Holky s autem Praha .)

7.6.16 16:59

Vylet o vikendu

Ahoj uz jsem tu dnes psala ohledne vyletu o vikendu, nejspise do Velke Ameriky za Karlstejnem akorat nemam ridicak tak kdyby nekdo si chtel udelat o vikendu vylet ma byt hezky muzem zajit po ceste na kafe, na beznin samozrejme prispeju, tak budu moc rads tedy kdyz se nekdo ozve:)muzete mi psat na email a nebo do komentaru:)z Prahy tedy nejlepe nekdo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1570
7.6.16 17:28

A kluci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.6.16 17:56
@Terezka1972 píše:
Ahoj uz jsem tu dnes psala ohledne vyletu o vikendu, nejspise do Velke Ameriky za Karlstejnem akorat nemam ridicak tak kdyby nekdo si chtel udelat o vikendu vylet ma byt hezky muzem zajit po ceste na kafe, na beznin samozrejme prispeju, tak budu moc rads tedy kdyz se nekdo ozve:)muzete mi psat na email a nebo do komentaru:)z Prahy tedy nejlepe nekdo:)

Dotaz OT - jaktože jsi tu dneska psala, když máš pouze 1 příspěvek a to ten v téhle diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
7.6.16 18:07

@blabla123 Ja vim pardon, spletla jsem si to psala jsem to totiz i jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
7.6.16 18:21
@Roker píše:
A kluci ne?

Nee, tady jde o výlet. Páč jsem někde slyšela moudro, že vlézt cizímu chlapovi do auta = vlézt cizímu chlapovi do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.16 20:20

@Takyjedna Přesně tak :lol: nee ja to chtela udelat ciste jako vylet s kamaradkou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
8.6.16 13:43

@Takyjedna rikala maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
8.6.16 17:15

@Roker Nee, to je moudro stopařek. (Nejspíš vycházející z bohatých zkušeností. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová