Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
nema zmysel neco tady resit. Myslim ze lepsi jsou tady pouzivat prakticke zkusenosti. A ty rikaj 10-14 vydrzet a pak uvidis
janka174 - nezlob se, ale četla jsem teprve teď celou diskuzi a neustále tvrdíš něco, co není pravda, tak se nemůžeš divit, že ostatní nesouhlasí - to není ani anonymitou ani hormonama
Mě na emimino přijde spíš zvláštní, že když si někdo nemůže prosadit svou, hned začne útočit na psychickou stránku pisatelky. To není útok, jen že taky přemýšlím, jestli má smysl sem lozit, ale zatím si nějak nemůžu pomoct (asi závislost nebo co)
![]()
martinaaaaaaaaa7 píše:
janka174 - když jsem se ptala svojí doktorky na comfort, tak ta mi řekla, že ho ani nezná a doporučila AR (mnohem levnější, pěkná sračka, vůbec nám nepomohl a od pohledu menší kvalita), takže bych se toho, co říkají o jednotlivých výrobcích doktoři, zase tak nedržela, oni nemůžou znát každý UM na trhu, to ani není možný.
Zdravím,AR je proti ublinkávání,my ho měli hned po comfortu pač malá docela dost ublinkávala a byli jsme spokoní…
martinaaaaaaaaa7 píše:
janka174 - když jsem se ptala svojí doktorky na comfort, tak ta mi řekla, že ho ani nezná a doporučila AR (mnohem levnější, pěkná sračka, vůbec nám nepomohl a od pohledu menší kvalita), takže bych se toho, co říkají o jednotlivých výrobcích doktoři, zase tak nedržela, oni nemůžou znát každý UM na trhu, to ani není možný.
Tak to nevím co ta doktorka zná, když vám doporučila na lepší zažívání AR tedy… Nemůžou znát každý mlíko na trhu, ale ty zkratky za nima by znát měli ![]()
Nugatka píše:martinaaaaaaaaa7 píše:Tak to nevím co ta doktorka zná, když vám doporučila na lepší zažívání AR tedy… Nemůžou znát každý mlíko na trhu, ale ty zkratky za nima by znát měli
Znat by to rozhodne meli ale kdyz jsem resila tu ABKM tak jsem se nekdy nestacila divit
. Nastesti teda nase prakticka je super.
Já jsem psala něco o zažívání? Nám ho doporučila na ublinkávání a přesně na to Ar je, ne? A spokojení jsme nebyli.
Hele a pozoruju, že na tom názoru o divným jednání, který tady prezentuje janka, asi něco bude ![]()
martinaaaaaaaaa7 píše:
Já jsem psala něco o zažívání? Nám ho doporučila na ublinkávání a přesně na to Ar je, ne? A spokojení jsme nebyli.
Hele a pozoruju, že na tom názoru o divným jednání, který tady prezentuje janka, asi něco bude
nechápu proč se urážíš,bavíme se tady o zažívání,proto jsem se divila,že AR
nic víc v tom nebylo
Nugatka - z čeho je comfort zkratka??? I can speak English quite well but have never seen a full version of this expression
neither do I think it is an abbreviation ![]()
Já se neurážím, ale reaguješ na mě a mluvíš o něčem úplně jiném a navíc urážíš znalosti mé doktorky, tak buď čti pozorně a nebo nereaguj ![]()
martinaaaaaaaaa7 píše:
Já se neurážím, ale reaguješ na mě a mluvíš o něčem úplně jiném a navíc urážíš znalosti mé doktorky, tak buď čti pozorně a nebo nereaguj
tak jako sorry,ale pokud pediatr nezná comfort,tak teda nevím a ono je celkem rozdíl,že comfort je na plynatost a AR na ublinkávání…
janka174 - prosím tě promiň, omlouvám se, že jsem se zastávala zdejších diskutujících, plně s tebou souhlasím, nemá smysl tady cokoli psát
Pa pa dámy, hádejte se mezi sebou ![]()
bojjjko píše:martinaaaaaaaaa7 píše:tak jako sorry,ale pokud pediatr nezná comfort,tak teda nevím a ono je celkem rozdíl,že comfort je na plynatost a AR na ublinkávání…
Já se neurážím, ale reaguješ na mě a mluvíš o něčem úplně jiném a navíc urážíš znalosti mé doktorky, tak buď čti pozorně a nebo nereaguj
a nikde nevidím,že bych tvoji dr nějak urážela ![]()
martinaaaaaaaaa7 píše:
janka174 - prosím tě promiň, omlouvám se, že jsem se zastávala zdejších diskutujících, plně s tebou souhlasím, nemá smysl tady cokoli psátPa pa dámy, hádejte se mezi sebou
Ja jsem tu poznamku na neznalost doktoru nemyslela na tebe ale tak vseobecne. Me treba prislo ze nase alergolozka je trosku mimo. Tak se nezlob.
ainy - v pohodě, zrovna tvůj příspěvek mi přišel normální, takže na tebe to nebylo ![]()