Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orientačně si teda spočítej, kdy jsi měla menstruaci po vysazení dostat. Zhruba 20.11.? To zadej do těhotenské kalkulačky. Ale bez menstruace to bude vážně jen od oka.
Uvidíš hlavně podle ultrazvuku, já sem otěhotněla při příšerně rozházeným cyklu, a stáří těhu potom brali podle toho jak mimi odpovídalo velikostně na utz ![]()
Jo podle orientačni MS jsem to spočítala že bych teď měla být 7 týden
tak snad pořád mě tak divně bolí podbřišek jako bych to měla dostat ale to je snad normální
zakl.
To se dá takhle těžko odhadnout když nebyla MS a neví se přesně ani ovulace. Tipuju třeba na 6-7 tt. Ale to ti upřesní doktorka po ultrazvuku podle velikosti plodu. Asi se tím teď nemusíš nervovat.
No to ano jen pořád počítam jestli už půjde vidět aspoň to srdíčko.. Přijde mi to nekonečné to čekání než k té dr. Půjdu
už ať je pátek a vím na čem jsem ![]()
Dobrý den
potřebuji vědět zda to, máte někdo podobné aby mě aspoň trochu podpořil stále tomu nemůžu uvěřit.. Dne 17.listopadu jsem si vzala poslední prášek a že to s manželem zkusíme..jenže po vysazení nepřišla žádna menstruace.. 16.12 jsem šla k dr. Na kontrolu tak jsem řekla že sem vysadila ale že jsem nic neměla to se prý stává po vysazení hned ze to může být.. A říkala že proběhla nejspíš ovulace že to vypada velmi pěkné a že bych do konce roku měla buď dostat ty měsíčky a nebo že mám zkusit test 
Hned 27.12 jsem zkusila a měla jsem silné 3 čárky… Pak jsem testovala každý den asi 5dni a pořad silné krásně 2 čárky.. 3.1 jsem volala sestricce a říkala že mám přijít 10. 1 že by snad už mělo být něco videt.. Prosím v kolikatem týdnu Teda budu? Vůbec nevím od kdy to počítat když začátek menstruace nebyla.. Nebo jakože měla byt od toho 18.11..
Prosím poradíte?