Kuchyňský robot SilverCrest - náhradní díly?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kuchyňský robot SilverCrest - náhradní díly?
Mamči, prosím, poraďte mi. Dceři se podařilo drcnout tchýni do víka z kuchyňského robota SilverCrest (kupován tuším v Lidlu) a víko se rozlomilo (ono už bylo z poloviny prasklé, takže bylo jen otázkou času, kdy rupne úplně)- je to takové průhledném co se používá třeba při dělání strouhanky, aby nebyl nepořádek okolo. Šlo by slepit, ale babí se rozhodla, že prostě chce nové, to rozlomené vyhodila a teď prudí, kdy jako jí to nové hodlám dám
. Já mám podobné, tak manžel řekl, že jí dáme to naše, jenže je trochu větší a navíc z Bosche, který stál skoro 10 tisíc, což tedy fakt nejsem magor, abych jí ho dávala. Ovšem jestli ho neseženu, tak asi budu muset
(což zase bude babča remcat, že nesedí tak dobře jako ten originál
).
Nevíte náhodou, jestli se na tyhle stroje dají někde sehnat náhradní díly? Já ať brousím po netu, jak brousím, tak ho prostě nemůžu sehnat.
Tak se obracím s prosbou o radu na vás, protože jinak mě tchýňka asi sežere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jelikož je to privátní značka lidlu, tak jedině se zeptat tam..ale tchyně je teda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Servis Kompernass, nám. Bratří Jandusů 28, je zrušen.
Volejte na servis Česko 800143873, ozve se paní, která přepojí na servis.
- Citovat
- Upravit
Hlásím se zpět, děkuji za všechny rady ![]()
Víko už mám objednané, objednávala jsem přes e-mail: kompernass@lidl.cz (třeba se to někomu bude někdy hodit
)
Díly posílají z Německa a dodací lhůta do dvou týdnů od zaplacení, což je super ![]()
Ještě jednou moc děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit