Kudowa zdroj 2016

1724
6.12.16 12:12

kudowa zdroj 2016

Dobrý den, nikde na netu nemohu najít otevírací dobu tržnic v kudowě:( prostě mi to nejde otevřít :(
nevíte některá jestli tam jsou v sobotu? chtěla bych se tam vydat ale nevím, jestli mají otevřeno. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1676
6.12.16 12:43

Mají otevřeno většinou celý týden, kromě pondělí. V pondělí naskladnuji nové věci. V sobotu tak určitě jsou pokud není nějaký polský svátek. Nejsem si teď úplně jistá, ale myslím že otevírají v 8hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
6.12.16 17:41

@klariiss děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.2.18 14:46

Holky, nevíte někdo zda na tržnici v Kudowe neprodavají dada plenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
24.6.18 16:53

Ahoj holky, jedeme na dovču kousíček od Kudowy a chtěla jsem se tam podívat na trhy, jenže mám s s sebou 2 děti a z toho ta 10měsíční ještě nemá pas, tak teď nevím.. :think:
Je to sice hned u hranic,ale co by kdyby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
24.6.18 17:02
@lucynka25 píše:
Ahoj holky, jedeme na dovču kousíček od Kudowy a chtěla jsem se tam podívat na trhy, jenže mám s s sebou 2 děti a z toho ta 10měsíční ještě nemá pas, tak teď nevím.. :think:
Je to sice hned u hranic,ale co by kdyby..

Byli jsme tam před cirka 4 roky a žádný problém,hranici ani pomalu nepostřehneš že přejedeš.. :) ,snad se za tu dobu nic nezměnilo.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.6.18 17:56

Nekontrolujou,ale i tak beru dceři OP, nikdy nevíš co by se mohlo stát. A podlední dobou zase otravují se silniční kontrolou a chtějí hasičák (minimax) je u nich povinný,na tom si dost zakládají. Ač si tam jezdíme jak se nám zlíbí,tak bez hasičáku si to nelajskneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.6.18 18:21

Byla jsem v Polsku loni, ani jsem nevedela že jsme opustili ČR :D na hranicích nikdo nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák