Jsem 6+1tt a v pondělí jsem lehce zakrvácela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.9.25 06:02

Krvácí

Zdravím prosím o radu jsem 6+1tt. A mám takový problém v pondělí jsem lehce zakrvácela byla jsem u doktorky ta mi řekla že je vše zatím v pořádku. A na další kontrolu jdu za 14 dní. Jen teda od toho pondělí vždy když jsi na velkou tak lehce zaspinim jen na papíře, pak zase nic. I to první krvácení bylo když jsem byla na velké a pak už nic. Setkala jste se stim některá? Moc děkuji za případné odpovědi. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
18.9.25 08:43

Já na začátku těhotenství špinila a lehce zakrvácela světle růžovou krví, doktor mi dal Utrogestan na udržení těhotenství. V tomto období je to stejně buď s nebo. Ale na začátku těhotenství špinění či lehké krvácení je často. Pokud by krvácela dost třeba jako při ms, určitě bych šla hned k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.9.25 08:59

Můžeš zkusit užívat Ascorutin, je volně prodejný. Mně ho doktorka doporučila, když jsem jednou zašpinila ve 12. týdnu (plus mi teda nasadila Gynprodyl až do 16. týdne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.25 12:27

Muze to byt cokoliv.
Praskla žilka treba.
Ja špinila 2×.
Poprvé byla na vine nízko položená placenta, po druhé jsem o to v 6tt přišla.
Věřila bych tomu, co říká doktor.
Nekdo špiní a dokonce i krvácí pocas tehotenstvi a je vše “v pořádku” 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 23:48

Já na začátku těhotenství krvácela pokaždé. V prvním těhotenství jsem měla nízko uloženou placentu a ta často zlobila. U druhého těhotenství jsem na začátku zakrvácela jednou. Pak byl klid. A u třetího jsem krvácela ze začátku pořád, vyšla ze mě i taková sraženina. Myslela jsem, že to prostě nedopadne, že to tělo nedává. Ale potom se to srovnalo a už mám doma půlroční mimi. Na začátku je to hop nebo trop. Člověk s tím nic nezmůže. Takže držím palce a hlavně buďte v klidu. Zbytečný stres ničemu nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
22.9.25 19:11

Ahoj, ja pri prvnim těhu, krvacela od cca 7tt az do druhého trimestr. Důvodem byla údajně srdcova deloha. Pak mi nasadili progesterone 2× denně a do týdne byl klid. Teď s druhym tehotenstvi to same az no to ze mi nasadili progesterone hned od 8tt ‚aby se zastavilo krvaceni‘ (jejich slova). Jsem si říkala proc to jako nemohli udelat u prvního??!! Anglie no…pokazde vidite jine zdravotniky.
Ale zkuste magnesium to mi trošku v prvnim tehotenstvi ulevilo a prislo mi ze krvaceni zeslablo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí