Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, nemáte prosím tip na dobrou kuchařku, která obsahuje recepty na polévky, studenou kuchyni, co nejvíce druhů mas, sladké, nápoje, zavařeniny, slané pokrmy…no prostě všechno v jedné knížce? Děkuji
@Dalla Mám velkou domácí kuchyřku. Je tam vše co jsi vyjmenonavala a ještě víc. Všechyn druhy masa jsou popsaný, kde se nachází a k čemu jsou dobrý, to samý bylinky, zavařování, příprava kvy a čaje, předkrmy, studeně polévky…Několik dvou stran je věnováno škole vaření, nafocený postup, vyšvětlení co a jak, typi… Je suprová. ![]()
Já mám tuto http://www.bux.cz/…babicek.html a jsem spokojená. Je tam fakt vše, ale nemá to skoro žádné obrázky a je vidět, že to jsou recepty posbírané od přispěvatelů, prostě co přišlo to tam je, a co nepřišlo, to není - takže třeba chybí koprovka
Ale jinak funguje a je zajímavá.
Ovšem skoro stejně dobrý je hledat recepty na netu ![]()
Jo a má spoustu krásných fotek, fakt doporučuji, já ji střežím jako oko v hlavě, dostala jsem ji svatebním darem a doufám, že ji uchovám i pro svý děti.
Taky mám Velkou domácí kuchařku, o které píše goldenka. A je skvělá, jsou tam jak úplné základy (na co který druh masa, jak udělat základní omáčku, základní bábovku, zavářky do polívek atp.), tak i recepty pro pokročilé a labužníky. Jsem s ní moc spokojená a chodím do ní pro radu dost často.
Holky,
a jsou tam i rychloomáčky
, já už nevím, co vařit, moc mě to neba a dala jsem si limit, že do hodiny musím mít polévku, přílohu i druhé uvařené ![]()
Díky.