Které rádio posloucháte a proč?

4248
13.9.18 10:36

@Eule posloucham fajn radio,prijde mi ze to je jediny radio,alespon pro me,kde nejsou trapni moderatori.Kdyz jsem nekde kde fajn nechytam tak jeste evropa2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15419
13.9.18 10:38

Já poslouchám rádio City, ale jen v autě. Líbí se mi písničky, co hrají, ale celý den bych to nevydržela poslouchat ani náhodou. Reklamy tam jsou taky a moderátoři trapní asi taky. Moje zubařka poslouchá Rádio 1 a říkala mi, že to je jediné, co se dá vydržet delší dobu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
13.9.18 10:40

@ivašot. Muj zubar posloucha radiozurnal,to je peklo,sedet u zubare a jeste poslouchat toto :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
13.9.18 10:43
@Ivana 85 píše:
@ivašot. Muj zubar posloucha radiozurnal,to je peklo,sedet u zubare a jeste poslouchat toto :mrgreen: :mrgreen:

Já právě měla problém s tím rádiem 1, tak jsem se jí ptala proč zrovna to…A radiožurnál poslouchám jen když jedu tunelem Blanka, tam nic jiného nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.9.18 10:44

pres den krokodyl, po osmé večer a o víkendu impuls…v aute obcas petrov, to jsou super retro hity obcas…
manzel posloucha beat a jeste jedno, ktere uplne nenavidim a vzdycky mu to preladuju :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 10:45

Zkuste Spotify, není to úplně radio, ale můžete poslouchat nekonečnou frontu hudby, co se vám líbí. Najdete tam veškerou muziku, na kterou si vzpomenete. Chce to tedy jen připojení k internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 10:49

Kiss, ale teda reklam hodne a moderátoři trapný hrozne :D Pozitivum je, že v nekteré dny/časy pouští starší hity. Nebo radiožurnál, občas mají zajímavé mluvené slovo, rozhovory apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
13.9.18 10:58

V práci to pořád někdo ladí, takže tam střídáme FM plus, Impuls, Frekvence 1. Doma mam naladěný FM plus, Rock rádio. V autě jen Impuls, urvala jsem antému a nic jinýho nechytám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
13.9.18 10:59

Dlouhodobě žádné, ty reklamy mě prostě strašně vytáčejí (ale jo, chápu, že z toho komerční rádio žije, ale prostě to nedávám)…
Akorát si nárazově pouštím z archivu některé pořady z Rádia 1.

A pak ještě poslouchám německý Deutschlandfunk, abych si procvičila němčinu, protože tam jenom kecají a nehraje tam žádná příšerná německá hudba. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
13.9.18 11:01

Většinu času žádné. Na cestu do práce mám připravené různé playlisty do sluchátek, doma si pouštím jenom filmy na netu. Rádio poslouchám jenom na chatě, to je asi nějaký zvyk od mala, a jenom Český rozhlas plus nebo Rockrádio. Nic jiného nesnesu, ať už kvůli trapnosti moderátorů nebo výběru hudby. Je fakt, že Tachecí na Čro plus taky nesnesu, ale když je zajímavý host, tak ji nevypnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.9.18 11:07

Impuls nebo RCL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
13.9.18 11:13

Já jsem v práci poslouchala buď impuls nebo hitrádio faktor. Při odpolední jsem měla nejradši na faktoru devadesátky od sedmi do osmi :mrgreen: Nic moc jinýho tam naladit nešlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.18 11:14

Ja poslouchala v aute Rock zone, ale ted jsem zjistila, ze je to dalsi Babisovka, takze stridam City, Beat a Evropu. Reklamy prepinam, kdyz vsude kecaj, tak to vypinam uplne :mrgreen: v praci maji holky Impuls a to bych vylitla z kuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.18 11:15

A jakmile vyjedu z Prahy trochu na jih,ladim Faktor,ten mi vyhovuje paradne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
13.9.18 11:21

@Eule my posloucháme RMF je to Polské rádio  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie