Oprava silnice a blokování vjezdu na pozemek

81482
22.3.19 11:11
@spiky01 píše:
Mám dotaz-naší vesnicí vede silnice I. třídy a je plánovaná oprava-úplná uzavírka silnice. v tu chvíli se ale autem nedostaneme domu-je obec povinna zajistit náhradní parkování v rozumném dosahu? můžou vůbec na několik měsíců znemožnit lidem přístup autem do domu?

Tak pokud je to v obecném zájmu, tak jo… Jak maj třeba vyměnit kanalizaci, zavést plyn apod… :nevim: Náhradní parkování… no, tak ti ukážou nějaké místo u chodníku kdesi a je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
22.3.19 11:18

Můžou no. Pokud silnice sousedka vaším pozemkem, bude vás oficiálně kontaktovat stavební úřad. Tam můžete podávat svoje námitky a nesouhlasy.

• Citovat
  • Upravit
43037
22.3.19 14:57

taky jsem jeden čas kvůli kanalizaci nemohla zajet k domu a k auto jsem to měla asi 100m 5 cm vrstvou ropzbředlého bahna, nadávala jsem, ale nenapadlo by mě, že by to měl něko řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.3.19 14:00

@Pudloslava
jenže tady se rozhodně nebude jednat jen o 100m, navíc kvůli firmě to bude problém (odesílání/doručování balíků)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
27.3.19 14:07
@spiky01 píše:
@Pudloslava
jenže tady se rozhodně nebude jednat jen o 100m, navíc kvůli firmě to bude problém (odesílání/doručování balíků)

no tak evidentně se zavírají kvuli rekonstrukci komunikací i celé provozovny, třeb pumpy a restaurace kolem rekonstruované D1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.3.19 14:34

@Lama Lama no jasně,prtže tam se nikdo nedostane-ale eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
27.3.19 14:44

To je tofakt samy. Ve verejnem zajmu je to opravit. Pokud ti to znemocni provoz, tak zavri. Pokud ne, tak to musis vozit treba na trakari nebo provozovnu presunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová