Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, nikde na netu nemohu najít otevírací dobu tržnic v kudowě:( prostě mi to nejde otevřít ![]()
nevíte některá jestli tam jsou v sobotu? chtěla bych se tam vydat ale nevím, jestli mají otevřeno. Děkuji.
Mají otevřeno většinou celý týden, kromě pondělí. V pondělí naskladnuji nové věci. V sobotu tak určitě jsou pokud není nějaký polský svátek. Nejsem si teď úplně jistá, ale myslím že otevírají v 8hod.
Holky, nevíte někdo zda na tržnici v Kudowe neprodavají dada plenky?
Ahoj holky, jedeme na dovču kousíček od Kudowy a chtěla jsem se tam podívat na trhy, jenže mám s s sebou 2 děti a z toho ta 10měsíční ještě nemá pas, tak teď nevím.. ![]()
Je to sice hned u hranic,ale co by kdyby..
@lucynka25 píše:
Ahoj holky, jedeme na dovču kousíček od Kudowy a chtěla jsem se tam podívat na trhy, jenže mám s s sebou 2 děti a z toho ta 10měsíční ještě nemá pas, tak teď nevím..
Je to sice hned u hranic,ale co by kdyby..
Byli jsme tam před cirka 4 roky a žádný problém,hranici ani pomalu nepostřehneš že přejedeš..
,snad se za tu dobu nic nezměnilo.. ![]()
Nekontrolujou,ale i tak beru dceři OP, nikdy nevíš co by se mohlo stát. A podlední dobou zase otravují se silniční kontrolou a chtějí hasičák (minimax) je u nich povinný,na tom si dost zakládají. Ač si tam jezdíme jak se nám zlíbí,tak bez hasičáku si to nelajskneme.
Byla jsem v Polsku loni, ani jsem nevedela že jsme opustili ČR
na hranicích nikdo nestojí.