Které řetězce prodávají těhotenské oblečení

265
6.3.13 12:27

Které řetězce prodávají těhotenské oblečení

Ahoj holky, zajímalo by mne, o kterých řetězcích víte, že prodávají těhotenské oblečení? Já zatím objevila jen CaA a něco málo mají ještě v HaM. Jde mi hlavně o kalhoty a sukně, halenky se dají koupit i netěhotenské, dost takových volnějších jsem viděla snad ve všech obchodech. Raději bych kamenné obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7338
6.3.13 13:01

Tak to si taky počkám na odpovědi, zatím jsem toho moc taky neobjevila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
6.3.13 13:02

Za celé těhotenství jsem si koupila troje džíny. Dvoje v Babyparku. Webové stránky mají stejné jako název firmy. A jedny v CaA. A musela jsem je nosit hned od 14.tt protože se mi velmi brzy rozvolnily břišní svaly. Bohužel to číslování je hodně zvláštní. Moje konfekční velikost je S a 36. Tak těhotenské džíny jsem nosila asi tak do 18.tt ve vel. XXS. Pak mi povyrostlo bříško a z CaA má 36 kterou nosím i ted v 35.tt. A třetí džíny mám ve velikosti S a furt mi padají a to mám 16 kg nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.3.13 13:04

Litex má svou kolekci pro těhotné, potom např. NEXT. Určitě bys vybrala i něco v Lindexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
6.3.13 13:07

Pak jsem si koupila ve spodním prádle silnější těhotenské legíny. Takže navlíknu tyhle legíny, ony vypadají jako punčocháče, mají super materiál, na to vezmu šaty a je to. Šaty nosím naprosto běžné. Ony jsou elastické takže se vytahují podle bříška a prsou. Kalhotky nosím běžná tanga co před otěhotněním. Zadek se mi nezvětšil skoro vůbec takže se nikam nezařezávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
6.3.13 13:08

@consi přesně tak, ještě litex. Tam jsem si koupila plavky. Nevýhodou je, že kalhotky mají být do půlky břiška a furt mi to padá takže jsem si to musela vždycky shrnout. Jinak jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
6.3.13 13:11

Já jsem měla všechny věci z HMka, mají všechno, halenky, rifle, trička, legíny… Nevím teda, jestli je sortiment všude stejně obsáhlý, ale v Liberci toho mají fakt dost. Sukni jsem měla z CA. Jinak od nikud nic, protože ty ceny jinde byly strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.13 13:15

Ahoj, k tomu, co tady zaznělo, bych ještě doplnila Puntanelu, kde jsem si taky koupila pár kousků. Jinak si ale i já ráda počkám na další tipy - čím větší výběr, tím lepší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
6.3.13 13:32

H&M ma celkem velky vyber. Ja odtud mela dziny.
Nebo staci kupovat obleceni o velikost vic. Krome dzin jsem zadne specialni obleceni nemela, vesla jsem se do sveho bezneho obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.3.13 22:07

Mám taky dobrou zkušenost s H&M…džíny, legíny, vše plny panel přes břicho, který nikde netlacil a rostl se mnou, ceny slusné :palec: pak jsem taky objednávka něco u Gapu, ale kalhoty jsem si netroufla. To chce vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
7.3.13 08:29

Holky, díky za reakce. U nás ve Zlíně v C a A nebylo nic pod velikost 42 a v HM jsem ještě nebyla, ale ono je celkově dost mizerné třeba proti Brnu. No nic, tak jak se dostanu do Brna, tak obejdu CA, HM a Lindex. Já jsem sice teprve 10+4, ale hodně mě nadýmá jídlo a tak mě některé rifle táhnou v pase a jsou nepohodlné. Byla jsem zvyklá nosit věci hodně na tělo, pouzdrové sukně, košile, nemám jedinou delší tuniku nebo volné triko, tak to teď musím napravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.3.13 20:11

Za mě určitě Next, slušné ceny, velký výběr, objednáno přes net (poštovné zdarma), za 3 dny to bylo doma :) V HM celkem omezený výběr, nic moc.. CA strašná hadrárna a když jsem si všimla, že např. rifle měli dražší než v Nextu, kde ta kvalita, zpracování i výběr jsou jinde, tak bylo rozhodnuto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.3.13 20:16

Ještě dodatek - taky mám radši kamenné obchody, ale když jsem viděla, že v HM a CA fakt nevyberu, tak jsem šla do Nextu, kde jsem si vyzkoušela kalhoty (nemají těhotenské, šlo mi jen o určení velikosti), objednala pak už jen z domu a se všemi věcmi velká spokojenost, velikost seděla u všeho (kalhoty, trička, šaty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
6.5.13 20:48

Ahoj nemáte někdo zkušenosti s objednáváním v e shopu next, našla jsem jen eshop v angličtině? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
6.5.13 20:51

@janyka77 myslím, že český není, ale existuje možnost si objednat z toho anglického, ale přes nějakou maminku na MMB, jelikož do česka neposílají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat