Příspěvek na bydlení - nejasnost

154
6.6.16 13:04

Příspěvek na bydlení - nejasnost

Prosím o radu.
Před 14 dní jsem žádala příspěvek na bydlení. Čekala jsem na potvrzení od přítele z práce, tak proto tak pozdě. Jenže ve čtvrtek přišel dopis, kde bylo zahájení správním řízení a vyčetla em to něco o změně dávce. Přítel měl nižší příjem a já přecházela z mateřské na rodičak, teď jsem to měla také nižší. jak tomu dopisu mám chápat? Je ne o špatné? já tomu vůbec nerozumím, tak se radši ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.6.16 13:10

@Lucc23 že bude změna dávky, protože se u vás asi změnily částky výdělku (rodičák a chlapova výplata).. ono se vždy zahajuje správní řízení - tak se to jmenuje :mrgreen: předpokládám, že vám to možná o chlup zvýší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.6.16 13:34

Ano, je to tak. Nejdříve chodí dopis o zahájení řízení, to znamená, že všechny podklady máš podané v pořádku. Nám ten návrh taky chodí a vždy tam píšou už i částku o kterou se jedná. Ale to je asi všude jinak. Myslím si že vám to zvýší, záleží na příjmech, nákladech na bydlení cojsi podala a počtu trvale hlášených osob v domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 14:36

Ahoj. Když žádám o příspěvek na bydlení, Je nutné příjmy/vydaje dokazovat vypisem z 1 účtu, není možné příjmy doložit potvrzenim zaměstnavatele , nájem od majitele bytu a elektřinu a ost. ročním vyúčtováním ? Nevadí že příjem chodí na jeden účet a nájem se platí z jiného?
 Lenie

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
24.6.18 14:50
@Anonymní píše:
Ahoj. Když žádám o příspěvek na bydlení, Je nutné příjmy/vydaje dokazovat vypisem z 1 účtu, není možné příjmy doložit potvrzenim zaměstnavatele , nájem od majitele bytu a elektřinu a ost. ročním vyúčtováním ? Nevadí že příjem chodí na jeden účet a nájem se platí z jiného?
Lenie

nemusíš to dokazovat jedním výpisem, na příjmy je formulář, ostatní ukaž jak chceš, ale musí to být z tvého účtu zaplacené ne z jiného

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová