Který Nutrilon koupit?

Anonymní
24.2.12 09:30

Který nutrilon koupit?

Ahojky, potřebuju poradit..
Byla sem nucena přejít na UM a koupila sem Nutrolin 1Comfort…Už je to ale dneska 2 den,co se malý nevykakal :( Božátko pořád se snaží tlačit :( jaký Nutrilon používate vy?Doporučte..:) a co prckovi,jak mu pomoct? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
martinkaaaaaaaaaaaaaa
24.2.12 09:34

ahoj, my používali Comfort, protože zvracel, ten problém s kadením přišel taky, takže jsem přes den přešli na HA a ten confort dojedl při nočním krmení. Po tom HA se vykadil, ale ten stres znám, zkoušela jsem mu dát pár kapek mrkvové šťávy (doporučuje se to na vykadění), nezabralo, pak se říká, že má pít čaj (taky nezabralo) a nakonec jsme použili rektální rourku (co ti budu říkat, taky se mi do toho nechtělo, ale když je to nutný) a vykadil se buď hned anebo tak za hodku dvě. Měli jsme tyhle problémy nějakou dobu, ale pak se to ztratilo asi někdy s prvníma příkrmama. Chápu tvůj stres, taky jsem z toho byla taková nesvá a vyděšená :think:

• Citovat
  • Upravit
145
24.2.12 09:40

Jo o té rektální rouce sem slyšela, asi ji tež použiju mno..Maly pořád pláče božátko :( a zkusím teda ten HA… Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.2.12 09:43

Ahoj,
děti byly na Nutrilonu Comfort a dobré. Proč trváš na Nutrilonu? Pokud chceš dávat Nutrilon, zkusila bych obyčejný. Pokud není u vás v rodině riziko alergií, HA bych nedávala.
Nebo bych vybrala úplně jiné UM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.2.12 09:43

Já bych možná zkusila jinou značku než Nutrilon :nevim: Každému sedí něco jiného a ostatní mléka jsou stejně kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
24.2.12 09:44

ahoj, kym si zvykne na zmenu tak to moze trvat aj 2 tyzdne. A preco si vybrala hned Nutrilon Comfort? Mal koliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.2.12 09:46

Já nevím mě každý doporučil Nutrilon…Přemyšlela sem že zkusím Beba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.2.12 09:47

janka174 > bo mi ho doporučily v lekárně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
24.2.12 09:49
fragola píše:
Ahoj,
děti byly na Nutrilonu Comfort a dobré. Proč trváš na Nutrilonu? Pokud chceš dávat Nutrilon, zkusila bych obyčejný. Pokud není u vás v rodině riziko alergií, HA bych nedávala.
Nebo bych vybrala úplně jiné UM ;)

Taky si myslím,že HA je zbytečný,když není alergie :nevim: my používali nutrilon comfort a byly jsme spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
24.2.12 09:49

Ja by som najprv vyskusala normalny Nutrilon. Comfort ma by na problem s plynmi.Ale doktorka mi povedala, ze pri zmene mlieka trva tak 10-14 dni kym si na to miminko zvykne. Myslim tak male. Po roku uz mozes davat co chces.
Skus vydrzat aspon 10 dni a uvidis. Zatial mu mozes pomoct rektalnou rurkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
24.2.12 09:50

Já toto vždy řešila s dr a vždy dobře poradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
24.2.12 10:04
janka174 píše:
Ja by som najprv vyskusala normalny Nutrilon. Comfort ma by na problem s plynmi.Ale doktorka mi povedala, ze pri zmene mlieka trva tak 10-14 dni kym si na to miminko zvykne. Myslim tak male. Po roku uz mozes davat co chces.
Skus vydrzat aspon 10 dni a uvidis. Zatial mu mozes pomoct rektalnou rurkou.

Naprostý souhlas. Bříško si na nové mlíčko zvyká 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
24.2.12 10:17

HA je zbytečný, kor když už dostal normální (Comfort). Jak se tělo už s bílkovinou kravského mléka setkalo, je už podávání HA k ničemu.

a souhlas s „antinutriloňačkama“…zrovna Nutrilon je poměrně známý tím, že po něm děti hůř kakají (i já mám tu zkušenost). Má dobrou reklamu, ale to je vše…vybrala bych (i třeba tady podle recenzí) úplně jinou značku, zastávám názor, že dobré zboží se chválí samo, nepotřebuje reklamu v televizi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.2.12 10:19

elanaa > a jakou značku si používala ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
24.2.12 10:20

já dávám pořád Sunar Nutradefense :)

fakt, jukněte tady na ty recenze, mně docela pomáhají v plno nákupech…a zrovna k UM je tam spousta příspěvků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová