Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zerezmijka píše:
Ono sice doktoři v takto raném těhotenství nic nezmůžou, ale pro hodně těhotných je důležité vědět, jak na tom jsou. Zda srdíčko tluče…Můj dr. mé prvotrimestrální krvácení vůbec neřešil (žádný hematom, nic, nevědělo se, odkud to teče). Nenapsal mi žádný lék, že prý to stejně nemá valného vlivu. Prostě buď - anebo, jak tu bylo psáno. A taky říkal, že zas je naopak dobře, že to teče a čistí se, než aby krev či sraženiny v děloze zůstávaly.
ty jsi to měla taky tak? A všecko dopadlo dobře? Taky z tebe padaly takové škaredé kusy jako při měsíčkách?
@Retezka píše:
ty jsi to měla taky tak? A všecko dopadlo dobře? Taky z tebe padaly takové škaredé kusy jako při měsíčkách?
Taky tak, krev i s kousky (důvod neznámý)… a celý první trimestr. Výsledek viz poslední metřík. Drž se, držím palce. ![]()
Zatim odpocivejte, pockejte na manzela a urcite jedte.
Preji at je vše, jak ma byt ![]()
@zerezmijka píše:
Taky tak, krev i s kousky (důvod neznámý)… a celý první trimestr. Výsledek viz poslední metřík. Drž se, držím palce.
Tak já jsem prodělala silné nachlazení a chřipku, doktor říkal, že i to může být na vině, že mi slíbit, že to bude dobré nemůže. Ale fakt ty bolesti, no už se začínám loučit s tím, že by to mohlo být vpořádku.
Souhlasím se všema- vím, že na pohotovosti nic nezmůžou, buď se udrží, nebo ne. Ale přesně jak píše @zerezmijka pro vlastní klid, ať ví, na čem je.
@panenka87 píše:
@Retezka ahoj, jak to dopadlo? Doufám v dobré zprávy
Ahojky. Bohužel nedopadlo.
Manžel mě odvezl na pohotovost, kde zjistili, že jsem o miminko přišla bohužel už doma. Mělo to rychlý spád, hned revize, přespala jsem tam a teď už jsem doma. Já nevím prooooč
co jsem udělala špatně? Je to kvůli tomu, že jsem měla chřipku? Nebo kvůli tomu, že jsem hned nešla na neschopenku?
@Retezka píše:
Ahojky. Bohužel nedopadlo.Manžel mě odvezl na pohotovost, kde zjistili, že jsem o miminko přišla bohužel už doma. Mělo to rychlý spád, hned revize, přespala jsem tam a teď už jsem doma. Já nevím prooooč
co jsem udělala špatně? Je to kvůli tomu, že jsem měla chřipku? Nebo kvůli tomu, že jsem hned nešla na neschopenku?
to je mi lito, ale bud silna. Asi si to nijak neovlivnila, takhle v zacatku to muze byt i proto, ze miminko by nebylo zdrave…takze mozna to tak bylo bohužel lepsi:( Drz se ![]()
@Retezka
je mi to moc lito.. me jednou dr rekl, pokud se sperma spatne uchyti vajicka, tak nepomuze ani klid na luzku, ani duphaston, proste odejde..a chripka to mohla take zpusobit, mela jsi horecky?
Drzim palecky at pristi miminko uz vyjde ![]()
@MišelkaX píše:
@Retezkaje mi to moc lito.. me jednou dr rekl, pokud se sperma spatne uchyti vajicka, tak nepomuze ani klid na luzku, ani duphaston, proste odejde..a chripka to mohla take zpusobit, mela jsi horecky?
Drzim palecky at pristi miminko uz vyjde
Ahojky. No měla jsem jeden den zvýšenou teplotu. Ale snad měsíc kašlu a nic nepomáhá. Od toho kašle mě bolel i podbřišek. Měla jsem zvýšené bílé krvinky v testech a gynekolog se o to nestaral. Řekl, že je to vpořádku. Včera ráno, když jsem za ním byla s tím, že špiním, tak přestože v 7+5tt neviděl srdeční akci, tak řekl, že je to vpořádku. Vím, že bych o to stejně přišla, ale proč mě proboha nechal s mrtvým plodem jít dom s tím, že krvácím?
@Retezka tak pokud nevidel 7+5 srdecni akci i kdyz jsi spinila, tak pan dr.je pekny de..l..ja myslela ze bylo vse v poradku..
@MišelkaX píše:
@Retezka tak pokud nevidel 7+5 srdecni akci i kdyz jsi spinila, tak pan dr.je pekny de..l..ja myslela ze bylo vse v poradku..
Neviděl. Ale řekl, že je to vpořádku.