Kukuřičné křupky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Super,stříhání nehtů----to mě nenapadlo… ![]()
A třeba dnes–mates měl 2 dny teplotu,není mu dobře,nic nechce jíst.....ale křupku si dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petra Z píše:
Super,stříhání nehtů----to mě nenapadlo…
A třeba dnes–mates měl 2 dny teplotu,není mu dobře,nic nechce jíst.....ale křupku si dá
Ty jo, tak to beru. A kupuješ ve zdravé výživě nebo kde se to dá sehnat? Na tržnici to mají taky, ale u Vietnamců se bojím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj taky davam a mala je miluje,zabavi se.
kupuju bud ve zdrave vyzive nebo i v kauflandu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju v DM,ale tam mají jen malé pytlíky…
a v Kauflandu taky kupuju…
A když nemám křupky,máme obyčejné ty kukuřičné plátky…ty taky jí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala Anežce kukuřičné proto, že byly bez lepku (v té době se doporučovalo s lepkem počkat minimálně do roku) a nesladké (na rozdíl třeba od piškotů). A dodnes vidím Anežčin slastný výraz, že se sama krmí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme kukuřičné, rýžové, jáhlové, pohankové… Teď už Ondru tak neberou, rohlík je lepší, má víc chuť, ale v těch 7 měsících, kdy jsme s nimi začali, je miloval nade vše. Podle mě hlavně kvůli tomu pocitu, že něco jí sám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky je to u nas momentalne favorit
Kupuju je v obchode, ktery se jmenuje country life v Praze. Ty z DM jsou pry moc tvrde… Nevim, nezkousela jsem. Honzik ma za 2 dny 9 mesicu, ale davam je asi uz od toho 7. mesice. Prave proto, ze neobsahuji lepek. Hrozne se mi libi, jak se je snazi sam dvema prstickama uchopit. A pak rychle do pusinky, aby to nahlas kruplo
V kazdem pripade, pokud jdeme s kamaradkou ven, tak se sni vzdycky plna krabicka, kterou pripravim, jak jeden, tak druhy mrnous. Neznam dite, ktere by to nemelo rado.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My je kupujeme v zelenině.Nikde jinde nejsou u nás v sehnání.Někdy v Intersparu jako tyčinky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ta barevné kupičky - barevné křupky jí vaše děti. Dala jsem je malému a víc mu chutnají ty oválné než ty kuličky - to je už asi i s cukrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kvaček píše:
a ta barevné kupičky - barevné křupky jí vaše děti. Dala jsem je malému a víc mu chutnají ty oválné než ty kuličky - to je už asi i s cukrem.
Dělají se slané i sladké, ty barevné jsou slazené, někdy třeba i s jogurtem… U nás v sámošce třeba nemají ty obyčejné, ty kupuju ve zdravé výživě, ale mají tady s příchutí slaniny, sýra a chilli. Jogurtové mají taky leckde
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky víte co mě napadlo, že neuhodnete co náš malý má nejraději z celého jídla ze všeho???? Klasika jogurty a všechno mléčné to by jedl pořád, ale jakmile je kvasnicová polévka tak je schopný sníst dva plné naběračky a za dvě hodinky opět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už je napsáno: 1. dítě má pocit že jí samo, zabaví se tím a podrbe dásně, 2. prostě jí to chutná, 3. přijde mi to lepší než rohlík a lépe se to jí. Kupujeme ve zdravé výživě, měla už rýžové, kukuřičné a pohankové. Zásadně kupuju natural, ne žádné solené,slazené nebo s chemickou příchutí čehosi - toho si užije dost až jí nebudu moct kontrolovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Křupky je super věc. Dávala jsem hlavně do kočárku, když jsme dojížděli domů se zpožděním na jídlo. V pytli je toho asi jen 60 gramů, což je jako 1 a půl rohlíku (zhruba), takže i když dítě sní půl pytle, vlastně toho moc nesní, ty křupky jsou takové nadýchané. A jen tak mimochodem - naše malá vůbec nechtěla začít s příkrmy, pořád jen kojení, až jsem ze zoufalství zkusila dát křupky - a jedla to! No a pak jsem křupkama nabírala i ty příkrmy a pak konečně přešla na lžičku a křupky byly za odměnu po obědě. Nebýt křupek, tak snad kojím dodnes ![]()
Jo a mají je i v Globusu (u piškotů) a v některých lékárnách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se tomu musím taky smát. Když jsem viděla, jak to holky dětem cpou, tak jsem se chytala za hlavu a říkala jsem, že to malýmu nikdy nedám (stejně jako rohlíky, pribiňáky, piškoty apod…
) a teď bysme v podstatě z bytu bez krabičky křupek nevyrazili. Nevím, jak to bylo u ostatních, ale u nás to začalo s tím, jak malej začal chodit a přestalo ho bavit sedět v kočáru. Radši, než poslouchat celou cestu ječení a zachytávat vystupujícího potomka z kočáru, tak mu postupně podávám křupky a je celou cestu klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je kupuju v Polsku, ten metrový pytel asi za dvacku, složení je stejné, chuť taky…
Majda je má ráda i teď, v roce a půl.
Přiběhne s mističkou a chce KUPY.
Když se jeden konec olízne, tak lepí a můžou se ty křupky lepit k sobě a stavět z toho domečky i zvířátka a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit