Kupony - USA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6865
26.12.13 08:06

Kupony - USA

Holky mám dotaz, hlava mi to prostě nebere… sleduji v televizi nějaký americký pořad, co se jmenuje: Extrémní kuponové slevy… ti lidi prostě sbírají nějaké kupony v časácích, nebo kde? a pak nakupují strašně moc věcí - třeba 30 balíků ubrouskových rolí, 70 sáčků s chipsy 8o…a díky kuponům stáhla nákup ze 700 dolarů na 40..a já teda nechápu, jak pořád můžou na tom ty obchody vydělat?? :think: nemluvě o tom, že nevím, na co je amíkům 50 aviváží atd. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
26.12.13 08:08

A v íš, jak ženské berou útokem třeba takové DMko…to je něco podobného…pak mají doma 5 make-upů a co myslíš, stejně je vyhodí skoro plné. Až tak konzumní život se mi nelíbí, ale vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.12.13 08:11

@Barusczka jo, vím že jsou nějaké kupony do DMka, ale to u nás není, takže to jde mimo mě…
Já chápu, že důchodci berou útokem obchoďáky a nakupují, jako by měla přijít 3 světová, nebo že dojde navždy mouka a cukr, ale tohle… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.12.13 08:29

Nedávno jsem viděla dokument o vzniku corn flakes…když si vezmeš, že kilo kukuřice stojí zanedbatelnou částku, výroba pytlíku lupínků taky není tak nákladná, ale cena celkového produktu je o 1000% vyšší… a takto je to s mnoha produkty, vydělávat na tom musí slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
26.12.13 08:37

Taky na to koukám, nedávno tam byla ženská, co měla nákup asi za 970 dolarů a platila jen asi 3 dolary 8o. Jsem na to koukala a nechápala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
26.12.13 09:03

Tak 50 aviváží prostě postupně vypotřebují, ne? Jinak to asi i chápu, když nemají peníze, tak se jim to vyplatí… Nedávno jsem viděla článek o klukovi, co ve VB taky sbíral nějaké kupony a pak nakoupil nákup za 20000 (Kč) a platil jen jednu libru ;) Dal to pak na charitu. Každopádně si ale myslím, že na dostačující rodinný nákup by to nebylo, jsou to asi různé sušenky, chipsy atd. - tedy věci, které člověk k výživě nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.12.13 10:46

Tady máš popsáno, jak to probíhá - pokud umíš anglicky http://www.moneycrashers.com/…-to-extreme/. Jde o to, že tam je kupónů hodně a je možné je celkem brutálně kombinovat, takže fakt ušetříš oproti ceníkové ceně. S nějakýma DM slevama se to vůbec nedá srovnat. (Obvykle se tam píše „nejde kombinovat s jinou slevou“ atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
26.12.13 11:09

Je to úplně jiný systém, než u nás. Tam jde různou kombinací kuponů a nakoupeného množství pořídit zboží za nula. Ovšem pokud vidíš, co nakupujou, tak děkuji, nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák