Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Urcite minimalne zavolat doktorovi. Me muj rekl, ze po sexu v tehotenstvi nesmim za zadnou cenu krvacet, jinak okamzite k nemu. Bohuzel situace je ted spatna na behani k doktorum, tak urcite volej na gyndu. Preju ti, aby to nic nebylo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, včera večer jsme měli s partnerem sex, protože byla tma, nevšimla jsem si že krvácím, měla jsem s tím problémy už před těhotenstvím, občas se stalo že jsem při sexu začala krvácet. Teď jsem v 16 týdnu a mám strach, jestli jsme nemohli miminku něco udělat, krvácení hned po sexu přestalo ale vypadl pak ze mě takový kousek, asi 2 Cm který vypadal jako kus nějaké tkáně.Teď už nekrvacim, břicho mě nebolí a ani nebolelo a nevím co mám dělat, obzvlášť když je teď karanténa. Můj doktor má ordinaci zavřenou a tak leda pohotovost, ale je to nutné když už nemám žádné problémy? Jedine co mě děsí je ten kousek tkáně, nevím co to mohlo být
V obou těhotenstvích jsem po sexu spinila a doktor mi vždy doporučil raději sex nemít. Zařídit seuzete jinak
Jelikož jsem měla za sebou jeden potrat, tak jsem uposlechla. Určitě by to chtělo prohlídku, i když situace není dobrá.. může to být cokoliv. Já krvácela z čípku. Po telefonu ti asi ani gyndar ani na pohotovosti neporadí. Spís tě budou chtít vidět. Držím palce.
Děkuji za rady a uklidnění, nenapadlo mě zavolat lékaři. Už jsem s ním mluvila a jsme domluvení na kontrole. ![]()
Ahoj holky měla bych prosbu.
Před pár dny mi vyšli pozitivní testy. Když jsem to počítala měla bych být 4 týden. Na gynde jsem ještě nebyla protože mám zasebou před 3 měsíci ZP tak chci počkat až bude jistě že uslyším srdíčko. Ale dnes jsme měli s přítelem sex a já po něm začala krvácet. Nebyla to čirá krev spíš jak když konci menstruace a taková nahnedla. Měla bych si tím dělat starosti? Na gyndu jsem chtěla volat v průběhu příštího týdne aby mě objednali.
@Loloj1 já to měla taky. Čípek je víc prokrvený. Kdyby jsi spinila víc nebo krvácela tak Dr.
Právě že už nespinim ani nic… Jen mě to fakt vyděsilo prtpze když už jsem o jedno přišla tak si všímám úplně všeho a hned se vyděsím
Prosim o zkusenost… Dnes cca v 15.h. Sex, po nem krvaceni - spise červená krev. Od te doby krev na toaletnim papire vzdy po male.
Jeli byste na pohotovost? Nechci byt hysterka, ale strach mam… 18 tt.
@lllucie Ano, rozhodně jeď na pohotovost, pokud už tam dávno nejsi.
@lllucie za hysterku určitě nebudeš jela bych k dr. I pro tvůj klid.. A pak si pro sexu dát větší pozor. 😊Můžeš mít prokrveny čípek nebo něco tak uvidíš a pak dej vědět ![]()
Ahojky, krvácení po sexu v těhotenství je světlá růžová krev? Měla jsem silný orgasmus a asi dvě hodiny na to jsem si na WC všimla při utření růžového zašpinění. Pak už se to neopakovalo. Asi to můžu přičítat sexu? Jsem 27tt.