Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se podělit o moji zkušenost jestli to někdo takhle měl a dal mi naději. Snažíme se rok a půl o miminko a pořad nic mám problém s cyklem. Když se konečně zadarilo mít ovulaci tak mi moje doktorka píchla 15.8 injekci ovitrele na ovulaci. Těhotenské testy byly negativní a 28.8 jsem to dostala tak jsem na to dal nemyslela. Pak mi začalo byvat špatně od žaludku tak jsem si udelala test a byl pozitivni. Ve čtvrtek mi digitální test ukázal 3 tydny večer jsem zacala trochu spinit. A dnes to přešlo na krvácení a bolesti břicha tak jsem zajela na pohotovost a tam mi na ultrazvuku nic nenašli ze je to brzo tak udělali odběry krve který potvrdil těhotenství. Řekli mi ať vydrzim do pondělí a zajdu si ke své doktorce na krev a buď bude hodnota klesat nebo stoupat. Uz se smiruji s tím ze se to neuchyti.
3 týden na digitálu se nerovná 3tt těhotenství. Pokud krvácíš a máš bolesti, tak to vypadá na začínající potrat.
Jenže já měla mesicky i po injekci a snažení a doktorka mi řekla ze je muzu mit i když jsem těhotná.
@Kacenka009 pokud test ukazuje 3+, tak k oplodnění došlo před více jak 3 týdny.
Však ano to tak vychází když injekce byla 15.8 a snažení 16.8 to jsou tři týdny
Může to být tak i tak, to Vám asi bohužel nikdo neřekne; samozřejmě krvácení a bolesti nebývají dobé znamení. 3 týdny na digitálu jsou 3 týdny od oplodnění, takže těhotenství bude spíše starší… držím palce…
Jakože jsi v 6tt né ve 3tt. Test ukazuje 3+ po oplodnění (spíše už zahnízdění) a oplodnění probíhá přelom 2-3 týden. V době ms jsi 4tt.
Jinak může se jednat o potrat, nebo i cokoliv jiného. To rozsekne příští týden, držím palce ![]()
Příspěvek upraven 10.09.22 v 20:32
To si nemyslím protože to by na ultrazvuku šlo něco vidět a na něm prave nic nebylo říkal doktor ze to je moc brzo
Jsi dnes v 6tt. Takže na ultrazvuku už by něco mělo být vidět.
@Kacenka009 jsi v 6tt. Tak to je. Krvácení, bolesti a to že na utz nic není, není dobré znamení
@lachtanice86 píše:
@Kacenka009 jsi v 6tt. Tak to je. Krvácení, bolesti a to že na utz nic není, není dobré znamení
Už tu bylo vše řečeno. Já se pod to jen podepíšu.