Mini přenosný vařič

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Maaruuskaa
24.12.13 18:01

mini přenosný vařič

Zdravím. Chci se zeptat, máte někdo vyzkoušený ten malinký plynový vařič na campování? Koukala jsem, že ho nabízejí na webu husky a zaujalo mě to. Koupila bych to tátovi k svátku, protože rád rybaří, tak by si ho mohl brát s sebou. Jen nevím jestli to dobře funguje. Máte s ním zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
24.12.13 18:08

@Maaruuskaa máme s ním skvělou zkušenost. Máme teda od Campingaz a máme za sebou už několik dovolených, kde jsme vařili jen na něm a to poměrně dost(denně čaj + kafe, k obědu polévku, těstoviny, brambory, rýži, kaše a vrchol byly palačinky a masové minutky). Jedna náplň nám při takovéto frekvenci vydržela cca týden.

• Citovat
  • Upravit
43028
25.12.13 07:27

Nepíšeš jaký. V zásadě jsou dva nekompatibilní systémy a dvoje nekompatibilní bomby - Campingas a Var (český)

Mám zkušenost s oběma a více mi vyhovuje varka, je zabalený menší a takový robusnější - poctivý kovový šroubovací závit. Campinggas má takové plastové upínací nožičky, které se nešikovným rády ulamují (zejmena kdyz si poradne neprectou navod, jak to nasadit - jinak to jde mozna i rychleji).
Na vařič od varky se dá koupit (asi za 70 kč) redukce na „velkou“ bombu, takže s ním momentálně vaříme i na chaatě (na campinggas to jde mozna taky, to nevim).
Ted si nejsem jista, jestli u varky neni nahodou problem koupit bombu v cizine. my si vzdycky vozili z CR. Ale mam za to, ze by to melo jit.

Ale jinak ano, fungují oba dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 14:56

mini vařič

Taky ho máme už dlouho a je to opravdu praktická věcička. My máme http://www.huskycz.cz/…k-d2942.html a http://www.huskycz.cz/…a-d1931.html. Dá se na tom uvařit nebo ohřát jídlo poměrně rychle a skoro nic to neváží, takže se to dá vzít třeba i na nějaké túry:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák