Kupujete sypané čaje přes net?

792
23.2.13 15:43

Kupujete sypané čaje přes net?

Napada me otázka, jestli jsou ty čaje přes net levnejsi a pokud kupujete, tak přes jaký web?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
23.2.13 15:48

Ahojky, já sypané čaje miluju, na netu jsem viděla prodávat Gřešíka a o polovinu levněji než v obchodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.2.13 16:09

Jo jo, na Gresika jsem taky koukala, mam z jineho shopu jeho chaluhovej, tak mam v planu zkusit i jine

• Citovat
  • Upravit
31594
23.2.13 16:37

Tak přes net bývají většinou věci levnější, takže proč ne čaje. Celkem by se mi hodil nějaký tip na levný rooibos, pijem to teď doma celkem ve velkém a kupovat pytlíkový v supermarketu je poměrně dost nákladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.2.13 16:54

Já kupuji na oxalis.cz a nedám dopustit na dětský čaj rooibos dětský úsměv

Kdo je registrovaný na activia.cz a má tam nějaký bodík, tak si za něj můžete vzít 20% slevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
23.2.13 17:10

Taky nakupují Grešíka :mavam: levněji než v obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.2.13 18:17

Tak to jsou super informace a tipy, moc moc dekuju, jak malej usne, hned si to na netu projdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.2.13 18:20

Já miluju z oxalisu sladký pomeranč a brusinkový :-P :-P ale na netu je stejná cena za jakou kupuju v obchodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
23.2.13 18:22

Grešík je super a ještě přímo stránka sypané čaje…mám jich spousty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.2.13 18:29

Jo, Gřešík je fajn i cenově, ale já nevím jestli to příjde jen mě, ale ty chutě čajů jsou hodně stejné a to mě mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.2.13 19:02

No taky moc rozdíl nevidím, ale i tak, porad lepsi, nez ty kryple sáčkové :-) Oxalis má prodejnu, tam brávám, od netu ocekávám, ze by to mohlo byt levnejsi. Me proste ty sypané baví, chtela bych jich mít doma velkou spoustu, mám nejradsi černé čaje, ale chtela bych se naucit pít zelené, takze uvítám i tip na ten nej zelený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.2.13 19:07

Ale Gřešík je na netu o polovinu levnější jak v obchodě :-( nechápu proč to tk není i s tím oxalisem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.2.13 19:08
@Gladys píše:
Tak přes net bývají většinou věci levnější, takže proč ne čaje. Celkem by se mi hodil nějaký tip na levný rooibos, pijem to teď doma celkem ve velkém a kupovat pytlíkový v supermarketu je poměrně dost nákladný

Pytlíkový rooibos, tomu se nedá říkat rooibos… To fakt stojí za to ten sypaný. A když dáš do konvičky, můžeš mít určo i víc nálevů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
23.2.13 21:31

Takze doporucujete gresika jo? Mám teda vzit od nej? Co ten Oxalis? má caje jiné jak gresik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.2.13 21:39

Já čaje (kontryhel, rakytník) nakupuji od Grešíka a výtky nemám (ovšem ani srovnání s jinými). Obchůdek po cestě domů (dokonce dva různé :mrgreen: ). Eshop je sice levnější, ale zase platit poštovné nebo udělat takovou objednávku, aby se to i tak vyplatilo, jenže pak pro to jít na poštu nebo na někoho čekat, to teda nic moc pro mě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák