Krvácení po pohlavním styku v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
29.3.20 13:33

Urcite minimalne zavolat doktorovi. Me muj rekl, ze po sexu v tehotenstvi nesmim za zadnou cenu krvacet, jinak okamzite k nemu. Bohuzel situace je ted spatna na behani k doktorum, tak urcite volej na gyndu. Preju ti, aby to nic nebylo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.20 14:33
@Anonymní píše:
Ahoj, včera večer jsme měli s partnerem sex, protože byla tma, nevšimla jsem si že krvácím, měla jsem s tím problémy už před těhotenstvím, občas se stalo že jsem při sexu začala krvácet. Teď jsem v 16 týdnu a mám strach, jestli jsme nemohli miminku něco udělat, krvácení hned po sexu přestalo ale vypadl pak ze mě takový kousek, asi 2 Cm který vypadal jako kus nějaké tkáně. :? Teď už nekrvacim, břicho mě nebolí a ani nebolelo a nevím co mám dělat, obzvlášť když je teď karanténa. Můj doktor má ordinaci zavřenou a tak leda pohotovost, ale je to nutné když už nemám žádné problémy? Jedine co mě děsí je ten kousek tkáně, nevím co to mohlo být :(

V obou těhotenstvích jsem po sexu spinila a doktor mi vždy doporučil raději sex nemít. Zařídit seuzete jinak ;) Jelikož jsem měla za sebou jeden potrat, tak jsem uposlechla. Určitě by to chtělo prohlídku, i když situace není dobrá.. může to být cokoliv. Já krvácela z čípku. Po telefonu ti asi ani gyndar ani na pohotovosti neporadí. Spís tě budou chtít vidět. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.20 22:26

Děkuji za rady a uklidnění, nenapadlo mě zavolat lékaři. Už jsem s ním mluvila a jsme domluvení na kontrole. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
207
2.5.20 12:26

Ahoj holky měla bych prosbu.
Před pár dny mi vyšli pozitivní testy. Když jsem to počítala měla bych být 4 týden. Na gynde jsem ještě nebyla protože mám zasebou před 3 měsíci ZP tak chci počkat až bude jistě že uslyším srdíčko. Ale dnes jsme měli s přítelem sex a já po něm začala krvácet. Nebyla to čirá krev spíš jak když konci menstruace a taková nahnedla. Měla bych si tím dělat starosti? Na gyndu jsem chtěla volat v průběhu příštího týdne aby mě objednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
2.5.20 12:34

@Loloj1 já to měla taky. Čípek je víc prokrvený. Kdyby jsi spinila víc nebo krvácela tak Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.5.20 12:38

Právě že už nespinim ani nic… Jen mě to fakt vyděsilo prtpze když už jsem o jedno přišla tak si všímám úplně všeho a hned se vyděsím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
20.4.21 18:36

Prosim o zkusenost… Dnes cca v 15.h. Sex, po nem krvaceni - spise červená krev. Od te doby krev na toaletnim papire vzdy po male.
Jeli byste na pohotovost? Nechci byt hysterka, ale strach mam… 18 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
20.4.21 18:52

@lllucie Ano, rozhodně jeď na pohotovost, pokud už tam dávno nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
20.4.21 18:59

@lllucie za hysterku určitě nebudeš jela bych k dr. I pro tvůj klid.. A pak si pro sexu dát větší pozor. 😊Můžeš mít prokrveny čípek nebo něco tak uvidíš a pak dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.4.21 19:00

@lllucie rozhodně bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
20.4.21 19:27

Urcite jed. Uz si tam mela davno byt. Dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.4.21 22:02

@lllucie také bych pro klid jela. Ať radši nic nezanedbas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 03:56

Ahojky, krvácení po sexu v těhotenství je světlá růžová krev? Měla jsem silný orgasmus a asi dvě hodiny na to jsem si na WC všimla při utření růžového zašpinění. Pak už se to neopakovalo. Asi to můžu přičítat sexu? Jsem 27tt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky