Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj uz jsem tu dnes psala ohledne vyletu o vikendu, nejspise do Velke Ameriky za Karlstejnem akorat nemam ridicak tak kdyby nekdo si chtel udelat o vikendu vylet ma byt hezky muzem zajit po ceste na kafe, na beznin samozrejme prispeju, tak budu moc rads tedy kdyz se nekdo ozve:)muzete mi psat na email a nebo do komentaru:)z Prahy tedy nejlepe nekdo:)
@Terezka1972 píše:
Ahoj uz jsem tu dnes psala ohledne vyletu o vikendu, nejspise do Velke Ameriky za Karlstejnem akorat nemam ridicak tak kdyby nekdo si chtel udelat o vikendu vylet ma byt hezky muzem zajit po ceste na kafe, na beznin samozrejme prispeju, tak budu moc rads tedy kdyz se nekdo ozve:)muzete mi psat na email a nebo do komentaru:)z Prahy tedy nejlepe nekdo:)
Dotaz OT - jaktože jsi tu dneska psala, když máš pouze 1 příspěvek a to ten v téhle diskuzi.
@blabla123 Ja vim pardon, spletla jsem si to psala jsem to totiz i jinde
@Roker píše:
A kluci ne?
Nee, tady jde o výlet. Páč jsem někde slyšela moudro, že vlézt cizímu chlapovi do auta = vlézt cizímu chlapovi do postele
@Takyjedna Přesně tak
nee ja to chtela udelat ciste jako vylet s kamaradkou:)
@Roker Nee, to je moudro stopařek. (Nejspíš vycházející z bohatých zkušeností. ![]()