Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pájaapáta Nebuď nervózní!!
Klidový režim jsem dodržovala, v caru řekli, že stačí den po transferu a pak mám normálně fungovat. Taky jsem byla ve středu a v pátek už jsem neležela, vytáčeli jsme med, tak jsem se aspoň zabavila, akorát jsem nic netahala, nezvedala.. Nervy jsem měla šílený, a prd z toho, takže se pokus na to nemyslet, věnuj se něčemu, dívej se s klukama na pohádky a odpočívej.
Držím moc palečky, ať se tady za chvilku dočtu o // na testu a o pozitivním hcg!!!
![]()
@nedline píše:
@pájaapáta Nebuď nervózní!!Klidový režim jsem dodržovala, v caru řekli, že stačí den po transferu a pak mám normálně fungovat. Taky jsem byla ve středu a v pátek už jsem neležela, vytáčeli jsme med, tak jsem se aspoň zabavila, akorát jsem nic netahala, nezvedala.. Nervy jsem měla šílený, a prd z toho, takže se pokus na to nemyslet, věnuj se něčemu, dívej se s klukama na pohádky a odpočívej.
Držím moc palečky, ať se tady za chvilku dočtu o // na testu a o pozitivním hcg!!!
![]()
Jsi zlatíčko!!! Děkuju moc za podporu!!! Dnes sem se snažila ležet. z toho utrogestanu vyšší dávce jsem dost unavená.. Asi hodinu jsem spala. Občas vstávám kvůli dětem ale snažím se odpočívat..
muž je zlatíčko. Pomáhá mi jak může ![]()
@pájaapáta To je skvělé, jen ať pomáhá!! Kolik bereš utroše? Jen si pospinkej!!
A neděkuj, není za co! ![]()
@nedline píše:
@pájaapáta To je skvělé, jen ať pomáhá!! Kolik bereš utroše? Jen si pospinkej!!A neděkuj, není za co!
ahojky, tak jsem včera skoro celý den prospala, dnes se mi po tom utroušovi zase motá hlava ale nejsem tolik spavá, beru 2-2-2.
@nedline píše:
@pájaapáta To je skvělé, jen ať pomáhá!! Kolik bereš utroše? Jen si pospinkej!!A neděkuj, není za co!
kolik si brala ty? Jak si to snášela?
@pájaapáta píše:
kolik si brala ty? Jak si to snášela?
Jo některé holky ho snáší špatně..
Ale já už jsem si na něj zvykla, beru ho roky kvůli menstruaci. Teď při ketu jsem brala 4-0-4 vaginálně a 0-1-1 jsem polykala.. Aspoň se pořádně prospinkáš.
![]()
@nedline píše:
Jo některé holky ho snáší špatně..Ale já už jsem si na něj zvykla, beru ho roky kvůli menstruaci. Teď při ketu jsem brala 4-0-4 vaginálně a 0-1-1 jsem polykala.. Aspoň se pořádně prospinkáš.
![]()
jee to nevím jak bych zvládla, jsem jak po flámu a to beru tak půlku co ty.. snad se to brzy srovná
ptala jsem se dr. jestli budu muset vynechat jeden cyklus před dalším KET a nemusím.. uf
@nedline píše:
@pájaapáta Další ket snad nebude!!
pořád se bojím že to nevyjde a snažím se uklidnit tím že když to nevyjde máme ještě šanci na další pokus, akorád díky laborce jsem přišla o jedno embryo, zmrazili je po 2 a 3 kusech
, museli dvě rozmrazit a bohužel jen jedno vložit, nemůžu mít dvojčata.. a to druhé už zamrazit nešlo:-( ![]()
@pájaapáta Neměj strach!
Musíme věřit, že to dobře dopadne!!
Na mě už také čeká poslední mrazáček. ![]()
@nedline píše:
@pájaapáta Neměj strach!Musíme věřit, že to dobře dopadne!!
Na mě už také čeká poslední mrazáček.
moc mi pomáhá s tebou o tom otevřeně mluvit:-) moc mne to uklidnuje
![]()
@pájaapáta To jsem moc ráda, když bude jakýkoliv problém, piš klidně do zpráv!
![]()
@nedline píše:
@pájaapáta To jsem moc ráda, když bude jakýkoliv problém, piš klidně do zpráv!![]()
![]()
DĚKUJU!!! Jsi poklad!!!
![]()
![]()
![]()
@pájaapáta Ahojky, nene, také ho tam vidím!
Kolikátý jsi den? ![]()