Kde kupujete spacáky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dvoracka
19.12.13 14:16

kde kupujete spacáky

Dobrý den. Prosím vás kde vy kupujete spacáky? Myslím kvalitní spacáky, nic od Vjetnamců nebo z obchoďáku. Dcera chce jet na hory a je taková zmrzlá pořád, tak musíme koupit něco, co jí opravdu zahřeje. S jakou značkou máte dobrou zkušenost? Díky za reakci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101465
19.12.13 14:18

@Dvoracka Já se značkou Prima, jsou myslím z Brna, obchody nevím, já si ho nechala poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
19.12.13 14:24

Česká značka Condor http://www.spacaky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.12.13 14:24

V nějakém outdoorovém krámku. Mám od Colemana, chlap od Husky a spokojenost

• Citovat
  • Upravit
30901
19.12.13 14:25

Ja se znackou Sir Joseph, delaji perove spacaky, nemela jsem problem pri zimnim stanovani na snehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.12.13 14:34

Hudy, Husky, Colemann, byli jsme zatím spokojení se všemi značkami…záleží totiž, na jakou teplotu/počasí to dcera potřebuje nejčastěji, a kolik jste ochotni zaplatit. My třeba máme s manželem akždý tzv. letní a zimní spacák do velké minusové teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940

Mám od Husky a supr, teď jsem tam kupovala i batoh a mají zrovna všechno v akci a bez poštovného :palec:

http://www.huskycz.cz/spacaky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

Já ted objednávala na mall.cz Husky…mají někdy dobrý ceny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
19.12.13 14:35

Jurek, Coleman, Husky…v nějakém outdoorovém krámu. My kupovali vždy v Praze na výstavě stanů. Já jsem zmrzloň a navíc nesnáším mumii, tak jsem kupovala dekový spacák nejteplejší, co jsem sehnala, a je fakt, že v něm mi zima nebyla nikdy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.12.13 14:38
@Monysek8 píše: Česká značka Condor http://www.spacaky.cz/

souhlasím, nechali jsme si i vnitřek pošít bavlnou, aby nebyl studený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
19.12.13 14:47

Ja mam tiez condor. vyhoda je, ze siju na mieru, tj. dietatu sa usije kratsi a tym padam nevyhrieva vlastnym telom zbytocny priestor. takych spacakov je v obchodch malo, prip. su strasne drahe (napr. mammuty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
19.12.13 15:00

Už tu někdo zmiňoval… jurek.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 15:25

My máme Husky a spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
19.12.13 16:09
@Dvoracka píše:
Dobrý den. Prosím vás kde vy kupujete spacáky? Myslím kvalitní spacáky, nic od Vjetnamců nebo z obchoďáku. Dcera chce jet na hory a je taková zmrzlá pořád, tak musíme koupit něco, co jí opravdu zahřeje. S jakou značkou máte dobrou zkušenost? Díky za reakci

zajdi do Husky. Jestli můžu doporučit značku, tak Husky, Prima, Norh face a pod. Nejsou tedy jen v Husky, ale i Rockpointu, Hudy sportu a pod. Kupovala jsem Primu, rozpětí +5-27, tehdy tedy vyšel na 4 tis, ale spala jsem v něm v zimě na sněhu a ledu a nádhera - mmchdm, já mrznu pořád, takže tohle bylo jediné, kdy mi fakt nebyla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metlovka
20.12.13 15:17

Ahoj. No my máme taky doma od huskyho, jak už tady někdo psal a taky si nemůžeme stěžovat..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák