Vrácení parfemu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
875
3.12.16 11:33

Vrácení parfemu

Ahoj holky, manžel s právě vrátil z obchodu celý zoufalý, nechal se tam ukecat na parfémy a nechal tam poslední 2000 co měl na Vánoce, už v autě si to prý uvědomil, no ty holky to prostě umí a on je v tomhle ňouma. Poslala jsem ho pro mleko… A v rodine se těmito parfemy nikdo nesmrdí. Myslíte, ze jim to tam můžu jít vrátit a vrátí nám peníze? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
3.12.16 11:36

Urcite ne. Je dospely? Svepravny? Nemas narok na vraceni penez a jsem si jista, ze ti je nevrati, proc taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672

@u763 Můžeš to jít zkusit, resp. by to měl udělat manžel, když to kupoval on, ale jestli ti to přijmou, to je otázka. Spíš bych si tipla že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013

Kdyz tam pujdes, zesmesnis jeho i sebe, zvlast, pokud by jsi apelovala jako zde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.12.16 11:38

Zkuste to, ale právní nárok na to nemáte, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.12.16 11:39

@araw zesměšnění v obchodě, kam stejně člověk nechodí a nebo 2000 Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68926
3.12.16 11:40

Zakonnou povinnost rozhodne nemaji, zalezi na pristupu obchodu, spousta z nich vychazi zakaznikum vstric a nerozbalene a nepouzite zbozi vezme zpet. Nekde vrati penize, nekde umozni vymenu za neco jineho. No a nekde te poslou do haje. Otazka je, zda v obchode, kde dokazou ukecat chlapa, co jde pro mliko, na koupi parfemu, budou ochotni k nejake domluve, ale za zkousku to stoji, aspon by to mohl zkusit vymenit za neco, co pouzivate. Ovsem kdyz to nezkusi, tak mu to nevezmou stoprocentne, to je jedina jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
3.12.16 11:41
@araw píše:
Kdyz tam pujdes, zesmesnis jeho i sebe, zvlast, pokud by jsi apelovala jako zde :nevim:

Zase bych to neviděla tak radikálně. Chybu může udělat každý. A jestli se tam zesměšní, no a co? Zkusit to může, za to nic nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.12.16 11:49

Co to je za rady, místo abyste ji podpořili? Jsem si jistá, že vám to zpět vezmou, většina prodejen taktéž dodržuje lhůtu pro vrácení nepoškozeného zboží, nepoužité, v původním obalu. Rozhodně já na vašem místě bych tam už byla. Manžela je mi líto, u nás se to kdysi stalo tchánovi. Chlapi jsou zkrátka takoví, proč hned hned soudit. Napište mi, jak to dopadlo, nejlépe do soukromé zprávy :) @u763

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
3.12.16 11:55

Určitě bych to šla já nebo manžel zkusit. Jako zesměšnění mi to vážně nepřipadá a i kdyby, tak už kvůli těm penězům bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
3.12.16 11:58

@lufulie Nepodpořila ji jen uživatelka, tak proč to množné číslo?

Ale myslím si, že ty parfémy nekoupil v žádné normální prodejně, ale u těch prodejců, jak je prodávají v obchoďácích na „chodbě“. A ty budou mít asi jiný přístup než klasický kamenný obchod, proto jsem napsala, ať to zkusí, ale ať od toho raději nic neočekává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
3.12.16 11:59

No mne to teda taky prijde jako vrchol zesmesneni. Uz co jsi o manzelovi napsala, tak si myslim, ze to je peknej trouba a mamlas. Ja bych se teda hanbou propadla tam chodit a chtit zpet penize. Hlavne neargumentuj u prodavacek jako tady na emiminu, nedelej z manzela jeste vetsiho osla.

Příspěvek upraven 03.12.16 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
3.12.16 11:59

@lufulie Díky, moc jsem nečekala takové reakce. Nebylo to přímo v obchodě, ale u vchodu měly 2 slečny stolek a tašky s těmi parfémy. No až dojime, tak se tam zajedu podívat. Za to nic nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.12.16 12:00
@lufulie píše:
Co to je za rady, místo abyste ji podpořili? Jsem si jistá, že vám to zpět vezmou, většina prodejen taktéž dodržuje lhůtu pro vrácení nepoškozeného zboží, nepoužité, v původním obalu. Rozhodně já na vašem místě bych tam už byla. Manžela je mi líto, u nás se to kdysi stalo tchánovi. Chlapi jsou zkrátka takoví, proč hned hned soudit. Napište mi, jak to dopadlo, nejlépe do soukromé zprávy :) @u763

Tak ono to asi nebylo v prodejně, jako spíš v prostoru před vstupem do obchodu v těch stáncích, kde holky nabízejí zboží bůhví jaké od bůhvíkoho. Účtenku zřejmě nadávají - no, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
3.12.16 12:00

A co to bylo za obchod? Když nakoupí parfémy tam, kde prodávají mléko… Asi ho spíš někde zastavili a vnutili, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák