Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já vím jak to myslíš. Ale já jsem astmatik když jsem se jim tu skoro udusila to už jsem byla těhu napsali mi hormony a doma jsem o vlastní vůli zůstala 3 dny. Navíc před těhu jsem měla vysoký tlak, který mi i teď občas vyskočí, ale oni vždy řeknou že je to jen z nervozity a hotovo. Doufám že špinit přestanu jestli ne kašlu na to a jedu domů to mi za život miminka nestojí týden počkám a v práci se zeptám že by mě třeba nechali jen v kuhyni dělat kafíčka. SnaD SE s nima bude dát domluvit. I ˇženské v práci říkají že se moc přetahuju, ale já mám taky taovou debilní povahu, jsem býk a jedu vždy nadoraz, ale jak holky psaly teď už to není jen o mě. ![]()
Nojono, ja mam kliku ma toho GP. Ale ja se teda v praci flakala, jak jsem mohla. Vis, mi poprve o miminko prisli, to jsem se taky tak moc nesetrila. Podruhe jsem otehotnela velmi zahy a to mi sly ruce dozadu s pozitivnim tehu testem. A v praci nemohl nikdo rict ani popel. A stejne jsem byla tak unavena a stresla strachem o mimi, ze jsem skoncila s temi arytmiemi. Ja vazne nechci, aby ses bala, ale tak nejak vidim, ze bys oraz potrebovala. Mozna by se ti i vyplatilo, zaletet si na kontrolu domu. Kazdopadne drzim palce, moooc
![]()
Děkuju i já nad tím uvažuju že bych skákla domů taky už 29 a o miminko jsme se pokoušeli rok než se nám to povedlo takže se bojím. Děkuju a to s těma rukam dozadu se budu muset i já naučit, musím mimi je přednější ![]()
Luciash - no ty kvasinky by mohly možná hrát taky nějakou roli.....ale já tomu nerozumím…taky jsme se snažili rok o miminko …chodila jsem dál do práce a ve 3. měsíci jsem začala v práci krvácet a od tý doby mě tam nikdo neviděl.....miminko bylo v tu chvíli a dosud je to nejdůležitější.Je fakt, že jsem nikdy v zahraničí nepracovala tak nevím jaký tam panují poměry…ale jak se znám tak bych zabalila kufry a fičela do Čech, kde mi poskytnou veškerou péči…ale neznám Tvojí situaci…tak ať je to dobrý…co víc přát…
určitě buď sobec. musíš teď myslet hlavně na sebe a miminko! zkus si odpočinout a uvidíš jak ti bude za pár dní. ale v práci bych to na tvémmístě nepřeháněla a zkusila se domluvit na jednodušší činnosti. vždyť i pro zaměstnavatele musí být výhodnější, abys pracovala a dělala lehčí práci než jim odešla úplně, ne?
No domů oficiálně můžu až za 2 měsíce, jinak nedostanu mateřskou. A doma bych měla nárok jen na rodičovák a vzhledem k tomu že jsme zadluženi až na půdu chci vydržet. Samozřejmě jen pokud to půjde, jinak kašlu i na peníze. No a s tou snazší prácí musím se zeptat, ale je to těžko jako servírka tam moc možností není, ale ostatní se taky ulejvaj budu muset začít i já. Děkuju za rady
hmmm, tak to je těžké. holt se začni taky ulívat a mysli na to mimčo. určitě to zvládnete!