Které džíny koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@chatwenna presne, ale taky si za to priplatis no, neco za neco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jane-e No, prave bodycka tocime porad, takze to beru tak, ze to aspon vyuziju…
Ale rifle mu dam parkrat - na kafe s kamoskama, k babicce, k doktorce, na vylet do zoo… A to je mi lito dat za ne treba v H&M nebo v Lindexu petikilo… ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna na těch našich gatích je ten náplet jiný než na běžných těhudžínách. Na těhudžínách jsem měla ty náplety vždycky z hladkého úpletu a ten fakt klouzal, takový materiál jako tlustší tričko, na kalhotech je ten náplet klasický fakt náplet, vroubkovaný, drží dost, nic nesjíždělo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Jo, to je vlastne pravda… Ja mela taky takovy hladsi…
A jeste me napada, nebude v tom horko?
- Citovat
- Upravit
Z tveho vyberu 4 - maji moznost stahovani v pase.
Mam doma hubenoura a je fakt problem pro nej vybrat kalhoty - osvedcili se nam jedine ty se stahovanim v pase.
Jo a dokud nechodil, mela jsem radsi ty s gumou dole, jako vsechny dziny v tvem odkazu. Jakmile zacal chodit, kalhoty stazene dolu gumou jsem zavrhla - na chvili treba vezmu kluka do naruce, kalhoty se mu vytahnou do pulky lytek a drzi tam a maly pak vypada jako by cekal velkopu vodu. A porad je stahovat me nebavi.
Takze ja bych v teto velikosti pohledala spis s moznosti stazeni v pase a bez gum dole na nohavicich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna no to mi napadlo jako úplně první, že džíny na léto, aby se dítě nepařilo. Ale tak může být chladněji, tak nějaké kalhoty by člověk mít v zásobě měl. Jinak děti v létě měli tenké tepláčky (spíš by se dalo říct legíny), nebo třeba pláťáky taky do nápletu, bavlněné šortky jako z tričkoviny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Ja prave hledala z odlehcene dzinoviny… Treba na vecer nebo na chladnejsi dny, k doktorce a tak… Ale ten naplet v tom pase bude asi dost hrejivy, plus plina a bodycko, hmm??? Jinak mam nejake bermudy…
- Citovat
- Upravit
@monika215 Diky moc za prispevek…
No, ja mam doma takoveho mensiho obrika s dlouhyma nohama, ted ma sedm mesicu (necelych) a pomalu mi odrusta z teplaku velikosti 80, zatimco bodyna ma jeste 74 a jsou mu uplne v pohode…
Prepokladam, ze v lete jeste chodit nebude, tak proto se divam na kalhoty dole s gumickama, protoze mi vadi jak to dole planda…
Navic kdyz neuhodnu velikost a ta 86 bude v lete jeste vetsi, tak se kalhoty diky gumickam nakasaji a bude to ok ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna já jsem třeba u druhého body skoro vůbec nepoužívala, už od malinka dostával trička, body jsou většinou z takového jako měkčího hřejivějšího materiálu, trika bývají hladší, tak mi přijdou na léto vhodnější. Navíc tričko pak člověk ocení, kdy nechá dítě běhat bez plínky, tak si nepočurá nezaplé plandající body
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Ja jsem dite v lete jeste nemela, tak nevim ![]()
Mam obavy, co tu plinu bude drzet… ![]()
A ve velkych vedrech jen tricko a plinu? Maly ma rok az v zari a predpokladam, ze driv chodit nebude, tak mam trochu nervy, jak to leto prezijeme v kocare…
- Citovat
- Upravit
@chatwenna
Pokud ma dlouhe nohy (ten muj taky), tak si dej jeste pozor na delku samotnych nohavic - ty 1. i 4. mi prijdou, ze maji dlouhy rozkrok a kratke nohavice, takze by je taky ten tvuj prcek mohl mit az do podpazi, ale nohy mu z nich budou couhat, pokud ti bude sedet v kocarku a mit mezi nohama pas. Ja v lete davala malemu do kocarku o dve velikosti delsi kalhoty, aby mu prave pri sezeni nebyly kratke nohavice - na sezeni v kocarku to bylo super, ale ted jak chodi, tak by mu ty kalhoty byly stale dlouhe, tak je mame v rezerve (a gumu dole u nohou nemaji - na to sezeni v kocarku je to fakt jedno)
Jo a z HM jsem mu nakonec poridila dziny pro holky - mnohem lip mu sedely - mely kratsi delku v rozkroku, delsi nohavice a byly male v pase (mely teda masli v pase, tu jsme odparali a mnisto ni nazehlili letadlo)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Ja mela podobne tehotenske a v devatem mesici jsem porad potahovala, protoze ta manzeta jakoby sklouzavala…
No, nejvic se libi asi ty jednicky…
Dekuji…