Kuřáci? Jaké cigarety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
7.6.16 21:22

Já začínala s Lucky Strike, pak jsem měla rok pauzu, a pak jsem kouřila tenké Petry v růžové krabičce. Dneska už asi nejsou, je to dávno. Nekouřím sedm let s tím, že jsem si vždycky v létě dala cigárko u posezení u grilovačky (vydalo to třeba na jednu krabičku za celé leto?). Letos jsem si zapálila nedávno, ale zoufale mi to nechutnalo, ani jsem nedokouřila jednu. Ale „pocitovou“ chuť mám, jen fyzicky mi to vůbec nejede a smrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
7.6.16 21:25

Modre LM Loft, kolem 10-15 denne, nekdy LM boruvkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
7.6.16 22:07

Když už, tak krátký lucky strike nebo lehký malbora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.6.16 22:14
@KPKristy píše:
Já začínala s Lucky Strike, pak jsem měla rok pauzu, a pak jsem kouřila tenké Petry v růžové krabičce. Dneska už asi nejsou, je to dávno. Nekouřím sedm let s tím, že jsem si vždycky v létě dala cigárko u posezení u grilovačky (vydalo to třeba na jednu krabičku za celé leto?). Letos jsem si zapálila nedávno, ale zoufale mi to nechutnalo, ani jsem nedokouřila jednu. Ale „pocitovou“ chuť mám, jen fyzicky mi to vůbec nejede a smrdí…

Takhle jsem to měla po Kubovi. Když mu táhlo na rok, tak už se mi huba fakt honila, tak jsem si půjčila jednu Viceroyku a ta mi teda zoufale nechutnala a až se mi z toho udělalo zle. Tak jsem si říkala, že dobrý, že mi to nebude chutnat. A prd leda. Pak jsem si někdy dala tu svoji modrou LM a ta mi zachutnala hned :zed: No držela jsem se, že jsem si zapálila fakt jenom, když jsme někam vyrazili posedět, pak právě při tý grilovačce nebo s chlapem na rybách a tak to šlo a šlo, až jsem zjistila, že už skoro zase normálně kouřím :zed: No „naštěstí“ jsem pak konečně otěhotněla a cigára letěly do háje. No a teď naštěstí stále kojím :oops:

• Citovat
  • Upravit
27008
7.6.16 22:18

Red&White, teď jsou to cheestrefield nebo jak se to pise :mrgreen: a tak 15 denně někdy víc někdy min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.6.16 22:20

@Tunrida, tak ja to mela vzdycky tak, ze i za kurackych let jsem mela treba krabicku na ctyri pet dni. Na vecirku jsem vytahla celou, pak treba tri dny nic, pak zase krabicka na tyden. V podstate mi nikdy nevadilo nekourit, vzdycky jsem to mela pod kontrolou. Ja treba vubec nechapu, jak na tom nekdo muze byt zavislej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
7.6.16 22:21

Borůvkové bensonky nebo camelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
7.6.16 22:23

@KPKristy presne tak to mam taky. jsem schopna nekourit tyden, mesic, nechybi mi to, ale kdyz jdu obcas zaparit, tak jsem schopna vykourit krabicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.6.16 22:23

@KPKristy No hele, jako fyzickou závislost jsem si asi taky nikdy nevypěstovala. Spíš tu psychickou no, dá se říct, že z nudy. Ale třeba můj táta přestával ve 40 a ten teda měl fakt absťák. Manžel kouří a byl by na tom asi stejně. Kouří dost a už dost dlouho.

• Citovat
  • Upravit
1701
7.6.16 22:33

Ja zacinala pred 15ti lety na modrych LMkach, pak jsem presla na west ice a stridala jsem to. Pak jsem otehotnela, tak jsem přestala a v roce ditete jsem zacla zas. Jednu dve cigaretky denne, krabicku kdyz jsem byla v šumu. Takhle necely dva roky a to jsem koutila red &white modry slimky. Ted jsem podruhe tehotna, nekourim od prvniho dne, co jsem to zjistila (pred 5ti mesici) a doufam, ze uz nezacnu…nechci..ale chut mam velikou :( ale strasne mi to smrdi :D takze chut mam, ale zapalit si nechci, protoze mi to vadi ta chut, ten smrad… :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
8.6.16 06:59

.

Příspěvek upraven 20.02.20 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
8.6.16 07:19
@KPKristy píše:
@Tunrida, tak ja to mela vzdycky tak, ze i za kurackych let jsem mela treba krabicku na ctyri pet dni. Na vecirku jsem vytahla celou, pak treba tri dny nic, pak zase krabicka na tyden. V podstate mi nikdy nevadilo nekourit, vzdycky jsem to mela pod kontrolou. Ja treba vubec nechapu, jak na tom nekdo muze byt zavislej..

Mela jsem to uplne stejne.. Ted uz nekourim vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.6.16 08:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsou tu kuřáci/kuřačky? Dělám malý výzkum okolo značek cigaret, tak se ptám jaké cigarety kouříte(značku, popřípadě chut) a kolik vykouřite denně cigaret? děkuji za odpovědi anonym kvůli hejtům nikdy se neví :)

většinou Philip morris, chuť - prostě cigáro, odhadem 10-15 denně..borůvkový camel taky dobrý, ale když je jich moc, už je to fuj… mmchdm, začala jsem zase, že.. snažím se toho zbavit, nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
8.6.16 08:27

Borůvkový Camel, nebo LM a tak 2 denně. Když někde pařím, klidně i krabku, ale to je mi pak zle a nemůžu se na ně 2 dny podívat. V těhotenství a kojení jsem nekouřila vůbec a říkala jsem si, že snad už nezačnu, jenže malá byla vzteklé a nespavé miminko a já si z toho udělala takový hezký večerní rituál, jen sama pro sebe s cigaretou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.16 08:31

Kouřím od 16ti, tzn 22let. Jen když jsem byla těhotná a pak když jsem kojila, tak ne. Kouřím černý Davidoffky. Prostě mi chutnaj. Vím. že jsou dažší, ale asi jen tak nepřestanu, a nebudu si kupovat cigárá, co mi nechutnaj, protože jsou levný. Kouřím 5-10 denně. Když jsem s přítelem nebo u našich, nekouřím vůbec. jsem závislačka na „odměnovým“ kouření. Dodělám nějakou práci, úkol, nebo po celodenním shonu dorazím domů a vím, že je klid, tak si v klidu zapálím… Když piju alkohol, cigára mi nechutnaj. Taky mám z kombinace alkohol tabák přííííšernou opici. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová