Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím prosím o radu jsem 6+1tt. A mám takový problém v pondělí jsem lehce zakrvácela byla jsem u doktorky ta mi řekla že je vše zatím v pořádku. A na další kontrolu jdu za 14 dní. Jen teda od toho pondělí vždy když jsi na velkou tak lehce zaspinim jen na papíře, pak zase nic. I to první krvácení bylo když jsem byla na velké a pak už nic. Setkala jste se stim některá? Moc děkuji za případné odpovědi. 😊
Já na začátku těhotenství špinila a lehce zakrvácela světle růžovou krví, doktor mi dal Utrogestan na udržení těhotenství. V tomto období je to stejně buď s nebo. Ale na začátku těhotenství špinění či lehké krvácení je často. Pokud by krvácela dost třeba jako při ms, určitě bych šla hned k doktorovi.
Můžeš zkusit užívat Ascorutin, je volně prodejný. Mně ho doktorka doporučila, když jsem jednou zašpinila ve 12. týdnu (plus mi teda nasadila Gynprodyl až do 16. týdne).
Muze to byt cokoliv.
Praskla žilka treba.
Ja špinila 2×.
Poprvé byla na vine nízko položená placenta, po druhé jsem o to v 6tt přišla.
Věřila bych tomu, co říká doktor.
Nekdo špiní a dokonce i krvácí pocas tehotenstvi a je vše “v pořádku” 🙂
Já na začátku těhotenství krvácela pokaždé. V prvním těhotenství jsem měla nízko uloženou placentu a ta často zlobila. U druhého těhotenství jsem na začátku zakrvácela jednou. Pak byl klid. A u třetího jsem krvácela ze začátku pořád, vyšla ze mě i taková sraženina. Myslela jsem, že to prostě nedopadne, že to tělo nedává. Ale potom se to srovnalo a už mám doma půlroční mimi. Na začátku je to hop nebo trop. Člověk s tím nic nezmůže. Takže držím palce a hlavně buďte v klidu. Zbytečný stres ničemu nepomůže.
Ahoj, ja pri prvnim těhu, krvacela od cca 7tt az do druhého trimestr. Důvodem byla údajně srdcova deloha. Pak mi nasadili progesterone 2× denně a do týdne byl klid. Teď s druhym tehotenstvi to same az no to ze mi nasadili progesterone hned od 8tt ‚aby se zastavilo krvaceni‘ (jejich slova). Jsem si říkala proc to jako nemohli udelat u prvního??!! Anglie no…pokazde vidite jine zdravotniky.
Ale zkuste magnesium to mi trošku v prvnim tehotenstvi ulevilo a prislo mi ze krvaceni zeslablo.