Kuchyňský robot SilverCrest - náhradní díly?

5533
20.11.13 10:25

Kuchyňský robot SilverCrest - náhradní díly?

Mamči, prosím, poraďte mi. Dceři se podařilo drcnout tchýni do víka z kuchyňského robota SilverCrest (kupován tuším v Lidlu) a víko se rozlomilo (ono už bylo z poloviny prasklé, takže bylo jen otázkou času, kdy rupne úplně)- je to takové průhledném co se používá třeba při dělání strouhanky, aby nebyl nepořádek okolo. Šlo by slepit, ale babí se rozhodla, že prostě chce nové, to rozlomené vyhodila a teď prudí, kdy jako jí to nové hodlám dám :zed:. Já mám podobné, tak manžel řekl, že jí dáme to naše, jenže je trochu větší a navíc z Bosche, který stál skoro 10 tisíc, což tedy fakt nejsem magor, abych jí ho dávala. Ovšem jestli ho neseženu, tak asi budu muset :? (což zase bude babča remcat, že nesedí tak dobře jako ten originál :zed: ).
Nevíte náhodou, jestli se na tyhle stroje dají někde sehnat náhradní díly? Já ať brousím po netu, jak brousím, tak ho prostě nemůžu sehnat.
Tak se obracím s prosbou o radu na vás, protože jinak mě tchýňka asi sežere :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
20.11.13 10:28

@tterka zkus se zeptat na FB lidl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.11.13 10:42

Jelikož je to privátní značka lidlu, tak jedině se zeptat tam..ale tchyně je teda :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.11.13 13:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kap.ka.ka
20.11.13 19:05

Servis Kompernass, nám. Bratří Jandusů 28, je zrušen.
Volejte na servis Česko 800143873, ozve se paní, která přepojí na servis.

• Citovat
  • Upravit
5533
25.11.13 15:37

Hlásím se zpět, děkuji za všechny rady :kytka:

Víko už mám objednané, objednávala jsem přes e-mail: kompernass@lidl.cz (třeba se to někomu bude někdy hodit ;) )
Díly posílají z Německa a dodací lhůta do dvou týdnů od zaplacení, což je super :palec:

Ještě jednou moc děkuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1