Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Duben/začátek května. Většinou se to posílá ve dvou termínech, podle toho, jak to stíhají zpracovat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, který měsíc chodí vrácení daní za manželku, děkuji
Nerozlišuje se, zda za manželku., děti, hypotéku, … nebo tebe samotného. Jde o vratku přeplatku na daních, ten je jen jeden.
Co se týče termínu, tak podle toho, zda jsi si nechal udělat roční zúčtování daní v zaměstnání nebo sis podával daňové přiznání sám.
V zaměstnání záleží na tom, kdy mzdovka to roční zúčtování daně provede, nejpozději se přeplatky vrací s březnovou výplatou.
Při podání daňového přiznání se přeplatky vrací koncem dubna, začátkem května.
Mohla bych se vetřít s dotazem? Když mi v zaměstnání neudělali daně a jen poslali papír, do kdy s ním musím na finančák? Děkuji ![]()
@PetuleS1 píše:
Mohla bych se vetřít s dotazem? Když mi v zaměstnání neudělali daně a jen poslali papír, do kdy s ním musím na finančák? Děkuji
Termín pro podání daňového přiznání je letos 1.4.
Ahojte, je možné, že mi přišla vratka z daní už dnes? Teprve minuly patek jsem podepisovala priznani v praci a jsem na materske, tak nemam vyplatni pasku k ruce. Jako dost bych se divila.. Jinak nam chodi vyplata 10 v mesici. Diky za odpovedi ![]()
Hmmm.. tak to nemam tuseni, co mi to mohli poslat za penize
jsem nekde cetla, ze kdyz to dela ucetni v praci, tak to muze byt driv..
V bývalém zaměstnání manžel bral v březnu teď nám obou chodí v dubnu ![]()
Mně přišlo dnes s dnešní výplatou. Mám v tom vrácení školkovného + daně.
@Adina29 píše:
Hmmm.. tak to nemam tuseni, co mi to mohli poslat za penizejsem nekde cetla, ze kdyz to dela ucetni v praci, tak to muze byt driv..
Nám to chodí s výplatou za březen.
Záleží na tom jak mzdovka stíhá. Není to zákonem daně. Nám třeba chodí půlce lidi za únorové mzdy a půlce za březnové, podle toho kdy dodali podklady
takže to klido mohlo být ono..
Aha.. tak to tim padem bylo moc prijemne rano, kdyz jsem predtim dostala lednovou vyplatu z neschopenky az minuly tyden
Ale stejne se tomu divim, pac nase ucetni ma na vse moooc casu!! Moc vsem dekuju za odpovedi ![]()
Ahoj holky, který měsíc chodí vrácení daní za manželku, děkuji