Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Dvoracka Já se značkou Prima, jsou myslím z Brna, obchody nevím, já si ho nechala poslat.
V nějakém outdoorovém krámku. Mám od Colemana, chlap od Husky a spokojenost
Ja se znackou Sir Joseph, delaji perove spacaky, nemela jsem problem pri zimnim stanovani na snehu.
Hudy, Husky, Colemann, byli jsme zatím spokojení se všemi značkami…záleží totiž, na jakou teplotu/počasí to dcera potřebuje nejčastěji, a kolik jste ochotni zaplatit. My třeba máme s manželem akždý tzv. letní a zimní spacák do velké minusové teploty
Mám od Husky a supr, teď jsem tam kupovala i batoh a mají zrovna všechno v akci a bez poštovného ![]()
Jurek, Coleman, Husky…v nějakém outdoorovém krámu. My kupovali vždy v Praze na výstavě stanů. Já jsem zmrzloň a navíc nesnáším mumii, tak jsem kupovala dekový spacák nejteplejší, co jsem sehnala, a je fakt, že v něm mi zima nebyla nikdy ![]()
@Monysek8 píše: Česká značka Condor http://www.spacaky.cz/
souhlasím, nechali jsme si i vnitřek pošít bavlnou, aby nebyl studený
Ja mam tiez condor. vyhoda je, ze siju na mieru, tj. dietatu sa usije kratsi a tym padam nevyhrieva vlastnym telom zbytocny priestor. takych spacakov je v obchodch malo, prip. su strasne drahe (napr. mammuty)
@Dvoracka píše:
Dobrý den. Prosím vás kde vy kupujete spacáky? Myslím kvalitní spacáky, nic od Vjetnamců nebo z obchoďáku. Dcera chce jet na hory a je taková zmrzlá pořád, tak musíme koupit něco, co jí opravdu zahřeje. S jakou značkou máte dobrou zkušenost? Díky za reakci
zajdi do Husky. Jestli můžu doporučit značku, tak Husky, Prima, Norh face a pod. Nejsou tedy jen v Husky, ale i Rockpointu, Hudy sportu a pod. Kupovala jsem Primu, rozpětí +5-27, tehdy tedy vyšel na 4 tis, ale spala jsem v něm v zimě na sněhu a ledu a nádhera - mmchdm, já mrznu pořád, takže tohle bylo jediné, kdy mi fakt nebyla zima.
Ahoj. No my máme taky doma od huskyho, jak už tady někdo psal a taky si nemůžeme stěžovat..
Dobrý den. Prosím vás kde vy kupujete spacáky? Myslím kvalitní spacáky, nic od Vjetnamců nebo z obchoďáku. Dcera chce jet na hory a je taková zmrzlá pořád, tak musíme koupit něco, co jí opravdu zahřeje. S jakou značkou máte dobrou zkušenost? Díky za reakci