Krvácení v šestinedělí - 4 týdny po spontáním porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
2.3.16 09:25

Myslím, že v šestinedělí se chodí do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.3.16 09:28
@iiiv píše:
Myslím, že v šestinedělí se chodí do nemocnice

jo, to je vlastne fakt. ja mela sveho gynekologa, co delal napul ordinaci, napul v porodnici, takze bych sla k nemu do ordinace. ale jiank asi fakt ta nemocnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
2.3.16 09:36

Bud v klidu…pokud nemas bolesti, melo by to byt ok ;) ja mela sex 14 dni po sekci a pak jsem taky dva dny krvacela a pak jeste po kazdem sexu :oops: proste je to tam jeste citlive a prokrvene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.16 09:51

:/

@Ali-Ali ja vim meli jsme pockat. A jinak ja kojim porad ale vecer musim dat sunar taky si myslim ze by me to bolelo tak doufam ze je to v pohode. :( a jak dlouho trva ms po porodu? Mam prvni miminko. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
72725
2.3.16 09:53
@Anonymní píše:
Prosim anonym uz zas si jdu pro radu zdravim potrebuju pomoct sem mesic poporodu a s pritelem sme nevydrzeli a meli sex.. ocistky uz zadny nebyli nic me nebolelo citila jsem se na to… no ale zacala jsem krvacet k dr jdu zitra krvacim treti den.. mam strach jit k dr jinak zadne bolesti nemam. kojim jen vecer dokrmuju porod jsem mela s nastrihem a potrhana ve vnitr.. moje otazka zni mate s tim nekdo zkusenost? a k jakemu dr jit ke gyndari nebo do nemocnice? "" dekuji za odpovedi sem :( strasne vystrasena

klid.. může jít klidně už o první náznak ms. POkud Tě nic nebolí, nikam bych nechodila.. mi se tedy krvácení několikrát vrátilo :think: možné je i to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
2.3.16 10:02

Mě se taky objevilo krvácení v šestinedělí, nebyla to MS ani očistky. Dočetla jsem se, že to může být. Žádné další krvácení se mi nedostavilo. Jinak v šestinedělí tě ošetřuje ještě stále porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí