Kukuřičné křupky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janula559 píše:
Holky je tam 0,01 g soli… Máte doma některá? Mrkněte prosím jestli tam třeba taky nemáte.
v celém balení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janula559 píše:
Holky je tam 0,01 g soli… Máte doma některá? Mrkněte prosím jestli tam třeba taky nemáte.
to je prostě jen přirozeně se vyskytující. 0,01g soli jsi schopna zvážit na váze? těžko. Neřeš a dej mimču ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na vsech krupkach je toto mnozstvi, na jednech dokonce 0,08..ano je to prirozene vyskytujici se sůl…treba v rossmanu drogerii prpdavaji krupky kde je sul uvedena na obale, te je tam mnohem vice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem a nikdy neřešila zda je to nezdravé. Určitě lepší křupky, než jiné sladké dětské pochutiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janula559 píše:
Moc vám všem děkuji za odpovědi
Není zač, rádo se stalo.
- Citovat
- Upravit
Já takové ty klasické kukuřičné křupky nedávám kvůli lepku, na který má dcera alergii, takže jsem hledala něco bez.
- Citovat
- Upravit
Kde se ti povedlo je sehnat? Syn sice alergii nemá, ale nejsem zastáncem lepku, tak se ho od něj snažíme distancovat.
- Citovat
- Upravit
To nechápu? Takhle mu tu alergii akorát vypestujes…a pokud je mi známo…kukuricne krupky jsou bez lepku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já takové ty klasické kukuřičné křupky nedávám kvůli lepku, na který má dcera alergii, takže jsem hledala něco bez.
- Citovat
- Upravit
@DrahusN Ty dětské kukuricne krupky jsou BEZ LEPKU…neumite cist??,Kukurice lepek neobsahuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DrahusN píše:
v čem je z toho lepek??? V té kukuřici???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit