Samolepky na zeď Aliexpress?

Anonymní
5.2.23 19:57

Samolepky na zeď Aliexpress?

Ahoj holky, mate nekdo odtamtud a v pohode? My mame a jsou uplne perfektni, jen premyslim, jestli treba nepouzivaji na tisk nejake toxic barvy (ale syn je neolizuje :D ), spis me to zajima i do budoucna, rada bych jich tam koupila vic.

Ale jeste co me zarazilo, znam inspio a maji moc krasne samolepky a nasla jsem u nich uplne stejne, jako mame my z ali… pritom oni udajne vyrabeji vlastni (videla jsem snad i nejaky rozhovor v dobe covidu).

Mate nekdo srovnani treba? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.2.23 20:54

Se samolepkami zkušenost nemám… Ale myslím si, že spousta prodejců skupuje věci na Ali a pak to přeprodává dál s přirážkou. Takže dost možná i Inspio… Jako fakt si nemyslím, že co je čínské je nutně závadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
6.2.23 00:36

V dnešní době se tyto věci vyrábí ve většině v Číně tak to raději koupít přímo tam než zde platit lichvářům úplně za to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23209
6.2.23 10:50

Taky jsme měli z Ali spoustu samolepek na zeď, co zrovna u dětí frčelo.. myslím, že to je stejné, jako koupíš tady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8718
6.2.23 11:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mate nekdo odtamtud a v pohode? My mame a jsou uplne perfektni, jen premyslim, jestli treba nepouzivaji na tisk nejake toxic barvy (ale syn je neolizuje :D ), spis me to zajima i do budoucna, rada bych jich tam koupila vic.

Ale jeste co me zarazilo, znam inspio a maji moc krasne samolepky a nasla jsem u nich uplne stejne, jako mame my z ali… pritom oni udajne vyrabeji vlastni (videla jsem snad i nejaky rozhovor v dobe covidu).

Mate nekdo srovnani treba? :think:

Obojí bude nejspíš stejný materiál i technologie výroby, jen v čr musí výrobce zaplatit za zaměstnance odvody, několikatery daně a jiné poplatky, takže je cenově nekonkurenceschopný u stejného výrobku s mnoha zahraničními státy. Pokud chceš přesto podpořit místní podnikatele, tak nemusíš objednávat z toho inspia, ale stačí zaběhnout do většiny rozumně vybavených reklamek z okolí a nechat si takovou zakázku nacenit. Třeba budeš překvapená, že to pořídíš levněji, s vlastní originální grafikou a bez poštovného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák