Krvácení po utrogestanu před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
3.6.18 09:47

@pájaapáta Tak jsem dělala test, a nic.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.6.18 09:33
@nedline píše:
@pájaapáta Tak jsem dělala test, a nic.. :,(

nééé, ale zatím nevěš hlavu, to mne mrzí ale krvení test může být lepší :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.6.18 11:28

@pájaapáta Tak to bohužel nevyšlo.. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.6.18 12:13

@nedline hrozně mne to mrzí!!! :,( za jak dlouho to můžeš zopakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.6.18 13:34

@pájaapáta Tento cyklus půjdu na hysteroskopii a pak ten další to zlusíme znovu no.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.6.18 16:13
@nedline píše:
@pájaapáta Tento cyklus půjdu na hysteroskopii a pak ten další to zlusíme znovu no.. :nevim:

asi chtějí zkontrolovat jestli je vše O. K. někde jsem četla že se doporučuje jeden cyklus vynechat.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.6.18 17:20

@pájaapáta Já na ní byla loni.. :( prý mi teď budou brát vzorky z dělohy na imunologii či co, že to mi loni při tom neudělali.. :nevim: Nechápu proč… :( Achjo, vím, že bych měla bojovat dál, ale nějak mě to vzalo, že to nevyšlo.. :( No oni by mě na KET hnali nejspíš rovnou teď, kdyby nebylo té hysteroskopie.. :nevim: Achjo, proč se musíme tak trápit, někteří jsou v tom jen na ně někdo hodí trenky a neváží si toho a my to máme tak složité… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.6.18 18:40
@nedline píše:
@pájaapáta Já na ní byla loni.. :( prý mi teď budou brát vzorky z dělohy na imunologii či co, že to mi loni při tom neudělali.. :nevim: Nechápu proč… :( Achjo, vím, že bych měla bojovat dál, ale nějak mě to vzalo, že to nevyšlo.. :( No oni by mě na KET hnali nejspíš rovnou teď, kdyby nebylo té hysteroskopie.. :nevim: Achjo, proč se musíme tak trápit, někteří jsou v tom jen na ně někdo hodí trenky a neváží si toho a my to máme tak složité… :(

nejhorší je že si toho ani neváží, já už sice děti mám ale touha po dalším je dost silná, je to asi narmální, máme to v sobě.. Pořád se bojím že to nepůjde, už mi bude 35..
Mrzí mne že se ti to nepovedlo, ale moc ti držím pěsti ať se to povede příště, jsi ještě mladá máš čas, to půjde!!! Hlavně se nezdávej :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.6.18 18:43

@pájaapáta To máš pravdu. :hug: Omlouvám se, že jsem tě zahrnula svýma depresivníma myšlenkama. :) Už je mi lépe, jsi moc hodná, děkuji ti za podporu!! :hug: :srdce: Zvládnem to obě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.6.18 18:54
@nedline píše:
@pájaapáta To máš pravdu. :hug: Omlouvám se, že jsem tě zahrnula svýma depresivníma myšlenkama. :) Už je mi lépe, jsi moc hodná, děkuji ti za podporu!! :hug: :srdce: Zvládnem to obě :)

neomlouvej se!!! ráda tě vyslechnu, od toho si píšem abychom se vypovídali a vzájemně si pomohli!!! Psychika dělá dost a svěřit se s pocity pomáhá!! Nevadí že se svěřuješ se svými myšlenkami, obavy o to jestli to u mne klapne mám i bez toho.. To je normální jen se z toho musíme vypovídat, sme ženy a to nám většinou pomáhá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.6.18 19:24

@pájaapáta Děkuju, jsi zlatíčko! :* Ano musíme se navzájem podpořit. :hug: Moc ti přeji, aby to klaplo hned napoprvé. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.6.18 23:10
@nedline píše:
@pájaapáta Děkuju, jsi zlatíčko! :* Ano musíme se navzájem podpořit. :hug: Moc ti přeji, aby to klaplo hned napoprvé. :hug:

jsi úžasná!!! Moc děkuji za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
5.6.18 08:29

@pájaapáta Nemáš zač, od toho tu jsem! :srdce:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.6.18 13:24
@nedline píše:
@pájaapáta Nemáš zač, od toho tu jsem! :srdce: :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.6.18 15:44

@nedline tak už to mám za sebou a nezbívá než doufat že se prcek uchytí, jsem z toho dost nervozní. Dodržovala si klidový režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí