Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Retezka ahoj, moc mě to mrzí a vím, jak se cítíš
Obávám se, že tyhle věci ovlivnit nejdou, ale možná chřipka mohla být příčinou. Já byla týden před potratem taky nemocná, nějaká viróza. Ale srdíčko bilo ještě ten den dopoledne, odpoledne bylo po všem.
Nechápu, proč když u tebe neviděl srdce, to neřešil.
Každopádně už nemá smysl řešit cobykdyby, přeji rychlé zotavení a hlavně co nejdřív //.
Ahoj, četla jsem včera a moc jsem držela palce, a věřila v dobrý konec.
I já o malé přišla, a ležela s chřipkou, bez teplot… kdo ví ![]()
Podařilo se tehdy po roce.. a teď zase půl roku nic ![]()
Držím palce!!
K.
Já doufám, že se nám podaří brzo. Jen nevím, co mám dělat, nejsem schopna nic. Co vám pomohlo, když jste přišli o mimčo?
@Retezka
vůbec nic si nevyčítej! Moc mně to mrzí, znám ten pocit, toho prázdna. ![]()
Bude ale zase líp, věř tomu ![]()
@Retezka Teď to bude psychicky asi dost náročný, v podstatě prožíváš takové šestinedělí, tak to vem v potaz, hormony dělají své.
Mně pomohlo být sama se sebou. Syn mohl být naštěstí s manželem na chatě. Tak to mi moc pomohlo. Ale každý to má jinak.
A taky mě pomohlo, když jsem se tak nějak v duchu rozloučila s nenarozeným miminkem ![]()
A až budeš mít trochu chuť, je tady jedna pěkná diskuze, která mě taky dost pomohla něco pochopit.
https://www.emimino.cz/…enych-86545/
Příspěvek upraven 18.02.15 v 20:55
Ono nejlepší je asi vybrečet se. Jen mám strach, že se nám už další těhu nepovede a když ano, tak to zase takhle skončí.
@Retezka píše:
Ono nejlepší je asi vybrečet se. Jen mám strach, že se nám už další těhu nepovede a když ano, tak to zase takhle skončí.
Taky mám strach:-(
@panenka87 píše:
Taky mám strach:-(
Kdyby aspoň někdo napsal, že se další těhu podařilo brzo a bylo všecko vpořádku. Že ![]()
@panenka87 píše:
@Retezka takových tady určitě je mraky!
no já jsem slyšela že hned po první menstruaci některé otěhotněly a bylo to všechno vpořádku. Kdežto mě říkal doktor nejdřív za tři měsíce a nebo za pul roku. Tak nevím ![]()
Ahoj
já měla ZT v červnu a na vánoce už jsem byla zase těhotná
určitě se vám to taky povede
mám naprosto v živé paměti jak jsem měla pocit že se snad nedočkám než se budeme moct snažit znovu, pořád jsem na to myslela a každou ms jsem obrečela. S odstupem vidím že to vlastně bylo celkem rychle, ale stejně se mě čas příšerně táhl.
Další těhotenství jsem se pořád bála ale prcek si spokojeně rostl.
Potratem si projde každá druhá a všechny nás to bolí
držím palce až jste co nejrychleji těhulky a všechno klape bez problémů ![]()
@Retezka mě řekla kaarádka gynekoložka že je možné se snažít klidně hned po první ms. Ta bývá cca za 5 týdnů. Tak se drž a těš se na jaro ![]()
@Retezka Nic si nevycitej…ona za to muze podle me ta nemoc…takhle v zacatku je nebezpecna i pitoma ryma..ja jsem v zari takhle prisla o jedno a ted jsem nebyla nemocna a prisla jsem o dalsi v podobnem tydnu, jako ty…ver mi, ze se to stava hodne hodne casto…kazdopadne dejte tomu tri mesice cas a ver tomu, ze se hned zadari znovu a bude to v poradku!!! Moc drzim palce…to zvladnes! ![]()