Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosím Vás.. už jsem zoufala.. dneska mi přišla sms, že mi bude poštou doručen balík.. jenže nebyl.. a pošťačka tady byla protože jsem měla ve schránce vánoční pohlednice..
co teď.. už mě to štve.. protože ten balík byl odesílan v pondělí ráno.. a ještě tady není..
ale co ta sms??
Setkaly jste se s tím??
@neellaa Pošťačka, co nosí dopisy a pohledy nevozí balíky, takže stále máš šanci, že balík přijede.
Nezoufej, mozna jeste prijde, balikar nema s dorucovatelkou nic spolecneho. Ja dostala SMS dopoledne, balikar dorazil asi za 4 hodiny - maji toho moc, ale stihli to vcas - aspon u nas.
@neellaa píše:
Holky prosím Vás.. už jsem zoufala.. dneska mi přišla sms, že mi bude poštou doručen balík.. jenže nebyl.. a pošťačka tady byla protože jsem měla ve schránce vánoční pohlednice..co teď.. už mě to štve.. protože ten balík byl odesílan v pondělí ráno.. a ještě tady není..
ale co ta sms??
Setkaly jste se s tím??
to znám… u nás doručuje balíky jiná pošta než dopisy, takže pokud jsi měla ve schránce pohlednice, nemusí to nic znamenat. Máš-li SMS s datem, kdy budou doručovat a balík ten den nedostaneš, objeví se ti (pravděpodobně) druhý den ve schránce oznámení o uložení zásilky z důvodu nezastižení adresáta. I to se mi stává celkem běžně, přestože jsem doma a čekám.
Osobně pak chodím na poštu a stěžuju si, protože neplatím poštovné za to, abych si chodila na pobočku vyzvedávat balík, který mi měl přijít domů.
@neellaa http://www. ceskaposta. cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky. php
@Katula1234 píše:
@neellaa http://www. ceskaposta. cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky. php
jo to mám dívejte
Ahojky, me se dnes stalo naprosto to same
Jsem zvedava, jestli jeste nekdo dorazi, na postu do te udesne fronty se mi nechce.
@neellaa tak to snad ještě přijde..mně teda, když nezastihla doma doručovatelka, tak mi volala a domlouvala si semnou jiný termín..letos mám s ČP jen dobrý zkušenosti..
jezdí i o víkendu teď před svátkama.. mají toho fakt dost..pokud by nedošel, tak zavolat na poštu a chtít znovu doručit..
Na stránkách pošty je formulář o opětovné doručení. ten vyplníš a oni ti ho na zvolené datum znovu doručí. volám a píšu stížnosti na netu. Takhle to nejde. Čekala jsme vždycky na balík a pak mi večer přišla sms, že jsme nebyla doma
asi ze mě pošta nemá radost, ale jemi to jedno
@Zzorka píše:
Ahojky, me se dnes stalo naprosto to sameJsem zvedava, jestli jeste nekdo dorazi, na postu do te udesne fronty se mi nechce.
kdyby mi neposílali tu sms.. tak mě to teda pěkně se*re.. vím, že toho mají hodně..
ale aby se mi ve schránce objevil lístek o nezastižení to už je celkem vrchol…
@Katula1234 píše:
@neellaa tak to snad ještě přijde..mně teda, když nezastihla doma doručovatelka, tak mi volala a domlouvala si semnou jiný termín..letos mám s ČP jen dobrý zkušenosti..jezdí i o víkendu teď před svátkama.. mají toho fakt dost..pokud by nedošel, tak zavolat na poštu a chtít znovu doručit..
ja jsem volala na poštu.. a tim mi řekli, že telefon na doručovatele nemají.. a nepomůžou mi s tím..
![]()
@neellaa píše:
ja jsem volala na poštu.. a tim mi řekli, že telefon na doručovatele nemají.. a nepomůžou mi s tím..![]()
![]()
to pěkně kecají, doručovatelé mají služební telefony a minimálně jejich nadřízený to číslo má.
Ahoj, ještě je šance na dnešní dodání…posledních 14dní nám chodily balíky z eshopu, něco poštou. Ale o hodně později než jindy, dokonce i v 17,30hod a v sobotu taky. tak vydrž do 18hod ![]()
@neellaa no to me taky
dnes mi poslali sms i email a nikde nikdo a odesilatel balik posilal v pondeli a to pouze v ramci Prahy.