Krvácení po utrogestanu před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
6.6.18 17:22

@pájaapáta Nebuď nervózní!! :hug: Klidový režim jsem dodržovala, v caru řekli, že stačí den po transferu a pak mám normálně fungovat. Taky jsem byla ve středu a v pátek už jsem neležela, vytáčeli jsme med, tak jsem se aspoň zabavila, akorát jsem nic netahala, nezvedala.. Nervy jsem měla šílený, a prd z toho, takže se pokus na to nemyslet, věnuj se něčemu, dívej se s klukama na pohádky a odpočívej. :hug: Držím moc palečky, ať se tady za chvilku dočtu o // na testu a o pozitivním hcg!!! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.6.18 19:03
@nedline píše:
@pájaapáta Nebuď nervózní!! :hug: Klidový režim jsem dodržovala, v caru řekli, že stačí den po transferu a pak mám normálně fungovat. Taky jsem byla ve středu a v pátek už jsem neležela, vytáčeli jsme med, tak jsem se aspoň zabavila, akorát jsem nic netahala, nezvedala.. Nervy jsem měla šílený, a prd z toho, takže se pokus na to nemyslet, věnuj se něčemu, dívej se s klukama na pohádky a odpočívej. :hug: Držím moc palečky, ať se tady za chvilku dočtu o // na testu a o pozitivním hcg!!! :* :srdce:

Jsi zlatíčko!!! Děkuju moc za podporu!!! Dnes sem se snažila ležet. z toho utrogestanu vyšší dávce jsem dost unavená.. Asi hodinu jsem spala. Občas vstávám kvůli dětem ale snažím se odpočívat.. :* muž je zlatíčko. Pomáhá mi jak může :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
6.6.18 19:06

@pájaapáta To je skvělé, jen ať pomáhá!! Kolik bereš utroše? Jen si pospinkej!! :hug: A neděkuj, není za co! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.6.18 10:11
@nedline píše:
@pájaapáta To je skvělé, jen ať pomáhá!! Kolik bereš utroše? Jen si pospinkej!! :hug: A neděkuj, není za co! :hug:

ahojky, tak jsem včera skoro celý den prospala, dnes se mi po tom utroušovi zase motá hlava ale nejsem tolik spavá, beru 2-2-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.6.18 10:11
@nedline píše:
@pájaapáta To je skvělé, jen ať pomáhá!! Kolik bereš utroše? Jen si pospinkej!! :hug: A neděkuj, není za co! :hug:

kolik si brala ty? Jak si to snášela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
7.6.18 10:39
@pájaapáta píše:
kolik si brala ty? Jak si to snášela?

Jo některé holky ho snáší špatně.. :( Ale já už jsem si na něj zvykla, beru ho roky kvůli menstruaci. Teď při ketu jsem brala 4-0-4 vaginálně a 0-1-1 jsem polykala.. Aspoň se pořádně prospinkáš. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.6.18 12:06
@nedline píše:
Jo některé holky ho snáší špatně.. :( Ale já už jsem si na něj zvykla, beru ho roky kvůli menstruaci. Teď při ketu jsem brala 4-0-4 vaginálně a 0-1-1 jsem polykala.. Aspoň se pořádně prospinkáš. :) :kytka:

jee to nevím jak bych zvládla, jsem jak po flámu a to beru tak půlku co ty.. snad se to brzy srovná
ptala jsem se dr. jestli budu muset vynechat jeden cyklus před dalším KET a nemusím.. uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
7.6.18 12:11

@pájaapáta Další ket snad nebude!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.6.18 12:59
@nedline píše:
@pájaapáta Další ket snad nebude!! :(

pořád se bojím že to nevyjde a snažím se uklidnit tím že když to nevyjde máme ještě šanci na další pokus, akorád díky laborce jsem přišla o jedno embryo, zmrazili je po 2 a 3 kusech :zed:, museli dvě rozmrazit a bohužel jen jedno vložit, nemůžu mít dvojčata.. a to druhé už zamrazit nešlo:-( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
7.6.18 16:30

@pájaapáta Neměj strach! :hug: Musíme věřit, že to dobře dopadne!! :hug: Na mě už také čeká poslední mrazáček. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.6.18 16:55
@nedline píše:
@pájaapáta Neměj strach! :hug: Musíme věřit, že to dobře dopadne!! :hug: Na mě už také čeká poslední mrazáček. :srdce:

moc mi pomáhá s tebou o tom otevřeně mluvit:-) moc mne to uklidnuje :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
7.6.18 22:34

@pájaapáta To jsem moc ráda, když bude jakýkoliv problém, piš klidně do zpráv! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.6.18 07:54
@nedline píše:
@pájaapáta To jsem moc ráda, když bude jakýkoliv problém, piš klidně do zpráv! :hug: :srdce:

DĚKUJU!!! Jsi poklad!!! :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.6.18 17:12

@nedline ahojky, vidím tam ducha jen já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
12.6.18 07:29

@pájaapáta Ahojky, nene, také ho tam vidím! :) Kolikátý jsi den? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie