě se to stalo taky a doktor mi řekl, že to je po tom vyšetření. Ale ještě ten den jsem porodila :-). Ale já byla 38+6 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.1.11 12:58

ahoj a teče ti krev, nebo jen špiníš? Špinění není na závadu, krev jako taková na závadu je, všude se píše, že jakmile krvácíš krví, máš jet do porodnice. Včera mi to i můj porodník říkal, že to by se rozbíhal porod. taky záleží jak se cítíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.11 13:15

Řekla bych, že je to jako slabší MS. Nemám žádné stahy, ale je mi trochu divně a hlavně mám úplně strach se nějak pohnout…

• Citovat
  • Upravit
1648
21.1.11 14:14

Já ti nevím radši si zavolej do poradny, za to nic nedáš, hamiltona ti doufám ještě nedělali, to by byla jiná, ale je ještě brzo. radši si tam brnkni, mě se zadařilo krvácení v 36 tt taky a pak jsem jela rodit v 37 tt protože se to samo rozjelo i když ještě nebylo všechno na to zralé. Radši se zeptej doktora, ten ti to řekne spíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
21.1.11 14:46

Ahojky,

já pravidelně krvácela na každé kontrole od 34.tt. Dre. mi říkal poučku, že pokud ta krev dá celkově na jednu nasáknutou vložku, nic se neděje a nemusím se bát. je to vyšetřením a tím, jak se chystáš k porodu a tvoje porodní cesty jsou překrvené a uznejme, že ani vyšetření v tomto stádiu není nejpříjemnější záležitostí :-) Určitě bych nepanikařila, ale pokud si nejsi jistá, můžeš se ozvat lékařce, určitě tě uklidní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí