Kulmofen typu Dyson

970
8.2.23 20:33

Kulmofen typu Dyson

Prosím o typ nějakého super kulmofenu, porad přemýšlím nad Dysonem, ale ta cena mě odrazuje. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15447
8.2.23 20:43
@Mamca_1234 píše:
Prosím o typ nějakého super kulmofenu, porad přemýšlím nad Dysonem, ale ta cena mě odrazuje. Moc dekuji.

já si o něj před 2 lety napsala ježíškovi a jsem celé ty 2 roky nadšená. Předtím jsem měla nějakou rowentu a fakt se to nedá srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
8.2.23 20:46

@Mamca_1234 koukni co používají kadeřnici ;) dyson je prostě jen sakra natažená cena. I když neříkám že je špatný ale marže mají brutální.
PS: profi jsou i levnější jen ti ty značky nepřijdou známé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
8.2.23 20:49
@JiříkMazlík píše:
@Mamca_1234 koukni co používají kadeřnici ;) dyson je prostě jen sakra natažená cena. I když neříkám že je špatný ale marže mají brutální

tak kadeřnice většinou používá fén a kulatý kartáč, kulmofén jsem u žádné ještě neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
8.2.23 20:53

@ivašot. Tak já tohle na hlavu nepoužívám :mrgreen: stačí mi mašinka a profi byla levnější než nějaký šmejd z Elektra za větší cenu ;) Že je nepoužívají neznamená že se nevyrábí :* samozřejmě mají obě ruce a lepší přístup proto jim to jde z kartáčem a fénem ale ty sama prostě tu kombinaci pouzijes a bude to snazší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2723
8.2.23 20:53

Přiznám se, že nevím na jakem principu funguje kulmofén od Dysona. Pevně doufám, že na jiném než ty klasické. Protože to je pro vlasy fakt peklo. Koukněte se co si o nich myslí kadeřníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.2.23 20:58

@ivašot. A prosím v čem je to o tolik lepší? Já s vlasy bojuji od jakživa, mám je řídké a hrozně jemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
8.2.23 21:02

@Karinkas má působivý design, spoustu funkcí :lol: u kterých zůstává rozum kolikrát stát a hodně si potrpí na kladné recenze a marketing. Ty negativní ejhle zmizí :lol: a za to si řeknou klidně 10× víc než stojí profi výrobek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
8.2.23 21:13
@Mamca_1234 píše:
@ivašot. A prosím v čem je to o tolik lepší? Já s vlasy bojuji od jakživa, mám je řídké a hrozně jemné..

Já nikdy nebyla ničím schopná si tak pěkně vyfoukat vlasy jako tím dysonem. Fén a kartáč to bylo úplně o ničem, zbytečná práce. Tím původním kulmofénem to bylo o trochu lepší. Ale Dysonem to fakt občas vypadá jako od kadeřnice, takové uhlazené, jemné. Teď poslední dobou hodně používám nástavec na vlny a fakt to během chvíle vytvoří hezký přirozený vlny. V čem je lepší nevím, ale já sama nikdy ničím jiným nevykouzlila lepší úces :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.2.23 12:26
@ivašot. píše:
tak kadeřnice většinou používá fén a kulatý kartáč, kulmofén jsem u žádné ještě neviděla.

A víš proč? Protože ten kulmofen na vlasy není ideální a spíš je ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
9.2.23 12:56

@Mamca_1234 stačí fén plus kulatý kartáč. Trochu cviku, koukat na kadeřnici, jak fouká a výsledek je stejný…
Mám krátký vlasy, koukám každý den…
Záležitost na pár minut… Kartáčů mám několik průměru, podle toho, jak mám zrovna ostříhané vlasy…

• Citovat
  • Upravit
15447
9.2.23 13:17
@ritterqa píše:
A víš proč? Protože ten kulmofen na vlasy není ideální a spíš je ničí.

a víš proč ja používám kulmofén? Protože bohužel, na rozdíl od kadeřnice, prostě foukáním přes kartáč nejsem schopná vykouzlit něco použitelného. A to už přitom tu kadeřnici pravidelně jednou za měsíc pozoruji několik desítek let :mrgreen:. Za dva roky používání dysonu žadné zhoršení kvality vlasů nepozoruji a ani kadeřnice mě na nějaké poškození neupozornila :nevim: A popravdě i kdyby to mělo být pro vlasy míň šetrné než normální foukání, tak mi to za ten slušný účes stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
9.2.23 13:18
@Anais Brno píše:
@Mamca_1234 stačí fén plus kulatý kartáč. Trochu cviku, koukat na kadeřnici, jak fouká a výsledek je stejný…
Mám krátký vlasy, koukám každý den…
Záležitost na pár minut… Kartáčů mám několik průměru, podle toho, jak mám zrovna ostříhané vlasy…

já třeba kràtké vlasy normalně vyfoukat taky zvládla, ale polodlouhé už moc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
9.2.23 13:33

@ivašot. Tak si pořid nahřívací natáčky, určitě budou k vlasům přívětivější, než fén… ;)

• Citovat
  • Upravit
15447
9.2.23 14:00
@Anais Brno píše:
@ivašot. Tak si pořid nahřívací natáčky, určitě budou k vlasům přívětivější, než fén… ;)

a v čem je vlastně o tolik horší foukání těmito nástavci oproti foukání přes kulatý kartáč. O teplotu nemám obavy, používám maximalně střední stupeň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák